2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gözün Aydın canım, enfeksiyonda tez Amanda geçer inş, hamilelik öncesinde benimde vardı bol suyla yendim şükür
Amiin canim...öğrendiğimden beri su içiyorum... Antibiyotik kullanmak istemedim baştan sonra da dedim doktor verdiyse vardır bir bildiği kafma göre davranmayayim... Daha çabuk geçer inşaAllah ve ilerlemesini ,tekrar nuksetmesini önlermis, Rabbim dermansiz dert vermesin :)

kizlarrr bugun doktorumla muayenem vardi gittim kolu ayagi hareket ediyor 12haftayla uyumlu herseyi iyi ense kalinligida 1.4 normal dedi. baska doktorlara gitmemek lazim demekki 2.8 diyip aglatti bir hafta beni. kan verecem yarin tarama icin ac tok farkediyor mu? kan sonuclarimda normal cikar ins. simdilik hersey cok iyi sukur..

Ohhh çok şükür yaa... İçini ferah tutmakta fayda var...bunlar istatistiksel değerler... Elhamdülillah...aç tok fark etmiyor diye biliyorum ama sabah vermiştim bende açtım...:)

Ohhh çok şükür yaa... İçini ferah tutmakta fayda var...bunlar istatistiksel değerler... Elhamdülillah...aç tok fark etmiyor diye biliyorum ama sabah vermiştim bende açtım...:)
allahima cok sukur cok dua ettim kabul olur ins. hic bir anne uzulmesin zor yaa hamilelik annelik. kan degerlerinde risk belli olur gerci ama simdilik iyi bakalim hayirlisi olsun. sabah gidecem bende ac gideyim bari. bukez esim is dolayisiyla beni goturemiyecekte hastanede coook uzak otobuslerde istifra etmem ins

Maşallah canim. Maalesef çok hassas bir şekilde olculmuyor. Doktordan doktora değişiyor ölçümler. Bak boşu boşuna strese soktu seni canim. Ben bugün kan verdim. Aç-tok fark etmiyor. Onlarda güzel cikar inşallah...

bende hata doktorum ayda bir cagiriyorya bebegi merak edip baska bi hastaneye gorundum iste bebegi gormek icin bidaha gitmicem kafa karisiyor. kan sonuclarida iyi cikar ins hayirlisi haftaya belli olur. bebegi uzun uzun gosterdi el ayak durmuyor kipir kipir ama ben onu hissetmiyorum o icimde yasiyor ne garip bisey

Maşallah kipir kipirlar ama biz hissetmiyoruz ne yazik ki. Bebisim sirt ustu yatiyordu. Sonra poposunu dondu bize. Esim diyor ki poposunun ayrimlarini bile gördüm  Sonra yüz ustu dondu. Eller-ayaklar... Mucize gerçekten içimizde büyüttüğümüz...

ehehehe cok guzel ya masallah butun gun izle deseler izlerim. insallah hastaneden hep boyle gulumseyerek cikariz. bugun biri agliyordu kendimi gordum. hep aglayarak cikiyordum doktor odalarindan.

Çok sağolasın derinsuuu. Aynen dedigin gibi hiçbir şey kolay olmuyor. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Ah ah ne iyi geldi anlatamam. Çok sağolun. Allahtan hayırlısı gelir her şeyin. Mutlaka bir bildiği ve bizim de göreceğimiz bir şey vardır.

hayirlisiyla saglikla olsunda insallah canim daha uzun bir yolculigumuz var 6 ay gibi tsk yorumun icin

Merhabalar kızlar Allahım hepinizi cocuklarınıza kavuştursun bende yeni hamileyim 6+4 günlük geçen hafta Çarşamba kesemi gördüm 4-6 mm arasımdaydı tam 1 hafta sonra kesem sadece 8mm olmuştu ama baska doktora gittim ultrason farkı olabilir dedi bu kdr Olsbilir mi sizce gelişmesi cok yavaş değil mi Yada durdu mu ? Ortalama günde 1mm büyür diyolar. Bu bnm 4. Gebeliğim kan sulandırıcı iğne bile kullanıyorum bunada bişey Olmasını kürtaj olmak istemiyorum cok yıprandım sevinemiyorum bile....

Alt yazida 13 haftnin ivindeyim gorunuuor ama sat a gore 12+ 1gibiym.peki hnhi haftsnin ozelliklerini okucagimi hla anlams deilim
12+1 demek 12 haftanı bitirdin 13. haftadan gün alıyorsun demektir. o yüzden 13. haftanın içindesin yazıyor. doktorum bana dedi ki hangi haftayı doldurduysan o kadarlıksın. mesela ben de 12+3 üm. 12 haftalık hamileyim şu anda. pazar günü 13 haftalık hamile olucam çünkü 13+0 olacak.

merhaba ben de haziran bebesi bekliyorum inşallah :) 28 yaşındayım.ilk gebeliğim.sanıyorum 24-25 haziran benim tahmini doğum tarihim.kız olacakmış gibi bir his var içimde ama bilemiyorum...bugün doktor kontrolümüz var.özel muayene olduğumdan bu gidişimizde cinsiyetle alakalı sıkıştırmayı planlıyorum doktorumuzu.çünkü hem 2 li taramam hem de ayrıntılı ultrasonla bakılacağınız söylemişti.nedense ayrıntılı ultrason deyince onu da görecekmiş gibime geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…