- 27 Ekim 2014
- 111
- 100
- 48
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.801
merhaba anneler gunaydın... uzun zamandır yoktum rahatsızım dıye yazmıştım ve astım atak geçirdiğimi öğrendim 2 gun hava aldım ama suan ıyıyım çok şükür .. bebiş de iyiymi. çarşamba ikili teste gıdecegız bakalım.. sizin nasıl gıdıyor ??
geçmiş olsun canım şimdi iyisin demimerhaba anneler gunaydın... uzun zamandır yoktum rahatsızım dıye yazmıştım ve astım atak geçirdiğimi öğrendim 2 gun hava aldım ama suan ıyıyım çok şükür .. bebiş de iyiymi. çarşamba ikili teste gıdecegız bakalım.. sizin nasıl gıdıyor ??
bacağının neresinden vuruyordun? bir de ikinci hamileliğinde iğne kullanmıyor musun?3 defa düşük yaptım araştırıldı sebepsiz infertilite çıktı ama hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez iğneye başlattı doktorum 36.haftaya kadar kesintisiz iğne oldum kendime yaptım bazen o kadar zor oluyordu ki isyan etmemeye çalıştım ilk başlarda daha rahat sonra göbek büyüyor bacaklara geçiyorsun sonra bacakta yer kalmıyor kollara zor zamanlardı ama oğluş karnımda kıpırdamasın hemen tedirgin oluyordum hamileliği rahat geçiren annelere gıptayla bakıyordum ikinci hamileliğimdede başa saracağım diye çok kokuyordum rabbim çok şükür bunda şimdiye kadar bir problem yaşamadım inşallah bundan sonrada olmaz anlayacağınız yolunuz uzun güzel anneler ama insan düşününce şimdi oğlumun o güzel yüzüne baktığımda rabbime ne kadar şükür etsem az diyorum inşallah sizde sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza
Bu dozu neye göre ayarlıyorlar acaba, ikisi arasında fark hissediyor musun? 0,4'lükle 0,6'lık arası?Bende sizler gibi iğne kullanıyorum, cleaxan 0.6'lik, akşam 8de iğnemi, sabah 8de coraspinimi kullanıyorum ve göbekten yapıyorum, hiç zorlanmıyorum arada morarma oluyor o kadar
İki kayıp yaşadım öncesinde, 2.kaybımda da iğne kullanmıştım ama 0.4^lüktü, bunda doz yükselttik ve şükür sorunusz ilerliyoruz şimdiHepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
o ilk zamankı öksürüğüm yok tabi ki ama hala öksürüyorumve sırtıma vuruyor ağrı ama rabbim sabrını verıyor işte bebeğim iyi olsun da ben boyle ıdare ederım :) sen nasılsınnn ?geçmiş olsun canım şimdi iyisin demi
sana da gunaydın cnm endişenelecek bişey yok bebek acısından agrıların olması normal ama üşüttüysende bunu ancak doktor anlayabilir geçmiş olsunGünaydın annecikleeerrr ve yaramaz bebişleriiNasılsınız bakalımm napıyosunuz? Benim karnımın sol tarafı ağrıyor 2 gündür, acaba yaşayan var mı bu tip ağrıyı? Derin nefes alınca da hissediyorum ağrıyı. Üşüttüm mü acaba?
Kizlar bugün ilk kez demir ilacina basladim adi gynoferon ac olarak yaziyordu ictikten 10 dk sonra mide bulantisi ve malesef ilaci cikardim yarin tekrar icmeye korkuyorum acikcasi aranizda bu ilaci kullanan yada boyle olan var mi?
Canım ben henüz demir ilacına başlamadım ama ofiste bi arkadaşım da hamile benden 9 hafta önde öğlen yemeğine yarım saat kala alıyor. Sabah alıyorsan eğer bir de bu şekilde dene bence.
Kız otur evde brbise hazırlıkları yap:) beni de gaza getirme...eşime gideriz demi ağustosta uç aylık olucak lar dedim.deli misin ikiz lerle atarlar bizi diyorrr:):)
Kızlar daha kontrolüne 10 gün var. Bazen çok acikiyorum. Ama merak ediyorum haber almak isteyip kendimi telaşlandıriyorum. beni sakinleştirin kizlar ya.bebislerimiz iyilerdir..bulantimiz olunca sikayet ederiz biter telaslaniriz:) hamilelik psikosu bu da
iyiyim ben de canım işte biraz sol tarafım ağrıyor o kadar. geçmezse yarın doktora gidicem. kas ağrısı olabilir diye geçmesini bekliyorum.o ilk zamankı öksürüğüm yok tabi ki ama hala öksürüyorumve sırtıma vuruyor ağrı ama rabbim sabrını verıyor işte bebeğim iyi olsun da ben boyle ıdare ederım :) sen nasılsınnn ?
hay maaşallahGünaydın tatlı annelerbenim tarafımda herşey yolunda ve benden de bir erkek bebek haberi cümlemize sağlıklı haftalar dilerim
günaydın sana da bebişine deHerkese günaydınlarrrrr
Geçmiş Olsun Canım ..merhaba anneler gunaydın... uzun zamandır yoktum rahatsızım dıye yazmıştım ve astım atak geçirdiğimi öğrendim 2 gun hava aldım ama suan ıyıyım çok şükür .. bebiş de iyiymi. çarşamba ikili teste gıdecegız bakalım.. sizin nasıl gıdıyor ??
Günaydın annecikleeerrr ve yaramaz bebişleriiNasılsınız bakalımm napıyosunuz? Benim karnımın sol tarafı ağrıyor 2 gündür, acaba yaşayan var mı bu tip ağrıyı? Derin nefes alınca da hissediyorum ağrıyı. Üşüttüm mü acaba?
Günaydın vala öyle canım son iki kontrolde de doktor erkek dedi hayırlsııhay maaşallahherkesin paşası olacak bizim topikte. %80 erkek sanırım benimki belli değil daha
Canım ben onu hamile olmadan önce kullanmıştım.Dediği gibi hayvansal gıda ve kafeinde alma oda emilimi azaltıyor.gunaydın annişler bana da doktorum demir ilacı vermişti ama adı ferro sanol duodenal. doktor bişey demedi ama eczacı ilacı almadan 1 saat once ve 1 saat sonra hayvansal gıda almadan kullanacaksın yani yogurt et yumurta gibi şeyler yemiceksin dedi çok entresan geldi ilk defa duydum bende bu yuzden yatmama bi saat kala kullanıyorum zaten tok oluyorum o yuzden yan etkisini pek hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?