- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.301
Bnm en buyuk istegimdi kibrisa gitmk ben kibrista okudum. Cok ozledim. gecenyaz babam rahatszladi kismet olmadi simdide bebis var yine gidemeyiz sanirim aslinda antalyadan yarim saat gidilse çok sakincasi olucaini sanmiyorum.Kızlar doğumdan önce tatil planınız var mı,
ya ben çok istiyorum doğumsan önce kıbrıs yada kemere gitmek ama nisan ayımda 7. ayı doldurmuş olcam allahın ikib
siz gitmeyi düşünüyomusunuz gidilir mi ki
anladım cnm başka doktor araştırayım o zaman.benim dr hiçbir sebep söylemiyor çünküevt ona gore doktor degıstırdım canım ben ,cocugun esı asagıda plasenta prevıa yanı ,kanama ve lekelenme vere bılıyor,cınsel ılıskı spor yurumek yasak bana .bazen kalka bılıyormus kalkmazsa normal dogum olmuyormus.Insallah sende bu degıl canım ama ıyı bır doktor anlıyor bundan doktoruna sor lekelenmelerın neden oluyor,ve ultrasonda bebegın esıne baksın
Canim hayirli olsun. Cinsiyette inşallah gönlüne gore olur.günaydın kızlar dün ikili test yaptırdım. sonuçlar daha sonra çıkacak. ultrasonda doktor iyi dedi. bide cinsiyetini sordum kıza benziyor ama daha küçük emin değilim dedi. bir kızım vardı. hayırlısı olsun.
Canım, benim bi arkadasımında tam yazın ortasına geldi hamileliği ekim gibi doğurdu sanırım oda 7.ayı gibi tatile gitti doktor sadece havuzdan enfeksiyon kapabilirsin ama guvendiğin bir denizse denize girebilirsin demiş tatile gitmesinde bir sakınca olmadı. ben tatil işini toplu hallettim evlendiğimizde haziranda alanyaya gittik kurban bayramının oncesindede bodruma gittik ama bodrum tatiline gitmeme 1 hafta kala felan hamile olduğumu ogrendim kısmetsede bebek uslu bir cocuk olursa seneyede karadeniz turu dusunuyoruz :) bnm doktorumda aynı tavsiyelerde bulundu deniz ve havuz konusunda ve ıslak bikiniyle durma enfeksiyon kapmamaya, üşütmemeye ozen goster dedi umarım sizde çıkarsınız bebişte anne karnında ilk kez kıbrısı gormuş olur :)Kızlar doğumdan önce tatil planınız var mı,
ya ben çok istiyorum doğumsan önce kıbrıs yada kemere gitmek ama nisan ayımda 7. ayı doldurmuş olcam allahın izniyle..
geçmiş olsun aynı seyleri bizde yaşadık canım tam düzeldim derken hopp 11-12.haftalarda kusmalarım geri gelmişti sonra kendiliğinden geçti hatta et balık yedim haftalar sonra ilk kez yinede tabi midem eskisi gibi değil ekşimeler agzımda kotu bir tad yine devam ediyor, yinede eski iştahıma geri donemedim hersey zamanla yavas yavas olacak diyorlar gercekten doğruymuş diyorum :))1 hftadr sabhlari ac karina ogurup safra cikariyrdm.yedigm bi tost vardi;( bu sabh onu cikardm ve migfem deli gibi yaniir .npica bn basami dnuyrm allahm morel sifir;( bu hftalardahp gecicgne inanmistm(
ne demek canım rica ederim :))Benim yaklaşık 10 yıldır var. Şimdilik bi takılma yok göbeğimin o bölgesi daha çıkıntı yapmadığı için . rahatsız etmeye başlayınca çıkartacağım ozaman Teşekkürederim açıklama için
Tahmini doğum 29/06/2015 olursa 1.bebeğimiz olacak yas 27 cinsiyet henüz belli degilBilgilerini vermiş miydin tatlim?
Bilgilerini vermiş miydin tatlim?
Günaydın biz geçen haftasonu bi kaçamak yapalım dedik olmadı benim bu iltahap durumundan Dolayı ama bence daha önce yapabilirseniz iyi olur 8. Ayda oluyorsun doğuma bişey kalmıyor temkinli olmakta fayda var bende aynı şeyi doğumdan 3 ay sonrası için düşünüyordum bebeğim 3 aylıkken tatile gidebilirmiyim ki
Canim gözün aydin. Bakalim tutacak mi cinsiyet. Bende kan verdim. Haftaya aliyorum sonuclarımı. Bana %90 koz dedi ama 16. haftaya kadar şüphe var tabigünaydın arkadaşlarr
gece yine bölük pörçük uyudum sabah 6 gibi uyudum bir uyandım 8 di işe geç kaldım tabii ama sağlık olsun. o iki saatlik kesintisiz uyku bile çok iyi geldi:) dün ikili test sonuçlarım çıkmış mail attılar çok şükür sıkıntı yok gibi ama doktorun aramasını bekliyorum aradım meşguldü gelmene gerek yok ben seni ararım dedi.
birde kızlar yeni birşey duydum cinsiyet tahmini ile alakalı ikili testeki free b hcg değeri 50 den yüksekse kız aşağıda isede erkek olma ihtimali fazlaymış. geçen hafta gittiğimde doktor kıza benziyor dedi değerde 86 küsür bakalım bende tutacak mı.
yarın içinde gastroenteroloji doktorumdan randevu aldım inşallah kaşıntılara çare buluruz.
selam kızlar.
ne güzel tatiller bile düşünülmüş, erken rezervasyon başladı, baktım iç geçirdim sayfayı kapattım, bu sene tatil yok bize.
sağlıkla doğarsa 2-3 aylık olacak ağustosta 3 aylık bebekle çooook zor. Kızımlada anlaştık bu sene tatil yok diye, kızımı geçen sene yüzmeye göndermiştim bu senede gönderirim.
