2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok dengesiz oluyor demek ki hamilelikte.tamam canım mutlaka baktırcam.
ben bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. kız mı bekliyosun oğlan mı
Inşallah canım. Oğlan bekliyoruz

Bel ağrısı için yardimmmm kizlar ne yapmam lazim ;( ;( ;( ölüyorum su an agridannnn

geçmiş olsun cnm, ben de sürmeyi bıraktım...

Komik ama yaşadığım ilçede hastane yok oyüzden soruyorum. Neyse yarın arayayim sağlık ocağıni yapilmiyosa direk doktoruma giderim
Canim ben devlet hastanesi sinde troidi istememe rağmen yapmamışlardır ana sağlığına gidip yaptırdım aile hekimi ne gidip tahlil istedim oda verdi sonuç birgün sonra cikdi hatta doktor bir kayıt numarası verdi internetten aldim numarami doktoruma mail attim ama kan alma günleri oluyor bizim ki pazartesi çarşamba cuma günleri oluyor muş ara önden canim

Kizlar 20. Haftada tetanos asimiz vardı galiba...saglik ocağı demisti ilk gittigimde

Evet canim tetanoz aşısı olmamız lazım ama kaçıncı hafta bilmiyorum
Evet kizlar 20. Haftada tatenoz asisi olmamiz gerekiyor inşaallah...
Saglikocaginda kayitta soylemislerdi bana...
12-13 ocak gibi benim aşı tarihim...

Bu arada kayit yaptirmayan arkadaşlar saglik ocagina mutlaka kayitlarini yaptirsinlar...
Her ay duzenli gitmemizi istiyorlar...
Kan idrar alip tansiyon ve kilo kayitlarimizi tutuyorlar bizim icin actiklari karnede...
Gebelikten sonrada bebisleri takibe alacaklar inşaallah...
18. Haftadan sonra da bebislerin kalp atislarini takibe aliyorlar...
Sağlık ocaklarindaki cihazlar 18. Haftadan itibaren dinleyebiliyormus

Kizlar bugün ilk kez demir ilacina basladim adi gynoferon ac olarak yaziyordu ictikten 10 dk sonra mide bulantisi ve malesef ilaci cikardim yarin tekrar icmeye korkuyorum acikcasi aranizda bu ilaci kullanan yada boyle olan var mi?

Kizlar bugün ilk kez demir ilacina basladim adi gynoferon ac olarak yaziyordu ictikten 10 dk sonra mide bulantisi ve malesef ilaci cikardim yarin tekrar icmeye korkuyorum acikcasi aranizda bu ilaci kullanan yada boyle olan var mi?

öncelikle herkese günaydınnn

canım bende cumartesi başladım gynoferon'a ama bana sabah akşam tok karnına almam söylendi, aç iken aldığın için
bulantı yapmış olabilir mi ?

öncelikle herkese günaydınnn

canım bende cumartesi başladım gynoferon'a ama bana sabah akşam tok karnına almam söylendi, aç iken aldığın için
bulantı yapmış olabilir mi ?
Olabilir canim ac diye yazdiklari icin ac aldim ama yarin da denicem yine aynisi olursa doktora sorarim benim gunde 1 kez yaziyor senin neden 2 kez acaba?

Canım ben henüz demir ilacına başlamadım ama ofiste bi arkadaşım da hamile benden 9 hafta önde öğlen yemeğine yarım saat kala alıyor. Sabah alıyorsan eğer bir de bu şekilde dene bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…