- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.181
merhaba jasminka geçmiş olsn sana.benimde kahverengi akıntılar bitmiyor.ne yapıcaz şaşırdık vallahimerhaba kızlar ben doktora gıdıyorum akıntılarım durmadıdua edın bana ,benım yaramaz doktorun kapısında yatıracak benı anlasıldı
Canim senin karnin mi kasiniyor tum vucudu saran kasintilar gebeligin sonlarina dogru oluyomusgünaydın canım hamdolsun diyeyim kaşıntım olmasa dahada iyi olacakta.
canım 4.gebeliğmdi bucanımya üzüldüm cidden ama vardır bundada bir hayır hemen aklına kötüyü getirme. benimde ilk gittiğimde keseyi göremedi doktor detaylı ultrason istedi ondada daha önceki sezeryan kesisine yapışık görünüyordu kese. eğer o şekilde büyürse 7. haftada alınır bile dediler ama çok şükür yer değiştirdi kese bir haftada neler oluyor
Sabırlı olun bol bol dinlenip güzel şeyler düşünün stres ve yorgunluk iyi gelmiyor bende yaşadım çok şükür geçti sizlerinkide bian önce biter inşallahmerhaba jasminka geçmiş olsn sana.benimde kahverengi akıntılar bitmiyor.ne yapıcaz şaşırdık vallahi
Benimde bulantilarim ayni hatta siddetlenince metpamid de fayda etmedi. Dojtor zofran verdi onunla eh iste iyiyim. Istersen doktorunla gorus. Cok korkuyorum gecmeyecek diye. Biran once biter inşallah bulantilarimiz. Zofran olmasa yemek bile yiyemiyordum.Selam annişler nasılsınız size bi kaç sorum olacak . Hâlâ bulantıları devam eden varmı bn iki günde bir çıkarıyorum ama bulantılarım 24 saat devam sürekli kilo kaybediyorum dün ense ölçümü yapıldı sonuç 1.1 çıktı problem yok dendi ama eve gekir gelmez rahmin olduğu kısma ağtı girdi haraket edemedim yarım saat kadar bekledim azalcağı yerde çoğaldı yine istifra ettim hastaneye gttik serum takıldı ağrı bitti ama hiçbişi yiyemiyorum artık sürekli aç geziyorum artık psikolojikmi diye düşünmeye başladım çünkü herkeste bitmesede azalıyo bulantılar bende tık yok
paytipo yerinden kalkınca veya hareket edince mi oluyor sancın?rahmin kasları gerginleştiği için bu tip sancılar oabiliyormş.Ben biryerden aniden kalkınca veya yatakta sağa sola dönerken oluyor.Kizlar gunaydin. Sabahtan beri kasiklarima bicak gibi sanci giriyor. Bir anda milletin icinde iki buklum oluyorum aniden saplanip bitiyor ama iki uc dakka arayla oluyor. Kontrolum yarin bugun calistigim yerdeki diger bayan izinli oldugu icin izinde alamiyorum. boyle sancilar yasayan oldumu neler yaptilar . Nettende bakacam simdi ama yasayan var mi diye sormak istedim
canım benim hep aynı şeyi söylüyorum ama gerçekten aklına kötüyü getirme ve keyfini çıkar hamileliğinin. bende kaşıntıdan dolayı cuma günü gastroenteroloji ye randevu aldım sanırım ilaçlarımın dozu artacak. kan tahlilimi geçen hafta yaptırdım ben o yüzden gitmem sanırım.Günaydın kızlar,
Burdaki arkadaşlarımızdan aldığımız mutsuz haberler sonrasında dünden beri bi telaş içindeyim acaba bebişim iyimi diye. Kontrol gunumde haftaya c.tesi daha var. bende sağlık ocagını aradım kalp atışını dinleyebiliyormuyuz diye cihazları cok hassas değilmiş anca 20.haftada felan duyabiliriz dedi ama aramışken bilgilerimede baktı 18.haftada kan testi yapılcakmış ona cagırdı 9da ac karna gidilcekmiş. sizlerinde bilgisi olsun bağlı oldugunuz saglık ocaklarına danısın testleri kaçırmayın.
canım malesef tüm vücudum .benim karaciğer rahatsızlığım var enzimlerim yükseliyor dönem dönem ama ilk defa bu hamileliğimde kaşıntı sorunum oldu öncesinde hiçbir şekilde kaşıntım olmazdı. 6 ayda bir doktor takibimi yaptırıyorum. ancak geçen hafta kadın doğum doktorum uzmanına bir görün gerekirse ilaç dozunu artırabilir dedi.ona göre hareket edeceğim artık.Canim senin karnin mi kasiniyor tum vucudu saran kasintilar gebeligin sonlarina dogru oluyomus
denizkızı başka sağlık ocağına gitsen sorsan bence daha iyi olabilir.eğer sizin sağlık ocagında bu şekilde bilgi vermişlerse yanlış sanırm.Ben 14. hafta ile 15 hafta arası gittiğimde duyumuştu sağlık ocağnda.Bütün hepsi aynı aleti kullanır diye düşünüyorum.Size yakın olan başka bir sağlık ocagından da bilgi al derim ben.Günaydın kızlar,
Burdaki arkadaşlarımızdan aldığımız mutsuz haberler sonrasında dünden beri bi telaş içindeyim acaba bebişim iyimi diye. Kontrol gunumde haftaya c.tesi daha var. bende sağlık ocagını aradım kalp atışını dinleyebiliyormuyuz diye cihazları cok hassas değilmiş anca 20.haftada felan duyabiliriz dedi ama aramışken bilgilerimede baktı 18.haftada kan testi yapılcakmış ona cagırdı 9da ac karna gidilcekmiş. sizlerinde bilgisi olsun bağlı oldugunuz saglık ocaklarına danısın testleri kaçırmayın.
