- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.781
Çok dengesiz oluyor demek ki hamilelikte.tamam canım mutlaka baktırcam.Canım ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde baktırmıştım. 5 haftalıkken yani. normal çıkmıştı. 1.70 gibi bişeydi. Geçen hafta ikili test için gittiğimde doktorum tekrar istedi ve 0,16 çıktı. çok düşük dedi. Ama hamileliğe bağlı olabileceğini söyledi. 3 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Bakalım nolcakYani bu troid hamilelikte çok değişken olabiliyomuş. Yine de sen takipte kal. Sağlık ocağında baktır.
Inşallah canım. Oğlan bekliyoruzben bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. kız mı bekliyosun oğlan mı
Hoşgeldin :)merhabalar , ben de aranıza katılmak istedim , yaşım 32 ilk tüp bebek denememiz şükürler olsun ki pozitif oldu , şu an 12.haftadayiz, herkese sağlıklı hamişler dilerim....
Hayırlısıyla gelelim de 20. haftayaKizlar 20. Haftada tetanos asimiz vardı galiba...saglik ocağı demisti ilk gittigimde
ben saglık ocagına kayıt olmadım hıc rısklı oldugu ıcın gebelık faLa cıkmıyorum dısarı sart mı vurulmasıKizlar 20. Haftada tetanos asimiz vardı galiba...saglik ocağı demisti ilk gittigimde
Çok güzelmis anlamı canim
Canim herkesin vücudun yapısı farklı olabilir görünce ne de domates mesala alerji yapmış hamile likde oluyor ama doktoru na sor canim benim de işte küçük kırmızı leke ya mantar dedi bebe yağını kullanma dedi krem verdi tam mantarlar iylesdi derken su an çok farklı bir şey cikdi bütün vücudum kasiniyir lekeler var ve onun dışında pullanma var daha cildiye ya gitmeme on gün var ne yapacami bilmiyor un
Evet canim tetanoz aşısı olmamız lazım ama kaçıncı hafta bilmiyorumKizlar 20. Haftada tetanos asimiz vardı galiba...saglik ocağı demisti ilk gittigimde
Hoş geldin canım. Amin inşallah hepimize saglikli hamilelikler...merhabalar , ben de aranıza katılmak istedim , yaşım 32 ilk tüp bebek denememiz şükürler olsun ki pozitif oldu , şu an 12.haftadayiz, herkese sağlıklı hamişler dilerim....
Canim ben devlet hastanesi sinde troidi istememe rağmen yapmamışlardır ana sağlığına gidip yaptırdım aile hekimi ne gidip tahlil istedim oda verdi sonuç birgün sonra cikdi hatta doktor bir kayıt numarası verdi internetten aldim numarami doktoruma mail attim ama kan alma günleri oluyor bizim ki pazartesi çarşamba cuma günleri oluyor muş ara önden canimKomik ama yaşadığım ilçede hastane yok oyüzden soruyorum. Neyse yarın arayayim sağlık ocağıni yapilmiyosa direk doktoruma giderim
Hayırlı olsun canımmerhabalar , ben de aranıza katılmak istedim , yaşım 32 ilk tüp bebek denememiz şükürler olsun ki pozitif oldu , şu an 12.haftadayiz, herkese sağlıklı hamişler dilerim....
Kizlar 20. Haftada tetanos asimiz vardı galiba...saglik ocağı demisti ilk gittigimde
Evet kizlar 20. Haftada tatenoz asisi olmamiz gerekiyor inşaallah...Evet canim tetanoz aşısı olmamız lazım ama kaçıncı hafta bilmiyorum
Günaydınnnn canim umarim hepimiz icin güzel bi hafta olurGunaydin kizlar. Bebislerimizle Güzel bir hafta olması dilegiyle : D
Kizlar bugün ilk kez demir ilacina basladim adi gynoferon ac olarak yaziyordu ictikten 10 dk sonra mide bulantisi ve malesef ilaci cikardim yarin tekrar icmeye korkuyorum acikcasi aranizda bu ilaci kullanan yada boyle olan var mi?
Olabilir canim ac diye yazdiklari icin ac aldim ama yarin da denicem yine aynisi olursa doktora sorarim benim gunde 1 kez yaziyor senin neden 2 kez acaba?öncelikle herkese günaydınnn
canım bende cumartesi başladım gynoferon'a ama bana sabah akşam tok karnına almam söylendi, aç iken aldığın için
bulantı yapmış olabilir mi ?
Kizlar bugün ilk kez demir ilacina basladim adi gynoferon ac olarak yaziyordu ictikten 10 dk sonra mide bulantisi ve malesef ilaci cikardim yarin tekrar icmeye korkuyorum acikcasi aranizda bu ilaci kullanan yada boyle olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?