2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ay bide 4 lü test çıktı kızlar. yeni bir test mi bu bilgisi olnlar aydınlatabilir mi lütfen

canım ben hevesle 2li tarama testini yaptırdım cok sukur sorun cıkmadı ama artık bebişim buyudu yani haftası ilerledi bundan sonraki testleri yaptırmayı düşünmüyorum 4lü tarama testi felan. sonucta allah korusun doktor bir sorun var dese bile hem kesin çözümü yok hemde aldırma durumum yok testin sonucu sadece hamileliğimi korkuyla gecirmeme sebep olacak

aynı durumdayız canım tahmini doğum tarihim 6haziranken 1haziran oldu 1 hafta onden gidiyor bebeğim cok şükür

Kızlar burada 2li testi yaptırmayıp 3lü 4lü yaptıracağından bahseden anneler yazmış ya ben de merak ettim doktorlar neden 2li teste gerek yok diyor acaba? Ben yaptırmama seçeneğimiz olduğunu bilmiyordum da. Yarın devlet hastanesinde yaptırmaya gidicem. Aydınlatır mısınız beni.

aynı durumdayız canım tahmini doğum tarihim 6haziranken 1haziran oldu 1 hafta onden gidiyor bebeğim cok şükür

Maşallah bebeğine ilk bebeğin mi?

Sen alttaki gelişim tablosunu değiştirmişsin ne güzel, ben doktorumun değerlendirmesi olana kadar değiştirmeyeceğim.

gecırdım canım 2 hafta once ama bıtmısdı dun gelen akıntı farklıydı boyle su gıbı ben de sasırdım artık,normalde kalıntı olunca boyle sıyah gelıyordu bunda farklıydı boyle acık kahve rengı ,Artık doktora da gıtmekten sıkıldım her defasında stres yanı arayıp soracam acaba kahve akıntı olunca gozukmek gerekıyormu

Benim doktorum ense kalınlığına baktı yanlışım yoksa (ultrason kağıdı yatak odasında gidip alacak gücüm yok:) ) 0.9 mm çıktı. Burun kemiği de çok güzel oluşmuş dedi, yaşın 32, 20 li yaşlarla çarpılacak değerin. Her şey yolunda görünüyor ben yaptırmanı önermiyorum çünkü değer yüksek çıkarsa 9 ay onu düşünerek yaşayacaksın dedi. Bende madem her şey yolunda yaptırmayım dedim.

Ayy canim benim çok sevindim iyi olmasina. Dikkat et bundan sonra. Stres yapma, önemli olan bebisin
Çok saolun canlarım ya sizle konuşmak bile okadar rahatlatıyor ki benî :)

göğüslerinizdeki acıma ve hassasiyet azald mı?
Benim tam geçmese de baya azaldı cnm

Hmm anladım canım. Yani ultrasonda detaylı bakıp herşeyi normal gördüğü için kan testine gerek görmedi. Ben de yarın doktora bi sorayım bakalım. Saol canım cevap için

Hmm anladım canım. Yani ultrasonda detaylı bakıp herşeyi normal gördüğü için kan testine gerek görmedi. Ben de yarın doktora bi sorayım bakalım. Saol canım cevap için

evet canım benim doktorum gerek görmedi.

kızlar her salı gunu trendyolda hamileleler için butik acılıyor. bende sürekli kararsız kalıyordum ama bugun dayanamadım mavi jeans ın kot hamilelik pantolunundan bide kot eteginden aldım yeni üyelik actıgım için 40 lira üzerine 10 lira puan hakkım oldu uyguna geldi :)

Ben ikiliyi yaptırmadım doktorum sordu bende istemediğimi söyledim. Test sonucu kesin değil sana oran veriyor, şüphede bırakıyor. Allah korusun kötü bir şey çıkarasa anne karnında yapılabilecek hiç bir şey yok. Bir şey çıkarsa aminosentez sıvısı istiyorlar(ki risklibir uygulama) onda tüm genetik bozukluklar hastalıklar çıkıyor. Aldırmayı düşünüyorsan aldırıyorsun yoksa yapacak hiç bir tedavi yok.

Maşallah bebeğine ilk bebeğin mi?

Sen alttaki gelişim tablosunu değiştirmişsin ne güzel, ben doktorumun değerlendirmesi olana kadar değiştirmeyeceğim.
kısmetse ilk bebeğim olacak canım :)) şimdilik değiştirdim 10 gun sonra tekrar gidicez bakalım o zmn ne diyecek doktorumuz ama ben daha da one gelmesini istemiyorum tarihin haziran ayını seviyorum tabi oncelikle saglıklı bir şekilde dunyaya gelsinde bundan gecici hevesler :)

güle güle kullan canım.

Eşim haziran doğumlu. :)

kızım ocak ortasında doğacaktı 13 aralıkta doğdu,

buda Allah nasip eder sağlıkla o günleri gösterirse 25,05,2015 te doğacak diye içime doğuyor.

Cnm bnm dr um ense kalınlığı için çağırmıştı ikiliyi söylememişti ense kalınlığı da iyi çıkınca direk üçlüye çağırdı gerek duymadı ben de neden diye sormaim tabi demek ki bazı dr lar gerek duymuyor zaten iikili uçlu dörtlü taramalar isteğine gore kimisi ikiliyi yaptırıp başka yaptirmiyor kimisi ikiliyi yaptirmayip üçlüyü yaptırıyor tamamen tercih galiba

Cnm ben de lcw den iki tane hamile pantalonu aldım çok rahat :) 50 liraya aldım bi tanesini lacivert ve gri bunlar yeter herhalde :) ilerleyen zamanda da bol kazak vs alırım tamam iste sonra da bebise inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…