- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.741
Baska kimlerdr tuttu bakalim. Bende 687 daha devamida olan bir sayı çıktı. Doktor gecen kontrolde yuzde51 erkek demisti bakalim ne olacakMaşallah ccnm sanirim 3 kiside tutu freebetalar.
Ayy canim benim korkma bak doktorun da iyi şeyler söylemiş. Ne güzel ikizlerin olacak inşallah. Bir arada büyürler, destek, arkadaş olurlar birbirine. Cinsiyeti ogrenmissin tebrik ederim. Stres yapma sen. Haziran gelecek hayirlisiyla, saglikla kucagimiza alacagiz bebislerimizi...Günaydın güzel anneler ve kuzucukları,dün bana destek olan herkese teşekkür ederim
çok şükür yavrularım iyiymiş alttaki bebeğimin eşi yani kesesi rahime yakın olduğu için oradaki damarlar ara ara kanama yapabilirmiş ,rahim ağzı ölçümüde yaptı çok şükür oda iyi dikişe gerek yok dedi
sonra meleklerimizi gördük tam bir buçuk saat uğraştı herşeyine baktı doktorum saolsun herşey iyi dedi bin şükür sonra da dediki 3.alırısınız illa kız isterseniz dedi iki oğlan annesi olucam sanırım rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsunlar daaa
eve geldik yine kanamam geldi yine panik yaptım doktoru aradım ..ne kadar farklı bir duyguymuş yanında olmadan bu kadar sahip çıkmak endişelenmek hormonlarla da alakalı olabilirmi acaba bu hafta çok duygusalım ağlamak geliyo sürekli tabi işte olunca bastırıyosun bu seferde gerginlik oluyo((
Normal beta hcg ye mi bakiyosun free beta hcg yazmasi lazimBaska kimlerdr tuttu bakalim. Bende 687 daha devamida olan bir sayı çıktı. Doktor gecen kontrolde yuzde51 erkek demisti bakalim ne olacak
Gözün aydin olsun canim. İnsallah dediğin gibi hepimizin sonuçları güzel cikar.Arkadaşlar çok şükür Allah ıma ikili testim iyi çıktı.Dr üçlü test yapmamıza gerek yok bu sonuçlara göre dedi.Aslında üçlüyü yapıp ikiliyi yapmayacaktı.Ama tam tersi oldu.Umarım tüm gruptaki arkadaşların sonuçları hep böyle güzel çıkar.
Kiz, erkek canim ogrenmissin cinsiyetini sonuçta. Varisi benim gibi ogrenmeyenlerin basina.Annislerrrrhastanedeyim suan ufak bi sonucum var onu bekliyoruz. Ikili test sonuçlarımiz çok güzel çıktı çok şükür doktor harika dedi sonra cinsiyete bakalım dedim zar zor bin türlü lafla ikna ettim hadi geç bakalım dedi susmayacaksin sen ve hislerimde yanıldım hep kız hissediyordum ama oglanmis bacak arası baya kalabalık dedi ben de gördüm zaten pipiyi ve doktora kız hissediyordum ben dedim kadınların hislerine çok güvenirim eşim ilk bebekte kesin kız dedi oğlumuz oldu ikincide kesin erkek dedi kızımız oldu masallahiniz var dedi ve geçen hafta hiç hareket etmiyordu bebek bu hafta akrobatik hareketleri kahkahalara boğdu bizi hepiniz hayırlı haberlerle gelin insallah
Canim öncelikle hoş geldin aramiza. Arkadaşım da ikinci bebegine hamile. ilki 2011 ocak doğumlu. Bana demişti ki cihazlar çok gelişmiş, her şeyi görebiliyorsun artik. Cihazlardan kaynaklaniyor sanirim. Burada çoğu kişi erkenden bebislerinin hareketlerini gördüler.Selam kızlar..temmuzun başından ya da haziran sonu doğum yapacağım..2 hafta sonra cinsiyet belli olacak, tabi meraktan çatlıyorum. Ben hiç bi takvime bakmadan hamile kaldım.inanmıyorum öyle şeylere. Çevremde de tutmadı zaten.. ama belki hamileliği nasıl geçirdiğimiz ipucu olur diye düşündüm..ben aileme göre farklı geçiriyorum. Annemle ablamın gebeliği rahatken ben cok bulantılı ve kusmalı bir gebelik yaşıyorum..bulantım cok oldugu için tuzlu yiyeceklere yöneldim tabi.tulumba peyniri yiyorum habire.cok ekşiyi eskiden de sevmezdim şimdi de ekşi meyve yemiyorum ama vişne suyu içiyorum mesela.aklıma meyve yemek gelmiyor öyle canım da çekmiyor zaten.gözleme peynir ayran favorim.tatlı istemiyor canım bulantımdan dolayı.5+4 hf da başladı bulantım 11. Hf biraz hafifledi.ya da ben alışmaya başladım..
