2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
merhaba bende her gün troid ilaç kullanıyorum...
tahlillerim normal sınırlarda olduğu için ilaç dozumu aynı sürdürüyorum endokrine de daha gidemedim tahlilleri kadın doğumcuda yaptırdım hep..
sen ilaç dozunu aynı mı kullanıyorsun yoksa hamilelikte artırıldı mı?

iyi akşamlar. 4 gündür çok kötü bi öksürük yakaladı beni. bütün organlarım dışarı dökülecek gibi hissediyorum. bebeğe bişey olacak diye korkuyorum. ilaç da alamıyorum. tavsiye edebileceğiniz bişey var mı.

Gozunaydin Cnm hep boyle güzel haberlerle gel inş (hepimiz)
Bugun ikili sonucu aldık, hamd olsun her şey güzel... :)
Tek problem bende idrar yolları iltihabı çıkti ama hafifmis...1 haftalık Antibiyotik tedavisi verdi doktorum...inşaAllah geçer...:)
Bizden haberler bu kadar :)

He birde free betam 58 doktorumuz kıza benzediğini söylemişti...eğer öyleyse bende tutttu beta :)

Bi haftadır karnıma badem yagi surmeye başladım geceleri ozellike suruyorum karnımin cıktığını gerçekten farkediyorum çok güzel bir duygu bu hareketlerini hissedebilecegimiz günler de gelse hemen

Merhaba oncelikle gecmis olsun canm. Allah acil sifalar versin. Oksuruk icin turpun icini oyup icine bir kasik bal koy bir gece beklet sabah ac karnina ic ben yilardir oyle yapiyorum oksuruge bire bir ama gebelikte hic kulanmadim.

Kizzzlaarrrr
Doktordan geldim nihayet. Ohhh içim rahatladi valla. Gelişimi çok iyi dedi doktorum. 82 gr ve 8 cm olmuş minigimiz. Gelişimi iki gün, boyu 4 gün önde gözüküyor rabbime binlerce şükür... Ense kalinligi 1,2 cikti. Kan verdim, haftaya alacagim inşallah. 10 dk ultrason da bakti doktorum bir şey göremedi. %90 kiz dedi 1 ay sonra kesinleşir dedi. Bakalim güzel gidiyor maşallah

Oyy sonunda maaşAllah güzel haberlerle gelmissin , ben senin kızını hissetmiştim hehe
MaaşAllah kuzuyaa... Bizimkine arkadaş geliyor
Sonuçların da güzel çıkacak insaAllaj..darısı diğer testlere :)

Bi haftadır karnıma badem yagi surmeye başladım geceleri ozellike suruyorum karnımin cıktığını gerçekten farkediyorum çok güzel bir duygu bu hareketlerini hissedebilecegimiz günler de gelse hemen
Canim bende 10 gündür yağ kullanıyorum. Kantaron yagi, aci badem yagi, zeytin yagi ve kayisi yagini kavanozda karistirdim. Geceleri onu suruyorum. Gündüz de sebamet aldim. Onu kullanıyorum.

Oyy sonunda maaşAllah güzel haberlerle gelmissin , ben senin kızını hissetmiştim hehe
MaaşAllah kuzuyaa... Bizimkine arkadaş geliyor
Sonuçların da güzel çıkacak insaAllaj..darısı diğer testlere :)
Yazarken aklima geldin zaten. Sende kizin olacak demistin  İnşallah hepimizin bebeği saglikla gelir.

Bugun ikili sonucu aldık, hamd olsun her şey güzel... :)
Tek problem bende idrar yolları iltihabı çıkti ama hafifmis...1 haftalık Antibiyotik tedavisi verdi doktorum...inşaAllah geçer...:)
Bizden haberler bu kadar :)
Gözün Aydın canım, enfeksiyonda tez Amanda geçer inş, hamilelik öncesinde benimde vardı bol suyla yendim şükür

benimde su anda aynı canım dozu degısmedı ama kontrol amaclı her ay tahlıl yaptırıyorum bende daha endokrıne gıtmedım 15 inde randevum var önemli olan kontrollerını duzenlı yaptırmak buna dıkkat et canım

Tebrik ederim. Allah selametle kucagina almayi nasip etsin insallah

hayırlı olsun canım ne guzel gelısımı de saglıgı da yerındeymıs maşallah darısı basıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…