2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hayırlı olsun canım inşallah güzl haberler alırsın.

Günaydın hamişler güzel bir gün olsun. Sağlıklı güzel haberler alalım inşallah. Bu arada föbek piercingi olan varmı hamişlerden ?
gunaydın canım piercingim yok ama bi yerde okumuştum varsa cıkartın yoksa gobeginiz buyudukce kıyafetlerini giyip cıkartırken sizi rahatsız edebiliyor bi yere takılabilir yazıyordu onun yerine gun asırı deliğe takıp cıkarcakmışsın kapanmasın diye.

B
ben ilk defa dün gece hissettim canım hafif dokunuşlarını artık yavaş yavaş hissedilir eğer karnındaki hareketten sonra gaZ çıkarma :) ihtiyacın olmuyosa bebek hareketi o canım

Benim yaklaşık 10 yıldır var. Şimdilik bi takılma yok göbeğimin o bölgesi daha çıkıntı yapmadığı için . rahatsız etmeye başlayınca çıkartacağım ozaman Teşekkürederim açıklama için

aynen canım tam bebekler dogup buyuyecek bu seferde ay nerde kaldı bu cocuk basına bişeymi geldi dicez anne olmak böyle birşey sanırım ana rahmine düştüğü andan itibaren korkular hiç bitmicek :))

günaydın arkadaşlarr
gece yine bölük pörçük uyudum sabah 6 gibi uyudum bir uyandım 8 di işe geç kaldım tabii ama sağlık olsun. o iki saatlik kesintisiz uyku bile çok iyi geldi:) dün ikili test sonuçlarım çıkmış mail attılar çok şükür sıkıntı yok gibi ama doktorun aramasını bekliyorum aradım meşguldü gelmene gerek yok ben seni ararım dedi.
birde kızlar yeni birşey duydum cinsiyet tahmini ile alakalı ikili testeki free b hcg değeri 50 den yüksekse kız aşağıda isede erkek olma ihtimali fazlaymış. geçen hafta gittiğimde doktor kıza benziyor dedi değerde 86 küsür bakalım bende tutacak mı.
yarın içinde gastroenteroloji doktorumdan randevu aldım inşallah kaşıntılara çare buluruz.

1 hftadr sabhlari ac karina ogurup safra cikariyrdm.yedigm bi tost vardi;( bu sabh onu cikardm ve migfem deli gibi yaniir .npica bn basami dnuyrm allahm morel sifir;( bu hftalardahp gecicgne inanmistm (

sutun ıcıne k flakes kat sabah kahvaltını onla yap doktor soyledı bana 1 gunden fazla kabız olmamaya calıs dedı bı de

peki hangi marka kullanıyorsunuz bende onu duymuştum ama güvenemedim önerebileceğin bir marka var mı?
bunun dışında peynir yumurta vs yiyor musun sabahları

Kızlar doğumdan önce tatil planınız var mı,
ya ben çok istiyorum doğumsan önce kıbrıs yada kemere gitmek ama nisan ayımda 7. ayı doldurmuş olcam allahın izniyle..
siz gitmeyi düşünüyomusunuz gidilir mi ki

Son düzenleme:
Günaydın hamişler güzel bir gün olsun. Sağlıklı güzel haberler alalım inşallah. Bu arada föbek piercingi olan varmı hamişlerden ?
yok ama dun okudum ırelı aylarda annenın cıkarması gerek uzerını deyısınce bı yerlere takıla bılıyormus falan,ama saglık acısından bı sey yazmamıstı

peki hangi marka kullanıyorsunuz bende onu duymuştum ama güvenemedim önerebileceğin bir marka var mı?
bunun dışında peynir yumurta vs yiyor musun sabahları
fark etmıyor canım normalde k markasının yıyorum ama bu aralar nestlenın cocuk ıcın olan var ya cokolatalı top seklınde onları yıyorum cok ıyı gelıyor yumurtayı ben de yıyemıyorum onceden cok severdım.Bı de ben yag yeyemedıgım ıcın yaglı peynırler sevmem,koy peynırı cok ıyı geliyor mıdeme,bı de tulum peynırı de kızarmıs ekmekle ıyı oluyor

1 hftadr sabhlari ac karina ogurup safra cikariyrdm.yedigm bi tost vardi;( bu sabh onu cikardm ve migfem deli gibi yaniir .npica bn basami dnuyrm allahm morel sifir;( bu hftalardahp gecicgne inanmistm (
ilac neden kullanmıyorsun sonra serum takacaklar onda da ılac var,ama bı gun kalkacaksın mıdem bulanmıyordıye sasıracaksın ınan anıden yok oluyor

birde bunu deniyim bari dün gerçi çıktım tuvalete ama doktorun verdiği bagırsak düzenleyici şurup sayesinde onuda devamlı kullanmak istemiyorum

Sabahki o durumun sebebi gece boyu midenin boş kalmasından safra üretiyor canım. Bende de var. Gecen hafta çözüm bulmuştum. Yatmadan yağsız kaşarlı sandviç yiyip uyuyordum. Sabahta kalkar kalkmaz ılık süt ve kek yiyordum, öğürmem olmadı hiç. Bu hafta yapmadım geri geldi... Ben başkıcam yine. Sen de bi dene istersen.

Günaydın biz geçen haftasonu bi kaçamak yapalım dedik olmadı benim bu iltahap durumundan Dolayı ama bence daha önce yapabilirseniz iyi olur 8. Ayda oluyorsun doğuma bişey kalmıyor temkinli olmakta fayda var bende aynı şeyi doğumdan 3 ay sonrası için düşünüyordum bebeğim 3 aylıkken tatile gidebilirmiyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…