2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım 4.gebeliğmdi bu dayanamıyorum srtık kürtaj olmak istemiyorum srtık

Benimde bulantilarim ayni hatta siddetlenince metpamid de fayda etmedi. Dojtor zofran verdi onunla eh iste iyiyim. Istersen doktorunla gorus. Cok korkuyorum gecmeyecek diye. Biran once biter inşallah bulantilarimiz. Zofran olmasa yemek bile yiyemiyordum.

paytipo yerinden kalkınca veya hareket edince mi oluyor sancın?rahmin kasları gerginleştiği için bu tip sancılar oabiliyormş.Ben biryerden aniden kalkınca veya yatakta sağa sola dönerken oluyor.

canım benim hep aynı şeyi söylüyorum ama gerçekten aklına kötüyü getirme ve keyfini çıkar hamileliğinin. bende kaşıntıdan dolayı cuma günü gastroenteroloji ye randevu aldım sanırım ilaçlarımın dozu artacak. kan tahlilimi geçen hafta yaptırdım ben o yüzden gitmem sanırım.

Canim senin karnin mi kasiniyor tum vucudu saran kasintilar gebeligin sonlarina dogru oluyomus
canım malesef tüm vücudum .benim karaciğer rahatsızlığım var enzimlerim yükseliyor dönem dönem ama ilk defa bu hamileliğimde kaşıntı sorunum oldu öncesinde hiçbir şekilde kaşıntım olmazdı. 6 ayda bir doktor takibimi yaptırıyorum. ancak geçen hafta kadın doğum doktorum uzmanına bir görün gerekirse ilaç dozunu artırabilir dedi.ona göre hareket edeceğim artık.

denizkızı başka sağlık ocağına gitsen sorsan bence daha iyi olabilir.eğer sizin sağlık ocagında bu şekilde bilgi vermişlerse yanlış sanırm.Ben 14. hafta ile 15 hafta arası gittiğimde duyumuştu sağlık ocağnda.Bütün hepsi aynı aleti kullanır diye düşünüyorum.Size yakın olan başka bir sağlık ocagından da bilgi al derim ben.
Sabırlı olun bol bol dinlenip güzel şeyler düşünün stres ve yorgunluk iyi gelmiyor bende yaşadım çok şükür geçti sizlerinkide bian önce biter inşallah

Gizemcim İnşallah teşekkür ederim:)))))

Tsk ederim canim hepimiz alalim burdaki herkes sagsalim alsin insallah. Sonra bebeklerimizi konusalim hep beraber gazindan kakasindan bahsedelim:)
ay inşallahh canımya o günlerde gelecek.
canım 4.gebeliğmdi bu dayanamıyorum srtık kürtaj olmak istemiyorum srtık
canım seni çok iyi anlıyorum ablamında 3 tane bebeği karnında öldü ikisi kürtaj biride sezeryanla alındı. ve seninle aynı sıkıntıdan dolayı son hamileliğinde sadece bebe aspirini tedavisi olmuştu şimdi liseye gidiyor yiğenim.

Tunaydın güzel anneler uzun zaman oldu giremedim takip edemedim umarım herkes iyidir,herşey yolundadır bende pek bi problem yok fakat arada halen kasık ağrılarım oluyor. Bi de sanki hissediyorum artık miniğimi

Tunaydın güzel anneler uzun zaman oldu giremedim takip edemedim umarım herkes iyidir,herşey yolundadır bende pek bi problem yok fakat arada halen kasık ağrılarım oluyor. Bi de sanki hissediyorum artık miniğimi
hoşgeldin canım. kasık ağrılarım benimde oluyor özelliklede geceleri. ve evett bende acaba erken mi derken bir iki defa baloncuk patlarya öyle hissettim kuzucuğumu
tabii sen daha net hissedersin

paytipo yerinden kalkınca veya hareket edince mi oluyor sancın?rahmin kasları gerginleştiği için bu tip sancılar oabiliyormş.Ben biryerden aniden kalkınca veya yatakta sağa sola dönerken oluyor.
Ayakta bi kac is yaptim o an oldu. Su an oturuyorum kipidadigim an batiyor. adet sancisi gibi agriyi biliyorum oda cok oldu bende ama bu farkli ..

Arkadasimin olmustu gebeligin 32. Haftasinda dayanaamiyorum diye hergun aglyordu. 34. Hafdada dr a yalvardi alin diye sezeryan oldu simdi masallah cok saglikli insallah sende sifa bulursun kasintinin ne felaket bisey oldugunu arkadasimda gordum

Arkadasimin olmustu gebeligin 32. Haftasinda dayanaamiyorum diye hergun aglyordu. 34. Hafdada dr a yalvardi alin diye sezeryan oldu simdi masallah cok saglikli insallah sende sifa bulursun kasintinin ne felaket bisey oldugunu arkadasimda gordum
malesef canımyaa birde bende erken başladı nedense. şimdi işyerimdeyim mesela kollarımı bacaklarımı kaşımamak için çok zor tutuyorum kendimi

bende de var kaşıntı cnm çok geçmiş olsun. çok ii billirim nasıl bir illet olduğunu. rabbim beterinden korusun. ilk gebeliğimde 8. aydan sonra olmuştu bunda çokerken başladı yaa dayanamıyorum. karaciğerdende değil benimki. egzama başlanıcım vardı o tetiklio ve yapılacak bişey yok

Benim icin dua etmenizi istiorum arkadaslar.
Ben Almanyada yasiorum ve calisiorum, Patronumda cok gicik, sinirli bir Adam.
Haftaya Carsamba günü ona hamile oldugumu acikliyacagim.
Tepkisinden korkuyor gibiyim. Üzülecegimden korkuyorum.

malesef canımyaa birde bende erken başladı nedense. şimdi işyerimdeyim mesela kollarımı bacaklarımı kaşımamak için çok zor tutuyorum kendimi
Evet cok erken baslamis. Enginar tuketmeye caliszeytinyagli ben pek sevmiyorum kasintili arkadasimda sevmiyordu ama k.ciger enzimlerini dusuruyor.bide kereviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…