- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.221
Masallah canım ne guzel kanamayla gidip sevinçle dönmüşsün bebiş dogunca biraz buyusun poposuna vur bide minikce cimcikle bacaklarını ne vuruyosun derse senin yuzunden doktora maskara oldum dersinkızlar ben geldım doktordan tekrar kanama alanı baslamıs rahım yakınlıgında ama benım yaramaz ıyı cok sukur ona etkı etmemıs kanama alanı doktor ocagın 3 ne randevu verdı uclu testın bır ustu dedı dortlu test gıbı bıseymıs,tekrar kan alıp bakacaklar bebegın gelısımıne .Ama cıkınca zaten senın yaramaz zamana kadar senı getırır tekrar buralara dedı,utandım valla psıkopat gıbı doktorun kapısında kalmısım.Bı de unutmadan kasık agrıları olan arkadaslar doktornuza soyleyın bunu ,ben magnezıum yazın dedım,kasık agrısına erken dogum olmamasına ıyı gelıyorms , o da yazdı ,hamılelıgın bıtınce gel senı asısant alıyım yanıma dedı bı de
Benimde 2012 ocak dogumlu bir oglum varEvet canm oglum 22 kasim dogumlu 2012 kasim annesiydim. Allah nasip ederse haziran anneside olacm
Canim calismadigim zamanlar o kadar iyiyim ki evde yagsiz tuzzuz saglikli besleniyorum ama hafta ici sabah sekiz aksam alti evden yemek goturuyorum Bazen ama yetisemedigim zamanlar mecbur burdan yiyorum Ama sanirim birazda stresten oluyor. . Cok bunaliyorum is yerimdeCanim bende de tansiyon yuksekligi vardi. 3 haftadir diyetteyim yemeklere hic tuz koymuyorum günde en fazla iki dilim ekmek tatli yok bal ve incir tuketiyorum sadece .tansiyonum.su anda normal hatta normalden dusuk. Diyet yapmayi dene istersen ilactan once.
Aaa ne ise yariyomus fitil yarinda gecmesse zaten biseyler isticem.var canım bende her sey var, ıdrar enfeksyondan suphelenmıstı.o da temız cıkınca ,rahım buyumesıyle alakadar ola bılır dedı endol fıtıl yazdı cok ıyı gelıyor doktorna sor yarın
canım 11. -13 haftalar arası yapılıyor.soyledı mı cınsıyettı doktorun ıkılı teste
Aynı dertten bende de var iş yerinde stres var bunalıyorum orda yemek çıkıyor herşey Güzel ama benim için zor 2 haftadır evdeyim bu haftayıda izin girdim ama işe dönmek hiç istemiyorum 2 ay ücretsiz izin almayı bile düşünüyorumCanim calismadigim zamanlar o kadar iyiyim ki evde yagsiz tuzzuz saglikli besleniyorum ama hafta ici sabah sekiz aksam alti evden yemek goturuyorum Bazen ama yetisemedigim zamanlar mecbur burdan yiyorum Ama sanirim birazda stresten oluyor. . Cok bunaliyorum is yerimde
Aaa ne ise yariyomus fitil yarinda gecmesse zaten biseyler isticem.
Canim benim halamin dokuz ay bulantsi surmus.insallah senin ki hemen biter. Fakat sakin canını sikma herkes ayni degil kiSelam annişler nasılsınız size bi kaç sorum olacak . Hâlâ bulantıları devam eden varmı bn iki günde bir çıkarıyorum ama bulantılarım 24 saat devam sürekli kilo kaybediyorum dün ense ölçümü yapıldı sonuç 1.1 çıktı problem yok dendi ama eve gekir gelmez rahmin olduğu kısma ağtı girdi haraket edemedim yarım saat kadar bekledim azalcağı yerde çoğaldı yine istifra ettim hastaneye gttik serum takıldı ağrı bitti ama hiçbişi yiyemiyorum artık sürekli aç geziyorum artık psikolojikmi diye düşünmeye başladım çünkü herkeste bitmesede azalıyo bulantılar bende tık yok
Canım Akşamları bir bardak ılıkdan sıcağa yakın su iç bana oda çok iyi geliyor kabak ye bol bol birde Cennet hurması da çok iyi geliyor bağırsaklara onun dışında ben kara erik hosafı yaptım kendime şekersiz her akşam ondna içiyorum erikleirndn yiyiorum bu akşamda kayısı ile kuru incirin hosafını yapacam şeker katmadan içeçem bu şekilde her gün olmasada iki günde bir gideiliyorum benim de hiç prıblemim yokdu hamileik de çıkdı.of of kızlar hamilelikten öncede vardı bağırsak tembelliğim rahatsız olmazdım ama hamileyken cok rahatsız ediyor ne denediysem olmuyor haftada 1 veya 4günde bir geliyor kabızımbuda çok gaz yapıyor var mı doğal yönteminiz kayısı denedim activa denedim bol su içiyorum yok ilaçta almak istemiyorum.
