2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar bugün devlet hastenesine gittim bütün testler baştan yapıldı..hamdolsn iyi sonuclar fakat idrar yollarımda hafif enfeksiyon varmış..cinsiyet hala muamma..birde ultrason için uzanınca gördümki karnımm dümdüzzz hiçbir cıkıntı yok..korktum ama bebiş yerinde:)

Cnm bende genetik bağırsak tembelliği var...
20 gun bekledigimi bilirim normalde...
Ama hamile kalinca sabah ac karinla sicak balli süt iciyorum...
Gaz sorunumda olmuyor çok şükür...
Bağırsaklarimda en gec iki gunde bir deklarasyon oluyor...
Ac karnina sicak süt icmek zor tika burnunu ic artik ne diyeyim

kasılma ,agrı olunca yazıyor doktorlar,fazla agrı ıyı olmadıgı ıcın genelde yazıyorlar canım

sutun ıcıne k flakes kat sabah kahvaltını onla yap doktor soyledı bana 1 gunden fazla kabız olmamaya calıs dedı bı de

İyi bari ya sadece bende değilmiş demekki normalse herşeye raziyim yeterki Bebislerimiz iyi oolsun Allahım onları korusun ..
Benimde 3-4 gundur sag kasigimda agri oluyor arada. Internettw bakmistim bu haftalarda oluyormus. Bebeklerimiz buyuyor yani

benimde bugün sabahtan sağ kasığıma ağrı girdi çıktı baya bi. ama şimdi geçti telaş etmeyin kızlar bu haftalarda normalmiş artık göbiş buyumeye geçti:)

Kizlar catlaklara kardi kim ne kullaniyor fikir lazim .ben ilk hamileligimde lierac kullandm fakar cok catladm. Ikincide de daha fazla catlamak istemiyorum. Simdi bebe yagi kullaniyorum.
ben de daha yenı aldım lıreacı en ıyısı o dedıler bana bı de kalça bolgeme badem yagı kullanıyorum

O korku sabahları bende çok oluyor bakıyorum karnim dümdüz geceleri kocaman geceleri mutlu oluyorum sabahları nasıl korkuyorum bebeğim nerde diyorum

Kaça aldın Cnm pahalı diye hatırlıyorum badem yagi aldım ben onu suruyorum valla 6 lira dr lar da ya bebe yagi ya da badem yagi diyormuş zaten hep badem yagi bitince bebe yagına da başlamayı düşünüyorum ya da ikisi bir arda sabahları biri aakşamları biri
bı tek ben mı kandırdı eczacı. zaman hem de 2 tane aldım bırı 50% ındırıme gırıyordu

Canim gerçekten senin bebis sürekli doktor kapilarinda bekletiyor seni. Bebek iyi olsun, önemli olan o...

Kizlar catlaklara kardi kim ne kullaniyor fikir lazim .ben ilk hamileligimde lierac kullandm fakar cok catladm. Ikincide de daha fazla catlamak istemiyorum. Simdi bebe yagi kullaniyorum.
Canim ben yağ karisimi kullanıyorum akşamları. Kantaron yagi, aci badem yagi, zeytin yagi ve kayisi yagi. Kavanozda hepsini karistirdim. Duş alip kullanıyorum. Sabahları da sebamet canim

badem yagı kıllanma yapıyor 200 ml den 2 tanesı 193 tl aldım ben aslında bı tanesı 149 tl dı

valla bişey demiyor 2 hafta sonra kalmaz dedi bakalım.senin ki sebep söyleyebiliyor mu?
evt ona gore doktor degıstırdım canım ben ,cocugun esı asagıda plasenta prevıa yanı ,kanama ve lekelenme vere bılıyor,cınsel ılıskı spor yurumek yasak bana .bazen kalka bılıyormus kalkmazsa normal dogum olmuyormus.Insallah sende bu degıl canım ama ıyı bır doktor anlıyor bundan doktoruna sor lekelenmelerın neden oluyor,ve ultrasonda bebegın esıne baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…