2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok para ya yani benim için hele bide ise yaramiyorsa çok yazık inş sende ise yarar Cnm. Killanma yapıyormuş evet ama doğumdan sonra o killanmalar gidiyormuş Cnm
badem yagı kıllanma yapıyor 200 ml den 2 tanesı 193 tl aldım ben aslında bı tanesı 149 tl dı

lierac değil mi dediğin? Ben gittigidiyordan aldım

Çok para ya yani benim için hele bide ise yaramiyorsa çok yazık inş sende ise yarar Cnm. Killanma yapıyormuş evet ama doğumdan sonra o killanmalar gidiyormuş Cnm
evt ama ılk gebelık olunca korktum catlamaktan,bı de onun yuz bakımı urunlernı kullanıyordum ıyıydı o yuzden aldım ben de ,gebelıkte kıllanma oluyor ama onlar gıdıyor ama sen badem yagı surunce o kıllar artacak ve gıtmeye bılır,bence zeytın ya da bebe yagı kullan daha hesaplı

orjınal mı yanı lıreac evt o kadar nasıl fark var ya anlamadım 149 tl dı 20 ml eczanede.onceden kullandınmı canm sen orjınal mı acaba
İnternette genelde fiyatlar böyle bence eczaneler üzerine kar koyuyor.

kızlarr bende lierac aldım n 11den 2 adet 200 ml ini 130 tl ye almıstım bende mı cok pahalıya aldım anlamdım sımdı

ben eczanelere hiç sormadım fiyatları da hiç bilmiyorum sadece internetten bakmıstım uygun gelmıştı tereddut ederek almıstım

orjınal mı yanı lıreac evt o kadar nasıl fark var ya anlamadım 149 tl dı 20 ml eczanede.onceden kullandınmı canm sen orjınal mı acaba

Canim bende almadim ama sormustum guvendigim bir eczanem var. 85 gibi bisi söyledi üstelik biraz indirim de yapacakti. Sağolsun çocukluğumdan beri taniyor beni. Banada yuksek gibi geldi aldigin fiyat. Aman neyse almissin kullan keyfine bak.

gunaydin kizlar ikili tarama sonucum cikmis. beta hcg 33,6 papp-a 3,6 ense de 1.4mm di. bunlari pc ye girincemi rik cikacak. degerlerde sunla su arasi diye istatistikte yok yuksekmi alcakmi nasil bilecem gitmeden bilgili olan varmi bu konuda

Diğerlerini bilmiyorum ama ense normal cCnm.gozunaydin
gunaydin kizlar ikili tarama sonucum cikmis. beta hcg 33,6 papp-a 3,6 ense de 1.4mm di. bunlari pc ye girincemi rik cikacak. degerlerde sunla su arasi diye istatistikte yok yuksekmi alcakmi nasil bilecem gitmeden bilgili olan varmi bu konuda

200 ml mı 85 tl ?ml farkı da var oyleyse al valla ucuz artık nasıl keyfıme bakacaksam

Günnnnaaayyydıiiiiiinnnnnnn geceleri bebeğinin kıpırdadığını hisseden var miiii yoksa bunlar bağırsaklarımizin bize bir oyunu mu özellikle sağa sola dönerken içimde kipirdayan bi şey hissediyorum bu bebeğim olamaz sanırım ayy çok huyluyum beeenn yaaa karnim büyüdüğünde napicam beeennn ( Allahım o günleri de göstersin inş )

günaydın kızlar dün ikili test yaptırdım. sonuçlar daha sonra çıkacak. ultrasonda doktor iyi dedi. bide cinsiyetini sordum kıza benziyor ama daha küçük emin değilim dedi. bir kızım vardı. hayırlısı olsun.

Günaydın hamişler güzel bir gün olsun. Sağlıklı güzel haberler alalım inşallah. Bu arada föbek piercingi olan varmı hamişlerden ?

Günaydın canım bağırsak hareketidir o . Daha çok erken hele ilk gebelikte 20. Haftadan önce pek hissedilmez diyorlar dahim daha gergin olurmuş ilk hamilelikte . Aama biran önce hareket etseler iyi olacak meraklanmamız azalacak . Bu seferde 1 saattir hareket etmiyo diye endişeleneceği gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…