2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tahlil yaptırdım idrarda lökosit ve epitel hücrem kanda crp yüksek çıktı idrar yollarımda enfeksiyon varmış serumla beraber antibiyotik başladı drm Kullanmak istemiyorum offf

kızlarrr bebegın hareketlerını görmek ıcın cok yenı bı ultrasona gerek yok o anda hareket etmesı lazım sadece ben gecen hafta cook eskı bı cıhazda gordum hareketını

kızlarrr bebegın hareketlerını görmek ıcın cok yenı bı ultrasona gerek yok o anda hareket etmesı lazım sadece ben gecen hafta cook eskı bı cıhazda gordum hareketını
Bugün ultrasona ilk girdiğimde hiç hareket etmiyordu doktora dedim neden hiç hareket etmiyor diye. Hareket mi istio sun iyi Bak şimdi dedi parmaklarıyla karnıma hafif şekilde vurdu yerinden nasıl zıpladi yavrum sonra vurdukça takla attı amuda kalktı neler neler yaptı uyuyan kuzuyu uyandirdik. Hareketleri goremeyenler doktorunuzun dışardan ufak müdahalesine bakıyor yani olay.eski yeni makineye ilgisi yok baldamlamin dediği gibi

oyy masalah kuzuya ya bızımkı kucuk daha sadece ayaklarını oynattı gecen hafta cok sasırmıstım ben daha hareket etmez dıye dusunuyordum bu arada cınsıyetınız bellı olmus hayırlı olsun canımm senın ılk bebektı dımı

bebegının cınsıyetını ogrenen anneler bu takvımle bakıp dogru cıkan varmı? ben bıde yüzükle yapılanı duydum ama herkes farklı soyluyor onda da hangısı dogru bılemedım

Ben de inanamadım uyandırilmayi bekliyormus bizimki :) tüm vücudunu öne bile attı süperdi.biraz daha büyüsün neler yapacak annesi neler sizinki de :) saol canım evet belli oldu erkek ve ilk bebek kız hissediyordum deli gibi ama olsun oğlan haberine de çabuk adapte oldum sağlıklı olsun yeter ikincide kız olur insallah

Gunaydin kizlar bebisimin hareketini hissediyorum diyenler olmus ama bu 4-4.5aydan once imkansiz gibi. Hatta ben 15.haftanin icinde oldugum halde hamilelik takvimimde soyle yaziyor bilginiz olsun

Bebeğiniz yeterince hareketli olsada hala onun hareketlerini hissedemiyorsunuz. Bunun sebebi bebeğinizin rahim duvarına henüz çarpmaması ve bunu yapacak kas gücüne henüz erişmemiş olmasıdır.

Bir sabahta ogurmeden kalksam.agzimin tadi yerinde olsa.gece midem bulanip yanmasa uyuyabilsrm..hamilelkk bu olmamali..anne olmak kolay olmayabilir .ama 6.hftdn beri boylr htta bazen dha agir yasamkta hic kolay deil..

doktor kız dedı bu cınde erkek cıkıyor ama ben de erkek hıssedıyorum nolcak boyle ıyıce meraklandım sımdı

Slm annişler, nası uyuyorum sürekli anlatamam. Ve sürekli kötü rüyalar görüyorum dün gece kendi çığlığıma uyandım o derece yanii

Canlarim 16.haftada kesinleşir cinsiyetler erken haftalardaki tahminler yanilticidr cinmis betamis kesemis takilmayin herkeste hersey tutmuyor zaten benin tum belirtilerim erkek ama kuzda cikabilir rabbin hakkimizda hayirlisini versin herkesin gonlune gore versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…