2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayy canim benim korkma bak doktorun da iyi şeyler söylemiş. Ne güzel ikizlerin olacak inşallah. Bir arada büyürler, destek, arkadaş olurlar birbirine. Cinsiyeti ogrenmissin tebrik ederim. Stres yapma sen. Haziran gelecek hayirlisiyla, saglikla kucagimiza alacagiz bebislerimizi...

Baska kimlerdr tuttu bakalim. Bende 687 daha devamida olan bir sayı çıktı. Doktor gecen kontrolde yuzde51 erkek demisti bakalim ne olacak
Normal beta hcg ye mi bakiyosun free beta hcg yazmasi lazim

Gözün aydin olsun canim. İnsallah dediğin gibi hepimizin sonuçları güzel cikar.

Kiz, erkek canim ogrenmissin cinsiyetini sonuçta. Varisi benim gibi ogrenmeyenlerin basina.

Canim öncelikle hoş geldin aramiza. Arkadaşım da ikinci bebegine hamile. ilki 2011 ocak doğumlu. Bana demişti ki cihazlar çok gelişmiş, her şeyi görebiliyorsun artik. Cihazlardan kaynaklaniyor sanirim. Burada çoğu kişi erkenden bebislerinin hareketlerini gördüler.

Tabiki sonucta hepsi aynı haftada hareketleniyorlar..ama mesela ablamla aynı doktora gidiyoruz özelde, 1 sene var aramızda aynı cihaz yani..o demişti ben 12_14. Haftalarda bile denk gelememiştim hareketine diye..bazı bebekler ya daha hareketli ya da tesadüf denk gelmiş de olabilir tabi..hani derler ya erkekler kıpır kıpır olur..ben o açıdan söylemiştim..

Saol canım. Sen de öğrenirsin inşallah kısa zamanda. Çok eminim kızdan şok oldum :) avatarımi değiştirme zamanı geldi sanirim:)
Bana iki kişi dişinda herkes erkek dedi. Arkadasin bebeğine bir şeyler bakarken öyle içim gitti ki kiz kiyafetlerine. Herkes beni koza sartlandirdi sanirim. Neyse Şali belli olur inşallah, gösterir minisim cinsiyetini

Belki de cinsiyetle alakalidir canim. Ablanin bebeği kiz mi?

Belki de cinsiyetle alakalidir canim. Ablanin bebeği kiz mi?

Onun ki kız ama şimdi biraz baktım kız bekleyenler de hareketliymiş bebekleri..2 hafta kaldı öğrenmeye kimi diyo kızın olcak kimi diyo oğlun..ben de cok merak ediyorum öyle ipucu cıkarmaya çalısıyorum:).. sağlıklı olsun tabi kız da erkek de baş tacı..keşke anlayacağımız bi yol olsa..takvimlere inanmıyorum , aşerme de pek belli etmiyo anlaşılan herkesin bünyesiyle alakalı gibi..kesede konumuna göre kız benim acaba o tutacak mı..tatlı heyecan bunlar ..:)

Kesinlikle cok heyecanlı. Cin takvimi, aserme, bebegin konumu kişiden kişiye değişebiliyor gerçekten. Benim az kaldi neyse ki. 3 gün sonra ogrenirim inşallah 

Canım 9u hala vermediysen ben alabilrim , verildiyse başka bişi de verebilirsin

12+0 olduk bugün. Bulantilar hala devam biri bana moral versin lutfen 5-6kg verdim canim zerre bisey yemek istemiyor. Gunde 3kez metpamid aldigim halde gunde 2-3kusuyorum ve surekli bulanti ne zaman gecer morale ihtiyacım var
Canım bana metpamid zerre fayda etmedi, dramamine çok fayda etti, istersen sende dene

Benim oglumda hep yatiyodu dr kontrollerinde gel keyfim cok hareketli değil di yani .:)

Hanımlar buradan otomatik hesaplayın cinsiyetleri %100 dogru cıkıyor.Kime yaptıysam tuttu:))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna gore erkek cnm ben de öyle hissediyorum bakalım iki haftaya kesinlesir heralde :)

canımmm ben yaptımm kız cıktı bakalım tutacak mı daha once bi arkadas da eklemıstı bu hesaplamalardan onda da kız cıkmıstı hayırlısı olsun bakalım ogrenene kadar meraktan çatlamaya devam daha da cok var kontrolume

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…