- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.081
Detaylı ultrasona kaçıncı haftada gireceksiniz arkadaşlar?
kızlar her salı gunu trendyolda hamileleler için butik acılıyor. bende sürekli kararsız kalıyordum ama bugun dayanamadım mavi jeans ın kot hamilelik pantolunundan bide kot eteginden aldım yeni üyelik actıgım için 40 lira üzerine 10 lira puan hakkım oldu uyguna geldi :)
20.haftada Cnm
detaylı ultrasonu doktorumuz mu yapıyor başka bir yeremi yönlendiriyor acaba
detaylı ultrasonu doktorumuz mu yapıyor başka bir yeremi yönlendiriyor acaba
benimki de 3 şubatta Allah nasip ederse.
Ben özel hastaneye gidiyorum canım. Aynı hastanede gireceğim detaylıyada ama kadın doğum doktorları incelemiyor orada ultrason uzmanlarının adı neydi unuttum, onlar inceliyor.
30-45 dk sürüyor.
bütün damarlarından tutta, tek tek parmaklarına kadar sayıyorlar.
Devletin ödediği hariç fiyat farkı da 150 tl.
merhaba kizlar,benim goguslerimde hic hassasiyet olmadi hatta cok da buyumedi bir az buyudu mavi damarlar cikti ve arada kasiniyo bulantilarimda coktu cok sukur artik hic yok arada bir ogurme oluyo karnim bayagi bi buyudu 3 hafadir falan sik idrara cikma var bi brdak su icsem idrar kesesine baski oluyo hemen wcye kosuyorum , 2 gun sonra kontrolum var bebegimi ozledimcinsiyetini de artik ogrenmek istyorm insallah ogrenirm benim bebegimde 1 hafta onden gidiyor
anladım canım ben özel hastaneyle çalışan bir polikliniğe gidiyorum benide hastaneye gönderir sanırım..fakat bana çok daha uçuk fiyat söyleyeceklerine eminim milletin 50 60 liraya yaptırdıgı testleri 250 liraya yaptrdım..Allah insaf versin
ayy ben yazmışım sanki..bende korkmuştum o mavi damarlardan:)idrara çıkma olayı fena çok su içiyorum haliyle mekik dokuyorum:)
merhaba kizlar,benim goguslerimde hic hassasiyet olmadi hatta cok da buyumedi bir az buyudu mavi damarlar cikti ve arada kasiniyo bulantilarimda coktu cok sukur artik hic yok arada bir ogurme oluyo karnim bayagi bi buyudu 3 hafadir falan sik idrara cikma var bi brdak su icsem idrar kesesine baski oluyo hemen wcye kosuyorum , 2 gun sonra kontrolum var bebegimi ozledimcinsiyetini de artik ogrenmek istyorm insallah ogrenirm benim bebegimde 1 hafta onden gidiyor
benimki de 3 şubatta Allah nasip ederse.
Ben özel hastaneye gidiyorum canım. Aynı hastanede gireceğim detaylıyada ama kadın doğum doktorları incelemiyor orada ultrason uzmanlarının adı neydi unuttum, onlar inceliyor.
30-45 dk sürüyor.
bütün damarlarından tutta, tek tek parmaklarına kadar sayıyorlar.
Devletin ödediği hariç fiyat farkı da 150 tl.
mavi damar çıkmadı bende, büyüdü ve uç kısımları koyulaştı, acıda azaldı.
wc ye sık gitme olayı bende de var.
doğumu tahmin etmek istemiyorum:)devlet hastanemizde cok iyi bir doktorumuz var fakat felaket yoğun..ona gitmeyi düşünüyordum aslında..
evet canım zaten karnımızın tam şişmesi 5.ayı bulcak sanırım ondan sonraya 4 ay felan kalıyor 4 ay içinde fazla kıyafet almaya gerek yok yıkayıp sıkıp giyeriz zaten hamileliğimizin cogu kısa denk geliyor kazaklarlada idare ediyoruz ust kısım için :)bende de facto dan gömlek ve kot aldım..iki pantolonda ablam verdi..yeter bana..birde ben kapalıyım pazen elbiseleri çok seviyorum onlardan diktirmek istiyorum:)
haklısın canım bencede yeter şimdilik, aynen bi müddet kendimize sonrada bebişlere almaya başlıcaz :))Cnm ben de lcw den iki tane hamile pantalonu aldım çok rahat :) 50 liraya aldım bi tanesini lacivert ve gri bunlar yeter herhalde :) ilerleyen zamanda da bol kazak vs alırım tamam iste sonra da bebise inş
Eşim haziran doğumlu. :)
kızım ocak ortasında doğacaktı 13 aralıkta doğdu,
buda Allah nasip eder sağlıkla o günleri gösterirse 25,05,2015 te doğacak diye içime doğuyor.
güle güle kullan canım.
Hastaneden geldim az once ikili testimin sonucu cok guzel cikti doktorum oyle dedi.ama troitlerim ilaca daha baslayamadim ona canim sikildi hastanede ayri tahlil yapacakmis yarinda ona gidicem bu gidisle isten atilcam cok izin aliyorum
benim hamileliğim sorunlu geçiyor ama öyle kolay doğum yaptım ki otur filim izler gibi izle, fazla sancı da çekmedim şükür. inş. buda öyle olur.
ne güzel inşallah kolay olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?