2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kizlar bir sey sorucam ikili test dediginiz kacinci haftada yapiliyor? ben 12ci haftamda yptirmisdim ama rusca adi farkli oldugu icin sizin o teste ikili test dediginizi bilmiyodum cok shukur sonuc iyi cikmisdi yarin dktr randevum var idrar testi ve kan testi de yaptirmisdim insAllah onlarda da iyi sonuc cikar bana da dua edin Allah hepimizi ve bebislerimizi korusun amin

Cnm bn türkiyede değilim burdada bylantı için hap felan vermiyolar artık dyancak gücüm kalmadı 17 gün snra türkiyedeyim inşallah o zaman hemen bulantı için ne ilaç varsa içicem yoksa yataktan çıkamaz hale geldim ölüp kalcam diye korkuyom inşallah o zamana kadr biraz hafiflerde türkiyemin yemeklerine hasret kaldım en azından bi kaç bişi var yiyebilceğim diye düşünüyorum

Kızlar bu ikili test ve ense kalınlığı ölçmr farklı testlermi bnm burda sadece ense kalınlığına bakıldı . İkili test dedğiniz nasıl bişi acaba biri açıklayabilirmi ?

Benim icin dua etmenizi istiorum arkadaslar.
Ben Almanyada yasiorum ve calisiorum, Patronumda cok gicik, sinirli bir Adam.
Haftaya Carsamba günü ona hamile oldugumu acikliyacagim.
Tepkisinden korkuyor gibiyim. Üzülecegimden korkuyorum.
canım hiçbişey yapamaz benimde işyerimle ilgili sorunlarım vardı hatta cıkarıcaklardı ama hamilelik süresi boyunca ve bebek 1 yaşına gelene kdr işten cıkartmak yasak ama almanyada da böyle bir şey varmı bilmiyorum yinede için rahat olsun Allah bebeği vermiş rızkınıda verir

Kızlar hayırlı olsun bir kilo daha almısım 4kilo aldım 3,5 ayda maşallah

Merhaba arkadaşlar bebeklerinin cinsiyetini öğrenenlerin sayısı ve prenses sayısı artmaya başladı oh ne güzel.

Sağlıkla gelsin kuzucuklar.

Bende gün sayıyorum kontrol için 12 günüm kaldı Allah nasip ederse.

Kızlar hayırlı olsun bir kilo daha almısım 4kilo aldım 3,5 ayda maşallah

Bende bugün itibari ile şimdi tartıldım tok karnıma 1,5 kilo almışım.

Kızımda 12 kilo ile doğuma gittim, bakalım bunda neler olacak.

Ben zayiftim o yüzden 12 13 kiloya raziyim su an bile 4 kilo aldım ama anlaşılmıyor
Bende bugün itibari ile şimdi tartıldım tok karnıma 1,5 kilo almışım.

Kızımda 12 kilo ile doğuma gittim, bakalım bunda neler olacak.

Senden 3 gün sonra da ben gidicem hadi bakalım inş güzel haberlerle döneriz

Allah'a şükürler olsun bende o yok ama halsizlik miğde yanması bulantı ağız tadı berbat durumda kafamınkaldıranıyorum uykudan canım birşey yapmak hiç istemiyor :)

Kusmalarım ve bulantılarım geçti ama ağzımın tadı benim de çok kötü sanki sigara içmişim de gün boyu pis tadı ağzımda gibi dolaşıyorum.

Canim bende de tansiyon yuksekligi vardi. 3 haftadir diyetteyim yemeklere hic tuz koymuyorum günde en fazla iki dilim ekmek tatli yok bal ve incir tuketiyorum sadece .tansiyonum.su anda normal hatta normalden dusuk. Diyet yapmayi dene istersen ilactan once.

önceden de mi var mı tansiyon yüksekliği yoksa gebelikte mi çıktı?

var canım bende her sey var, ıdrar enfeksyondan suphelenmıstı.o da temız cıkınca ,rahım buyumesıyle alakadar ola bılır dedı endol fıtıl yazdı cok ıyı gelıyor doktorna sor yarın

canım 11. -13 haftalar arası yapılıyor.soyledı mı cınsıyettı doktorun ıkılı teste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…