- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.201
Benimde bulantilarim ayni hatta siddetlenince metpamid de fayda etmedi. Dojtor zofran verdi onunla eh iste iyiyim. Istersen doktorunla gorus. Cok korkuyorum gecmeyecek diye. Biran once biter inşallah bulantilarimiz. Zofran olmasa yemek bile yiyemiyordum.
canım hiçbişey yapamaz benimde işyerimle ilgili sorunlarım vardı hatta cıkarıcaklardı ama hamilelik süresi boyunca ve bebek 1 yaşına gelene kdr işten cıkartmak yasak ama almanyada da böyle bir şey varmı bilmiyorum yinede için rahat olsun Allah bebeği vermiş rızkınıda verirBenim icin dua etmenizi istiorum arkadaslar.
Ben Almanyada yasiorum ve calisiorum, Patronumda cok gicik, sinirli bir Adam.
Haftaya Carsamba günü ona hamile oldugumu acikliyacagim.
Tepkisinden korkuyor gibiyim. Üzülecegimden korkuyorum.
Kızlar hayırlı olsun bir kilo daha almısım4kilo aldım 3,5 ayda maşallah
Bende bugün itibari ile şimdi tartıldım tok karnıma 1,5 kilo almışım.
Kızımda 12 kilo ile doğuma gittim, bakalım bunda neler olacak.
Merhaba arkadaşlar bebeklerinin cinsiyetini öğrenenlerin sayısı ve prenses sayısı artmaya başladı oh ne güzel.
Sağlıkla gelsin kuzucuklar.
Bende gün sayıyorum kontrol için 12 günüm kaldı Allah nasip ederse.
Allah'a şükürler olsun bende o yok ama halsizlik miğde yanması bulantı ağız tadı berbat durumda kafamınkaldıranıyorum uykudan canım birşey yapmak hiç istemiyor :)günaydın canım hamdolsun diyeyim kaşıntım olmasa dahada iyi olacakta.
Senden 3 gün sonra da ben gidicem hadi bakalım inş güzel haberlerle döneriz
Allah'a şükürler olsun bende o yok ama halsizlik miğde yanması bulantı ağız tadı berbat durumda kafamınkaldıranıyorum uykudan canım birşey yapmak hiç istemiyor :)
Kan tahlili yapıyorlar birkaç gün içinde veriyorlar. Sonucu bu başka birşey yokKızlar bu ikili test ve ense kalınlığı ölçmr farklı testlermi bnm burda sadece ense kalınlığına bakıldı . İkili test dedğiniz nasıl bişi acaba biri açıklayabilirmi ?
Ense kalınlığı ve burun ölçümü yapılıyor bunlar başka birşey yok :)Kan tahlili yapıyorlar birkaç gün içinde veriyorlar. Sonucu bu başka birşey yok
Canim bende de tansiyon yuksekligi vardi. 3 haftadir diyetteyim yemeklere hic tuz koymuyorum günde en fazla iki dilim ekmek tatli yok bal ve incir tuketiyorum sadece .tansiyonum.su anda normal hatta normalden dusuk. Diyet yapmayi dene istersen ilactan once.Canim ben anlamadim bana yuksek tansiyonun devam ederse dusuk olabilir demisti. Tansiyonumu zar zor kontrol altinda tutuyorum . Belki yarin ilac verir artik kendi kendime kontrol edemicem demekki. Allahin izni ile su gunleri sag salim atlatalim insaallah
Canim bende de tansiyon yuksekligi vardi. 3 haftadir diyetteyim yemeklere hic tuz koymuyorum günde en fazla iki dilim ekmek tatli yok bal ve incir tuketiyorum sadece .tansiyonum.su anda normal hatta normalden dusuk. Diyet yapmayi dene istersen ilactan once.
Hayir yoktu ama dusuk tansiyonlu biri de degildim. Hamilelikle birlikte arada 15 leri 16 lari gordum.önceden de mi var mı tansiyon yüksekliği yoksa gebelikte mi çıktı?
var canım bende her sey var, ıdrar enfeksyondan suphelenmıstı.o da temız cıkınca ,rahım buyumesıyle alakadar ola bılır dedı endol fıtıl yazdı cok ıyı gelıyor doktorna sor yarınKizlar gunaydin. Sabahtan beri kasiklarima bicak gibi sanci giriyor. Bir anda milletin icinde iki buklum oluyorum aniden saplanip bitiyor ama iki uc dakka arayla oluyor. Kontrolum yarin bugun calistigim yerdeki diger bayan izinli oldugu icin izinde alamiyorum. boyle sancilar yasayan oldumu neler yaptilar . Nettende bakacam simdi ama yasayan var mi diye sormak istedim
senın neden canım doktorun bı sey soyledımımerhaba jasminka geçmiş olsn sana.benimde kahverengi akıntılar bitmiyor.ne yapıcaz şaşırdık vallahi
canım 11. -13 haftalar arası yapılıyor.soyledı mı cınsıyettı doktorun ıkılı testeMerhaba kizlar bir sey sorucam ikili test dediginiz kacinci haftada yapiliyor? ben 12ci haftamda yptirmisdim ama rusca adi farkli oldugu icin sizin o teste ikili test dediginizi bilmiyodum cok shukur sonuc iyi cikmisdi yarin dktr randevum var idrar testi ve kan testi de yaptirmisdim insAllah onlarda da iyi sonuc cikar bana da dua edinAllah hepimizi ve bebislerimizi korusun amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?