Merhaba kizlar simdi kontrolden geldim kan tahlili ve idrar testi cok guzel sukurler olsun iyi cikti,dktrum cinsiyet tahmini yapmadi off ya 2 hafta sonra gel bakariz daha kucuk dedi napalim beklicez saglikli olsun da ben beklerim bu arada bhcg baktim dosyalarimin icinde 41.0321 gibiydi dogru bakmismiyim ? bir az karisikdi da yazilar
kızlar herkese günaydıınnn
Bnm en buyuk istegimdi kibrisa gitmk ben kibrista okudum. Cok ozledim. gecenyaz babam rahatszladi kismet olmadi simdide bebis var yine gidemeyiz sanirim aslinda antalyadan yarim saat gidilse çok sakincasi olucaini sanmiyorum.
Bide biseycsorucam kizlar buaralar herşeye aglayasim geliyor. İçinizde boyle olan var mi
inş hayırlı haberlerle donersin canım ayy içimden kız gibi geçti ama hadi hayırlısı ayy cok tatlı olcak iki tane miniş miniş bebeklerohhhh ne güzel tatil planları bile yapılmış :)) valla bizim için çok zor tatil doğumdan önce erken doğum riski var gidemem doğumdan sonra bebekler ikiz mümkün değil gidilmez artık bir sonraki seneye hafta sonu ileri düzey ultrasonumuz var çok heyecanlıyım :) belki cinsiyetlerimiz de belli olur :))))
cinsiyeti çoktan belli olmuştur neden söylemedi acaba?
sağlıklı olsun da cinsiyetin pekte önemi yok aslında.
aynen canım bizde bu sene uzun süreli deniz içerikli tatil düşünmüyoruz ama bebiş uslu cok aglamayan bir bebek olursa arkadaslarla karadeniz turu dusunuyoruz :) cunku ilerleyen yaşlarda daha zor oluyormuş heleki hareketlenmeye başladıklarında arabada uzun yolculuk, kucakta seyahat zor olur diye düşünüyorum bebekten sütünü içir uyut altını değiştir bu kadarcık zahmeti :)
Canım, benim bi arkadasımında tam yazın ortasına geldi hamileliği ekim gibi doğurdu sanırım oda 7.ayı gibi tatile gitti doktor sadece havuzdan enfeksiyon kapabilirsin ama guvendiğin bir denizse denize girebilirsin demiş tatile gitmesinde bir sakınca olmadı. ben tatil işini toplu hallettim evlendiğimizde haziranda alanyaya gittik kurban bayramının oncesindede bodruma gittik ama bodrum tatiline gitmeme 1 hafta kala felan hamile olduğumu ogrendim kısmetsede bebek uslu bir cocuk olursa seneyede karadeniz turu dusunuyoruz :) bnm doktorumda aynı tavsiyelerde bulundu deniz ve havuz konusunda ve ıslak bikiniyle durma enfeksiyon kapmamaya, üşütmemeye ozen goster dedi umarım sizde çıkarsınız bebişte anne karnında ilk kez kıbrısı gormuş olur :)
geçmiş olsun aynı seyleri bizde yaşadık canım tam düzeldim derken hopp 11-12.haftalarda kusmalarım geri gelmişti sonra kendiliğinden geçti hatta et balık yedim haftalar sonra ilk kez yinede tabi midem eskisi gibi değil ekşimeler agzımda kotu bir tad yine devam ediyor, yinede eski iştahıma geri donemedim hersey zamanla yavas yavas olacak diyorlar gercekten doğruymuş diyorum :))
ne demek canım rica ederim :))
Canim son aylar sikintili olabilir bence. Ben hazin gitmeyi düşünüyorum acikcasi. Tecrübeli arkadaşlar bebegin gaz sancisi, ağlama problemi yoksa en iyi tatil yuremeye başlamadan olanmis. Onlara güvenip gideriz herhalde.Kızlar doğumdan önce tatil planınız var mı,
ya ben çok istiyorum doğumsan önce kıbrıs yada kemere gitmek ama nisan ayımda 7. ayı doldurmuş olcam allahın izniyle..
sen gidicek olursan senden destek alarak bnde gidebilirim:) ben 7 haftalıkken uçakla ankaraya gidip geldim sıkıntım olmamıstı ama zaman geçip göbüşler büyüyünce doktor izin verir mi bilemem tabi. en güzel aylar nisan-mayıs, eylül-ekimdir kıbrısta. o denizi izlemeye doyum olmaz.bizde balayına gitmiştik kıbrısa 4 yıl önce : ) benım eşimde kıbrısta okumuş üniversiteyi.
ama zor gözüküyor, uçak bibuçuk saate gidiyor ama acil bi durum olmasından tırsıyorum doktorum git derse gidicem inşallah :)
ağlama durumu bende de var sokak çocuklarına takmış durumdayım ağlama modundayım dışarı her çıktığımızda özellıkle gece ve soğuksa gözyaşlarım iniveriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?