- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.061
ay bide 4 lü test çıktı kızlar. yeni bir test mi bu bilgisi olnlar aydınlatabilir mi lütfen
aynı durumdayız canım tahmini doğum tarihim 6haziranken 1haziran oldu 1 hafta onden gidiyor bebeğim cok şükürBenim doktorum ilk 3 ay sat a göre değerlendiriyor, 3 ay boyunca istikrarlı bir şekilde haftası büyük veya küçük çıkarsa ona göre değerlendiriyor.
Mesela kızım hep 2 hafta geriden giderdi, buda hep bir hafta önden gidiyor.
Muhtemelen bu gidişimde tahmini doğum tarihini ona göre söyler. Çünkü istikrarlı bir şekilde hep 1 hafta önde.
Yani 8 haziran değilde 2-3 haziran doğum tarihi görünüyor.
aynı durumdayız canım tahmini doğum tarihim 6haziranken 1haziran oldu 1 hafta onden gidiyor bebeğim cok şükür
gecırdım canım 2 hafta once ama bıtmısdı dun gelen akıntı farklıydı boyle su gıbı ben de sasırdım artık,normalde kalıntı olunca boyle sıyah gelıyordu bunda farklıydı boyle acık kahve rengı ,Artık doktora da gıtmekten sıkıldım her defasında stres yanı arayıp soracam acaba kahve akıntı olunca gozukmek gerekıyormuJ jasminka83 canim sen daha once kanama gecirmismiydin. Onun kalintilarimi geliyor acaba? Ben kanama gecirdim sonra kahveye donde yaklasik 1,5 ay ayaga kalktigim zaman falan geliyordu. Yada biraz yol yuruyeyim geliyordu. Ama son 10 gundur kesildi bende bisey gelmiyor. Belki kahve rengiler icerden tamamen atilinca kesilir . Tabi insanin icinde hep o endise kaliyor her tuvalete gidisimde yada bir islaklik hissinde acaba yinemi diyor insan .
Kızlar burada 2li testi yaptırmayıp 3lü 4lü yaptıracağından bahseden anneler yazmış ya ben de merak ettim doktorlar neden 2li teste gerek yok diyor acaba? Ben yaptırmama seçeneğimiz olduğunu bilmiyordum da. Yarın devlet hastanesinde yaptırmaya gidicem. Aydınlatır mısınız beni.
Gozunaydin canm ne güzel bebeğin iyiymis bak evet biz hep pimpirikli anneler olarak inş 9ayi sağlıkla tamamlariz aallahım bizleri bebislerimizi korusun inş. Ayrıca yaşadığın üzücü şey için de geçmiş olsun kendini olabildiğince boyle stres yaratacak sşeylerden uzak tut Cnm ya da tutmaya çalış bebegin için allahım korusun bebislerimizi.
Çok saolun canlarım ya sizle konuşmak bile okadar rahatlatıyor ki benî :)Ayy canim benim çok sevindim iyi olmasina. Dikkat et bundan sonra. Stres yapma, önemli olan bebisin
Benim tam geçmese de baya azaldı cnmgöğüslerinizdeki acıma ve hassasiyet azald mı?
Hmm anladım canım. Yani ultrasonda detaylı bakıp herşeyi normal gördüğü için kan testine gerek görmedi. Ben de yarın doktora bi sorayım bakalım. Saol canım cevap içinBenim doktorum ense kalınlığına baktı yanlışım yoksa (ultrason kağıdı yatak odasında gidip alacak gücüm yok:) ) 0.9 mm çıktı. Burun kemiği de çok güzel oluşmuş dedi, yaşın 32, 20 li yaşlarla çarpılacak değerin. Her şey yolunda görünüyor ben yaptırmanı önermiyorum çünkü değer yüksek çıkarsa 9 ay onu düşünerek yaşayacaksın dedi. Bende madem her şey yolunda yaptırmayım dedim.
Çok saolun canlarım ya sizle konuşmak bile okadar rahatlatıyor ki benî :)
Benim tam geçmese de baya azaldı cnm
Hmm anladım canım. Yani ultrasonda detaylı bakıp herşeyi normal gördüğü için kan testine gerek görmedi. Ben de yarın doktora bi sorayım bakalım. Saol canım cevap için
Ben ikiliyi yaptırmadım doktorum sordu bende istemediğimi söyledim. Test sonucu kesin değil sana oran veriyor, şüphede bırakıyor. Allah korusun kötü bir şey çıkarasa anne karnında yapılabilecek hiç bir şey yok. Bir şey çıkarsa aminosentez sıvısı istiyorlar(ki risklibir uygulama) onda tüm genetik bozukluklar hastalıklar çıkıyor. Aldırmayı düşünüyorsan aldırıyorsun yoksa yapacak hiç bir tedavi yok.Kızlar burada 2li testi yaptırmayıp 3lü 4lü yaptıracağından bahseden anneler yazmış ya ben de merak ettim doktorlar neden 2li teste gerek yok diyor acaba? Ben yaptırmama seçeneğimiz olduğunu bilmiyordum da. Yarın devlet hastanesinde yaptırmaya gidicem. Aydınlatır mısınız beni.
kısmetse ilk bebeğim olacak canım :)) şimdilik değiştirdim 10 gun sonra tekrar gidicez bakalım o zmn ne diyecek doktorumuz ama ben daha da one gelmesini istemiyorum tarihin haziran ayını seviyorum tabi oncelikle saglıklı bir şekilde dunyaya gelsinde bundan gecici hevesler :)Maşallah bebeğine ilk bebeğin mi?
Sen alttaki gelişim tablosunu değiştirmişsin ne güzel, ben doktorumun değerlendirmesi olana kadar değiştirmeyeceğim.
kızlar her salı gunu trendyolda hamileleler için butik acılıyor. bende sürekli kararsız kalıyordum ama bugun dayanamadım mavi jeans ın kot hamilelik pantolunundan bide kot eteginden aldım yeni üyelik actıgım için 40 lira üzerine 10 lira puan hakkım oldu uyguna geldi :)
kısmetse ilk bebeğim olacak canım :)) şimdilik değiştirdim 10 gun sonra tekrar gidicez bakalım o zmn ne diyecek doktorumuz ama ben daha da one gelmesini istemiyorum tarihin haziran ayını seviyorum tabi oncelikle saglıklı bir şekilde dunyaya gelsinde bundan gecici hevesler :)
Kızlar burada 2li testi yaptırmayıp 3lü 4lü yaptıracağından bahseden anneler yazmış ya ben de merak ettim doktorlar neden 2li teste gerek yok diyor acaba? Ben yaptırmama seçeneğimiz olduğunu bilmiyordum da. Yarın devlet hastanesinde yaptırmaya gidicem. Aydınlatır mısınız beni.
kızlar her salı gunu trendyolda hamileleler için butik acılıyor. bende sürekli kararsız kalıyordum ama bugun dayanamadım mavi jeans ın kot hamilelik pantolunundan bide kot eteginden aldım yeni üyelik actıgım için 40 lira üzerine 10 lira puan hakkım oldu uyguna geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?