Cok farkli degil down sendromu icin bakiliyor. Ikili test kan tahliliyle ortaya cikiyorKızlar bu ikili test ve ense kalınlığı ölçmr farklı testlermi bnm burda sadece ense kalınlığına bakıldı . İkili test dedğiniz nasıl bişi acaba biri açıklayabilirmi ?
Aynisini yasiyorum suan bile sag tarafimda acayip agri var ve karnim alti ay gibi. Oysa sabahlari hic olmuyor aksam koca bir gobusKızlar ara ara kasık kisminiza ağrı giriyor mu korkuyorum bazen kasik bolgem de cçok sis duruyor
Aynisini yasiyorum suan bile sag tarafimda acayip agri var ve karnim alti ay gibi. Oysa sabahlari hic olmuyor aksam koca bir gobus
Kizlar catlaklara kardi kim ne kullaniyor fikir lazim .ben ilk hamileligimde lierac kullandm fakar cok catladm. Ikincide de daha fazla catlamak istemiyorum. Simdi bebe yagi kullaniyorum.
Stres etkiliyor ya ne yazik ki. Benimde calisirken oyleydi ne yazik ki. Simdi tansiyon dusunce calisirkende cok yuksek degerlere ulasmiyor. Bir de limonlu su icmeye calis canim bana cok iyi gelmisti.Canim calismadigim zamanlar o kadar iyiyim ki evde yagsiz tuzzuz saglikli besleniyorum ama hafta ici sabah sekiz aksam alti evden yemek goturuyorum Bazen ama yetisemedigim zamanlar mecbur burdan yiyorum Ama sanirim birazda stresten oluyor. . Cok bunaliyorum is yerimde
Aaa ne ise yariyomus fitil yarinda gecmesse zaten biseyler isticem.
Benimde 3-4 gundur sag kasigimda agri oluyor arada. Internettw bakmistim bu haftalarda oluyormus. Bebeklerimiz buyuyor yaniAynen benim de sabahları karnim düz ama geceleri kocaman bi göbek sanki 6 aylık hamile göbeği gibi .. Bnm de su an sol kısmında bi agrim var
Senin adına sevindim canım evet insan o minicik hallerine bile bakmaya doyamıyor kim bilir kucagımıza aldığımızda ne kadar çok severiz :)Bugün ikili test için devlete gittim. Ultrasonda ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı ve herşey normal kan testine gerek yok şuan için dedi. 3 hafta sonra üçlü test yaptırmaya gelirsin o yeterli olur dedi. Bebişin doğum tarihi 4 gün ileri geldi bi de. Şimdi elimde bebişimin fotoları bakmaya doyamıyorum. Allah herkezin bebeğine sağlık versin.
of of kızlar hamilelikten öncede vardı bağırsak tembelliğim rahatsız olmazdım ama hamileyken cok rahatsız ediyor ne denediysem olmuyor haftada 1 veya 4günde bir geliyor kabızımbuda çok gaz yapıyor var mı doğal yönteminiz kayısı denedim activa denedim bol su içiyorum yok ilaçta almak istemiyorum.
Aynisini yasiyorum suan bile sag tarafimda acayip agri var ve karnim alti ay gibi. Oysa sabahlari hic olmuyor aksam koca bir gobus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?