2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

bende de facto dan gömlek ve kot aldım..iki pantolonda ablam verdi..yeter bana..birde ben kapalıyım pazen elbiseleri çok seviyorum onlardan diktirmek istiyorum:)

detaylı ultrasonu doktorumuz mu yapıyor başka bir yeremi yönlendiriyor acaba

benimki de 3 şubatta Allah nasip ederse.

Ben özel hastaneye gidiyorum canım. Aynı hastanede gireceğim detaylıyada ama kadın doğum doktorları incelemiyor orada ultrason uzmanlarının adı neydi unuttum, onlar inceliyor.

30-45 dk sürüyor.

bütün damarlarından tutta, tek tek parmaklarına kadar sayıyorlar.

Devletin ödediği hariç fiyat farkı da 150 tl.

anladım canım ben özel hastaneyle çalışan bir polikliniğe gidiyorum benide hastaneye gönderir sanırım..fakat bana çok daha uçuk fiyat söyleyeceklerine eminim milletin 50 60 liraya yaptırdıgı testleri 250 liraya yaptrdım..Allah insaf versin

merhaba kizlar,benim goguslerimde hic hassasiyet olmadi hatta cok da buyumedi bir az buyudu mavi damarlar cikti ve arada kasiniyo bulantilarimda coktu cok sukur artik hic yok arada bir ogurme oluyo karnim bayagi bi buyudu 3 hafadir falan sik idrara cikma var bi brdak su icsem idrar kesesine baski oluyo hemen wcye kosuyorum , 2 gun sonra kontrolum var bebegimi ozledim cinsiyetini de artik ogrenmek istyorm insallah ogrenirm benim bebegimde 1 hafta onden gidiyor

ayy ben yazmışım sanki..bende korkmuştum o mavi damarlardan:)idrara çıkma olayı fena çok su içiyorum haliyle mekik dokuyorum:)

yuh.

devlet memuru,

muayene fiyat farkı 60,

detaylı ultrason farkı 150,

normal doğum farkı 1.000 tl.

+ tahlillerin farkı.

ayy ben yazmışım sanki..bende korkmuştum o mavi damarlardan:)idrara çıkma olayı fena çok su içiyorum haliyle mekik dokuyorum:)

canim hic krkma normal seyler bunlar cogu hamilede oluyor o damarlar , bi arkadasim da 16 haftalik hamile o da sik idrara cikiyo rahim buyudugu icin baski yapiyo keseye

mavi damar çıkmadı bende, büyüdü ve uç kısımları koyulaştı, acıda azaldı.

wc ye sık gitme olayı bende de var.

doğumu tahmin etmek istemiyorum:)devlet hastanemizde cok iyi bir doktorumuz var fakat felaket yoğun..ona gitmeyi düşünüyordum aslında..

doğumu tahmin etmek istemiyorum:)devlet hastanemizde cok iyi bir doktorumuz var fakat felaket yoğun..ona gitmeyi düşünüyordum aslında..

benim hamileliğim sorunlu geçiyor ama öyle kolay doğum yaptım ki otur filim izler gibi izle, fazla sancı da çekmedim şükür. inş. buda öyle olur.

bende de facto dan gömlek ve kot aldım..iki pantolonda ablam verdi..yeter bana..birde ben kapalıyım pazen elbiseleri çok seviyorum onlardan diktirmek istiyorum:)
evet canım zaten karnımızın tam şişmesi 5.ayı bulcak sanırım ondan sonraya 4 ay felan kalıyor 4 ay içinde fazla kıyafet almaya gerek yok yıkayıp sıkıp giyeriz zaten hamileliğimizin cogu kısa denk geliyor kazaklarlada idare ediyoruz ust kısım için :)

Cnm ben de lcw den iki tane hamile pantalonu aldım çok rahat :) 50 liraya aldım bi tanesini lacivert ve gri bunlar yeter herhalde :) ilerleyen zamanda da bol kazak vs alırım tamam iste sonra da bebise inş
haklısın canım bencede yeter şimdilik, aynen bi müddet kendimize sonrada bebişlere almaya başlıcaz :))

Eşim haziran doğumlu. :)

kızım ocak ortasında doğacaktı 13 aralıkta doğdu,

buda Allah nasip eder sağlıkla o günleri gösterirse 25,05,2015 te doğacak diye içime doğuyor.

ne guzel canım allah gonlune gore verir inş bizde 8 haziranda evlendik o yuzden guzel bir tesaduf olsun aynı ayda çifte mutluluk yaşayalım istiyoruz ama kısmet tabi bakalım zaman ne gostericek

güle güle kullan canım.

teşekkür ederim canım inş hemen kargoya verirler :))

Hastaneden geldim az once ikili testimin sonucu cok guzel cikti doktorum oyle dedi.ama troitlerim ilaca daha baslayamadim ona canim sikildi hastanede ayri tahlil yapacakmis yarinda ona gidicem bu gidisle isten atilcam cok izin aliyorum

Hastaneden geldim az once ikili testimin sonucu cok guzel cikti doktorum oyle dedi.ama troitlerim ilaca daha baslayamadim ona canim sikildi hastanede ayri tahlil yapacakmis yarinda ona gidicem bu gidisle isten atilcam cok izin aliyorum

çok sevindim sizin adınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…