Sabırlı olun bol bol dinlenip güzel şeyler düşünün stres ve yorgunluk iyi gelmiyor bende yaşadım çok şükür geçti sizlerinkide bian önce biter inşallah
ay inşallahh canımya o günlerde gelecek.Tsk ederim canim hepimiz alalim burdaki herkes sagsalim alsin insallah. Sonra bebeklerimizi konusalim hep beraber gazindan kakasindan bahsedelim:)
canım seni çok iyi anlıyorum ablamında 3 tane bebeği karnında öldü ikisi kürtaj biride sezeryanla alındı. ve seninle aynı sıkıntıdan dolayı son hamileliğinde sadece bebe aspirini tedavisi olmuştu şimdi liseye gidiyor yiğenim.canım 4.gebeliğmdi budayanamıyorum srtık kürtaj olmak istemiyorum srtık
çokk şirinn
hoşgeldin canım. kasık ağrılarım benimde oluyor özelliklede geceleri. ve evett bende acaba erken mi derken bir iki defa baloncuk patlarya öyle hissettim kuzucuğumuTunaydın güzel anneleruzun zaman oldu giremedim takip edemedim umarım herkes iyidir,herşey yolundadır bende pek bi problem yok fakat arada halen kasık ağrılarım oluyor. Bi de sanki hissediyorum artık miniğimi
Ayakta bi kac is yaptim o an oldu. Su an oturuyorum kipidadigim an batiyor. adet sancisi gibi agriyi biliyorum oda cok oldu bende ama bu farkli ..paytipo yerinden kalkınca veya hareket edince mi oluyor sancın?rahmin kasları gerginleştiği için bu tip sancılar oabiliyormş.Ben biryerden aniden kalkınca veya yatakta sağa sola dönerken oluyor.
Arkadasimin olmustu gebeligin 32. Haftasinda dayanaamiyorum diye hergun aglyordu. 34. Hafdada dr a yalvardi alin diye sezeryan oldu simdi masallah cok saglikli insallah sende sifa bulursun kasintinin ne felaket bisey oldugunu arkadasimda gordumcanım malesef tüm vücudum .benim karaciğer rahatsızlığım var enzimlerim yükseliyor dönem dönem ama ilk defa bu hamileliğimde kaşıntı sorunum oldu öncesinde hiçbir şekilde kaşıntım olmazdı. 6 ayda bir doktor takibimi yaptırıyorum. ancak geçen hafta kadın doğum doktorum uzmanına bir görün gerekirse ilaç dozunu artırabilir dedi.ona göre hareket edeceğim artık.
malesef canımyaa birde bende erken başladı nedense. şimdi işyerimdeyim mesela kollarımı bacaklarımı kaşımamak için çok zor tutuyorum kendimiArkadasimin olmustu gebeligin 32. Haftasinda dayanaamiyorum diye hergun aglyordu. 34. Hafdada dr a yalvardi alin diye sezeryan oldu simdi masallah cok saglikli insallah sende sifa bulursun kasintinin ne felaket bisey oldugunu arkadasimda gordum
bende de var kaşıntı cnm çok geçmiş olsun. çok ii billirim nasıl bir illet olduğunu. rabbim beterinden korusun. ilk gebeliğimde 8. aydan sonra olmuştu bunda çokerken başladı yaa dayanamıyorum. karaciğerdende değil benimki. egzama başlanıcım vardı o tetiklio ve yapılacak bişey yokcanım malesef tüm vücudum .benim karaciğer rahatsızlığım var enzimlerim yükseliyor dönem dönem ama ilk defa bu hamileliğimde kaşıntı sorunum oldu öncesinde hiçbir şekilde kaşıntım olmazdı. 6 ayda bir doktor takibimi yaptırıyorum. ancak geçen hafta kadın doğum doktorum uzmanına bir görün gerekirse ilaç dozunu artırabilir dedi.ona göre hareket edeceğim artık.
Arkadasimin olmustu gebeligin 32. Haftasinda dayanaamiyorum diye hergun aglyordu. 34. Hafdada dr a yalvardi alin diye sezeryan oldu simdi masallah cok saglikli insallah sende sifa bulursun kasintinin ne felaket bisey oldugunu arkadasimda gordum
Evet cok erken baslamis. Enginar tuketmeye caliszeytinyagli ben pek sevmiyorum kasintili arkadasimda sevmiyordu ama k.ciger enzimlerini dusuruyor.bide kerevizmalesef canımyaa birde bende erken başladı nedense. şimdi işyerimdeyim mesela kollarımı bacaklarımı kaşımamak için çok zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?