İkinci ilginç gelen ise 9+2 hflıkken bebeğim ultrasonda hareket ediyordu..ablam dedi ki benimki hiç hareket etttiğini görmedim uzun süre dedi..
Acaba hareketli olmasının bir anlamı var mı?..
Yoksa bunlar hep tesadüf ve bünyeyle mi ilgili.
Hamile kaldıgım gecelerde hep erkek bebeği işaret eden şeyler gördüm..ama şimdi kız doğurduğumu görüyorum.
Sağlıklı olsun benim olsun en önemlisi
Merak işte:) yorumlarınızı bekliyorum sizde nasıl oldu?
Saol canım. Sen de öğrenirsin inşallah kısa zamanda. Çok emindim kızdan şok oldum :) avatarımi değiştirme zamanı geldi sanirim:)Kiz, erkek canim ogrenmissin cinsiyetini sonuçta. Varisi benim gibi ogrenmeyenlerin basina.
Canim tebrik ederim. Topikte erkek patlaması olacakBenim de doktorum dün cinsiyeti söyledi, bir oğlum olacak inşallah...çin takvimi de erkek gösteriyordu, free beta hcg de 18'di benim...tuttu yani...
Canim öncelikle hoş geldin aramiza. Arkadaşım da ikinci bebegine hamile. ilki 2011 ocak doğumlu. Bana demişti ki cihazlar çok gelişmiş, her şeyi görebiliyorsun artik. Cihazlardan kaynaklaniyor sanirim. Burada çoğu kişi erkenden bebislerinin hareketlerini gördüler.
Aminn canım inşallahgözün aydın canım benim her kontrolumuz güzel geçsin inşallh
Bana iki kişi dişinda herkes erkek dedi. Arkadasin bebeğine bir şeyler bakarken öyle içim gitti ki kiz kiyafetlerine. Herkes beni koza sartlandirdi sanirim. Neyse Şali belli olur inşallah, gösterir minisim cinsiyetiniSaol canım. Sen de öğrenirsin inşallah kısa zamanda. Çok eminim kızdan şok oldum :) avatarımi değiştirme zamanı geldi sanirim:)
Belki de cinsiyetle alakalidir canim. Ablanin bebeği kiz mi?Tabiki sonucta hepsi aynı haftada hareketleniyorlar..ama mesela ablamla aynı doktora gidiyoruz özelde, 1 sene var aramızda aynı cihaz yani..o demişti ben 12_14. Haftalarda bile denk gelememiştim hareketine diye..bazı bebekler ya daha hareketli ya da tesadüf denk gelmiş de olabilir tabi..hani derler ya erkekler kıpır kıpır olur..ben o açıdan söylemiştim..
Belki de cinsiyetle alakalidir canim. Ablanin bebeği kiz mi?
Kesinlikle cok heyecanlı. Cin takvimi, aserme, bebegin konumu kişiden kişiye değişebiliyor gerçekten. Benim az kaldi neyse ki. 3 gün sonra ogrenirim inşallah Onun ki kız ama şimdi biraz baktım kız bekleyenler de hareketliymiş bebekleri..2 hafta kaldı öğrenmeye kimi diyo kızın olcak kimi diyo oğlun..ben de cok merak ediyorum öyle ipucu cıkarmaya çalısıyorum:).. sağlıklı olsun tabi kız da erkek de baş tacı..keşke anlayacağımız bi yol olsa..takvimlere inanmıyorum , aşerme de pek belli etmiyo anlaşılan herkesin bünyesiyle alakalı gibi..kesede konumuna göre kız benim acaba o tutacak mı..tatlı heyecan bunlar ..:)
Kesinlikle cok heyecanlı. Cin takvimi, aserme, bebegin konumu kişiden kişiye değişebiliyor gerçekten. Benim az kaldi neyse ki. 3 gün sonra ogrenirim inşallah 
Canım 9u hala vermediysen ben alabilrim , verildiyse başka bişi de verebilirsinArkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz: @Bst1608
2.Cüz:SirriEyvan
3.Cüz: @Bst1608
4.Cüz: @Bst1608
5.Cüz: @seyma2009
6.Cüz: @PaytiPo
7.Cüz: @PaytiPo
8.Cüz: @meleklerimbenim
9.Cüz:
10.Cüz:
11.Cüz:
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz: @mirac75
22.Cüz: @mirac75
23.Cüz: @mirac75
24.Cüz: @mirac75
25.Cüz: @mirac75
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz
30.Cüz: @melegim66
@countryrose 8.cüz , @hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz,
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...
Canım bana metpamid zerre fayda etmedi, dramamine çok fayda etti, istersen sende dene12+0 olduk bugün. Bulantilar hala devam biri bana moral versin lutfen 5-6kg verdim canim zerre bisey yemek istemiyor. Gunde 3kez metpamid aldigim halde gunde 2-3kusuyorum ve surekli bulanti ne zaman gecer morale ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?