- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.241
Cnm bende genetik bağırsak tembelliği var...of of kızlar hamilelikten öncede vardı bağırsak tembelliğim rahatsız olmazdım ama hamileyken cok rahatsız ediyor ne denediysem olmuyor haftada 1 veya 4günde bir geliyor kabızımbuda çok gaz yapıyor var mı doğal yönteminiz kayısı denedim activa denedim bol su içiyorum yok ilaçta almak istemiyorum.
Bilgilerini vermiş miydin tatlim?Ben listede yokum amaaa
kasılma ,agrı olunca yazıyor doktorlar,fazla agrı ıyı olmadıgı ıcın genelde yazıyorlar canımCanim calismadigim zamanlar o kadar iyiyim ki evde yagsiz tuzzuz saglikli besleniyorum ama hafta ici sabah sekiz aksam alti evden yemek goturuyorum Bazen ama yetisemedigim zamanlar mecbur burdan yiyorum Ama sanirim birazda stresten oluyor. . Cok bunaliyorum is yerimde
Aaa ne ise yariyomus fitil yarinda gecmesse zaten biseyler isticem.
16 cı haftadasan ama sen sıkıstır bıraz doktoru soyler canımyok canim soylemedi umud ediyorum ki yarin soylesinsoylemek istemiyolar ya
sutun ıcıne k flakes kat sabah kahvaltını onla yap doktor soyledı bana 1 gunden fazla kabız olmamaya calıs dedı bı deof of kızlar hamilelikten öncede vardı bağırsak tembelliğim rahatsız olmazdım ama hamileyken cok rahatsız ediyor ne denediysem olmuyor haftada 1 veya 4günde bir geliyor kabızımbuda çok gaz yapıyor var mı doğal yönteminiz kayısı denedim activa denedim bol su içiyorum yok ilaçta almak istemiyorum.
Benimde 3-4 gundur sag kasigimda agri oluyor arada. Internettw bakmistim bu haftalarda oluyormus. Bebeklerimiz buyuyor yani
benimde bugün sabahtan sağ kasığıma ağrı girdi çıktı baya bi. ama şimdi geçti telaş etmeyin kızlar bu haftalarda normalmiş artık göbiş buyumeye geçti:)
ben de daha yenı aldım lıreacı en ıyısı o dedıler banaKizlar catlaklara kardi kim ne kullaniyor fikir lazim .ben ilk hamileligimde lierac kullandm fakar cok catladm. Ikincide de daha fazla catlamak istemiyorum. Simdi bebe yagi kullaniyorum.
kızlar bugün devlet hastenesine gittim bütün testler baştan yapıldı..hamdolsn iyi sonuclar fakat idrar yollarımda hafif enfeksiyon varmış..cinsiyet hala muamma..birde ultrason için uzanınca gördümki karnımm dümdüzzz hiçbir cıkıntı yok..korktum ama bebiş yerinde:)
ben de daha yenı aldım lıreacı en ıyısı o dedıler banabı de kalça bolgeme badem yagı kullanıyorum
bı tek ben mı kandırdı eczacı. zaman hem de 2 tane aldım bırı 50% ındırıme gırıyorduO kremde aklım kalmıştı çok pahalı diye gerek duymamistim bunu dduymak iyi oldu
bı tek ben mı kandırdı eczacı. zaman hem de 2 tane aldım bırı 50% ındırıme gırıyordu
Canim gerçekten senin bebis sürekli doktor kapilarinda bekletiyor seni. Bebek iyi olsun, önemli olan o...kızlar ben geldım doktordan tekrar kanama alanı baslamıs rahım yakınlıgında ama benım yaramaz ıyı cok sukur ona etkı etmemıs kanama alanı doktor ocagın 3 ne randevu verdı uclu testın bır ustu dedı dortlu test gıbı bıseymıs,tekrar kan alıp bakacaklar bebegın gelısımıne .Ama cıkınca zaten senın yaramaz zamana kadar senı getırır tekrar buralara dedı,utandım valla psıkopat gıbı doktorun kapısında kalmısım.Bı de unutmadan kasık agrıları olan arkadaslar doktornuza soyleyın bunu ,ben magnezıum yazın dedım,kasık agrısına erken dogum olmamasına ıyı gelıyorms , o da yazdı ,hamılelıgın bıtınce gel senı asısant alıyım yanıma dedı bı de
Canim ben yağ karisimi kullanıyorum akşamları. Kantaron yagi, aci badem yagi, zeytin yagi ve kayisi yagi. Kavanozda hepsini karistirdim. Duş alip kullanıyorum. Sabahları da sebamet canimKizlar catlaklara kardi kim ne kullaniyor fikir lazim .ben ilk hamileligimde lierac kullandm fakar cok catladm. Ikincide de daha fazla catlamak istemiyorum. Simdi bebe yagi kullaniyorum.
valla bişey demiyor 2 hafta sonra kalmaz dedi bakalım.senin ki sebep söyleyebiliyor mu?senın neden canım doktorun bı sey soyledımı
Bende oyle almistim biri uuzde elli indirimli diye iki tanebı tek ben mı kandırdı eczacı. zaman hem de 2 tane aldım bırı 50% ındırıme gırıyordu
badem yagı kıllanma yapıyor 200 ml den 2 tanesı 193 tl aldım ben aslında bı tanesı 149 tl dıKaça aldın Cnm pahalı diye hatırlıyorum badem yagi aldım ben onu suruyorum valla 6 liradr lar da ya bebe yagi ya da badem yagi diyormuş zaten hep badem yagi bitince bebe yagına da başlamayı düşünüyorum ya da ikisi bir arda sabahları biri aakşamları biri
Ben 200 ml sini 84 tl aldım.badem yagı kıllanma yapıyor 200 ml den 2 tanesı 193 tl aldım ben aslında bı tanesı 149 tl dı
evt ona gore doktor degıstırdım canım ben ,cocugun esı asagıda plasenta prevıa yanı ,kanama ve lekelenme vere bılıyor,cınsel ılıskı spor yurumek yasak bana .bazen kalka bılıyormus kalkmazsa normal dogum olmuyormus.Insallah sende bu degıl canım ama ıyı bır doktor anlıyor bundan doktoruna sor lekelenmelerın neden oluyor,ve ultrasonda bebegın esıne baksınvalla bişey demiyor 2 hafta sonra kalmaz dedi bakalım.senin ki sebep söyleyebiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?