2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlarrr iki gundur bende tum hamilelik belirtilerj biran da kesilmisti. Ne bulanti ne halsizlik ne uyku dedim ne oluyor bana. Cok korkmustum. Dun doktora gittik cok sukur minnos cok iyi hatta bir saniye durmuyor =) ve yuzde yuz erkek dedi doktorum artik eminiz bir oglum oluyor. Dunden beri isim dusunuyrm ama aklima hibicry gelmedi varmi degisik isimler

Kizlar gunaydin. Sabahtan beri kasiklarima bicak gibi sanci giriyor. Bir anda milletin icinde iki buklum oluyorum aniden saplanip bitiyor ama iki uc dakka arayla oluyor. Kontrolum yarin bugun calistigim yerdeki diger bayan izinli oldugu icin izinde alamiyorum. boyle sancilar yasayan oldumu neler yaptilar . Nettende bakacam simdi ama yasayan var mi diye sormak istedim

cnm sütün içine kuru incir koy kaynat sonrada ye incirleri benim ilk hamileliğimde direk öksürüğü kesmişti ama bazen antibiyotik kullanmak lazım hamilelikde bence zararsız antibiyotikler var sonuçta

günaydın güzel anneler mide yanması tam gaz devam ne yapacagımı şaşırdım valla

Test sonuçlarına sevindim canım gözün aydın ,
benim de iltihap varmış ama idrar yolumu dedi hatırlamıyorum alttan muayene oldum o zaman söyledi vajinal jel ve antibiyotik verdi bir haftadır onları arıyorum piyasada yokmuş bulsam hemen başlıycam ihmal etme bence de doktor erken doğum riski oluşturur iyi birşey değil dedi geçmiş olsun

günaydın kuzuların anneleri ben dün sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım kolesterolüm biraz yüksek çıktı ebe pek önemli değil hormonlardan dedi ama yine de tedirgn oldum böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba doktor randevum da ayın 30unda o zaman da sonuçları göstercem doktora ama daha çok var size sorayım dedim

merhaba canım maşallah size. aklına kötüyü getirme bence. bende 6 haftalıkken gittiğimde keseyi görmüş bebeği görememişti doktor 6 haftayla uyumlu demişti sadece tam bir hafta sonra gittim 7+5 olmuştu hem bebeği hemde kalp atışlarını görmüştük.
merhaba kızlar ben doktora gıdıyorum akıntılarım durmadıdua edın bana ,benım yaramaz doktorun kapısında yatıracak benı anlasıldı
canımyaa sağ salim gelsinde kuzucuk
bu aylara yalancı bahar deniyordu sanırım canım ve hamileliğin en rahat dönemleri diye biliyorum. maşallah oğluşunada. benimde bir oğlum var ismini yusuf tuğra koymayı çok istemiştim ama kayınpederim tutturunca ahmet yusuf oldu. eğer oğlum olursa bu sefer eşime demiştim mehmet tuğra olacak diye:) ama inşallah bir aksilik olmazsa doktor kız dedi bebeğime ipek kızım gelecek inşallah.
canım bende ara ara oluyor ama seninki kadar değil inşallah önemli değildir.
günaydın güzel anneler mide yanması tam gaz devam ne yapacagımı şaşırdım valla
Allah kolaylık versin canım bende oğlumda gbelik reflüsünden çok çekmiştim yudum yudum süt içiyordum.
günaydın canım kolestrolünün çıkması normal hamilelikten beninde yüksek çıkmıştı.
kızlar krem gibi akıntınız var mı beyaz
evet canım yoğun olmasada var bndede

Canim ben anlamadim bana yuksek tansiyonun devam ederse dusuk olabilir demisti. Tansiyonumu zar zor kontrol altinda tutuyorum . Belki yarin ilac verir artik kendi kendime kontrol edemicem demekki. Allahin izni ile su gunleri sag salim atlatalim insaallah

Az önce geldim doktordan kesenin içinde yolk sac görünüyor ama kese 1 haftada sadece 1mm büyümüş bende kan pıhtılaşması var iğne kullandığım halde yine böyle oldu artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

canım inşallahh bir aksilik olmadan sağ salim alacaksın bebeğini kucağına. gerekli görürse ilaçta verir doktor

Selam annişler nasılsınız size bi kaç sorum olacak . Hâlâ bulantıları devam eden varmı bn iki günde bir çıkarıyorum ama bulantılarım 24 saat devam sürekli kilo kaybediyorum dün ense ölçümü yapıldı sonuç 1.1 çıktı problem yok dendi ama eve gekir gelmez rahmin olduğu kısma ağtı girdi haraket edemedim yarım saat kadar bekledim azalcağı yerde çoğaldı yine istifra ettim hastaneye gttik serum takıldı ağrı bitti ama hiçbişi yiyemiyorum artık sürekli aç geziyorum artık psikolojikmi diye düşünmeye başladım çünkü herkeste bitmesede azalıyo bulantılar bende tık yok

canımya üzüldüm cidden ama vardır bundada bir hayır hemen aklına kötüyü getirme. benimde ilk gittiğimde keseyi göremedi doktor detaylı ultrason istedi ondada daha önceki sezeryan kesisine yapışık görünüyordu kese. eğer o şekilde büyürse 7. haftada alınır bile dediler ama çok şükür yer değiştirdi kese bir haftada neler oluyor

Allah kolaylık versin canım kasık ağrısı normal diye okumuştum bende de oluyor ara ara bebek büyüdükçe rahme baskı arttığı ve ordaki damarlar gerildiği içinmiş. bulantılarından geçer inşallah

Günaydın kızlar,
Burdaki arkadaşlarımızdan aldığımız mutsuz haberler sonrasında dünden beri bi telaş içindeyim acaba bebişim iyimi diye. Kontrol gunumde haftaya c.tesi daha var. bende sağlık ocagını aradım kalp atışını dinleyebiliyormuyuz diye cihazları cok hassas değilmiş anca 20.haftada felan duyabiliriz dedi ama aramışken bilgilerimede baktı 18.haftada kan testi yapılcakmış ona cagırdı 9da ac karna gidilcekmiş. sizlerinde bilgisi olsun bağlı oldugunuz saglık ocaklarına danısın testleri kaçırmayın.

canım inşallahh bir aksilik olmadan sağ salim alacaksın bebeğini kucağına. gerekli görürse ilaçta verir doktor
Tsk ederim canim hepimiz alalim burdaki herkes sagsalim alsin insallah. Sonra bebeklerimizi konusalim hep beraber gazindan kakasindan bahsedelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…