2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
merhaba anneler gunaydın... uzun zamandır yoktum rahatsızım dıye yazmıştım ve astım atak geçirdiğimi öğrendim 2 gun hava aldım ama suan ıyıyım çok şükür .. bebiş de iyiymi. çarşamba ikili teste gıdecegız bakalım.. sizin nasıl gıdıyor ??

Geçmiş olsun herşey güzel olur inşallah

Günaydın annecikleeerrr ve yaramaz bebişlerii Nasılsınız bakalımm napıyosunuz? Benim karnımın sol tarafı ağrıyor 2 gündür, acaba yaşayan var mı bu tip ağrıyı? Derin nefes alınca da hissediyorum ağrıyı. Üşüttüm mü acaba?

geçmiş olsun canım şimdi iyisin demi

bacağının neresinden vuruyordun? bir de ikinci hamileliğinde iğne kullanmıyor musun?

Bu dozu neye göre ayarlıyorlar acaba, ikisi arasında fark hissediyor musun? 0,4'lükle 0,6'lık arası?

Sizlere de gunaydın annişler :))) geçenlerde biri daha sormuştu ama cevabını göremedim bende aynı şeyi merak ediyorum benim son ad. tarihim 30 agustos buna gore hesaplayınca muhtemel d.t 06.06.2015 oluyordu fakat doktor bebiş 1 hafta onde gidiyor dediği için haftamı hesaplarken ultrason tarihini dikkate alıyor şimdi bu şekilde hesaplayınca bugun 16.haftam yani 4 aylık oluyorum ama takvim hesabına gore sacma oluyor eksik oluyor haftayı atlamış gibiyim sanki bide bu durumda bebek erkenmi dogacak yoksa zamanında mı ?

sana da gunaydın cnm endişenelecek bişey yok bebek acısından agrıların olması normal ama üşüttüysende bunu ancak doktor anlayabilir geçmiş olsun

Kizlar bugün ilk kez demir ilacina basladim adi gynoferon ac olarak yaziyordu ictikten 10 dk sonra mide bulantisi ve malesef ilaci cikardim yarin tekrar icmeye korkuyorum acikcasi aranizda bu ilaci kullanan yada boyle olan var mi?

Canım ben henüz demir ilacına başlamadım ama ofiste bi arkadaşım da hamile benden 9 hafta önde öğlen yemeğine yarım saat kala alıyor. Sabah alıyorsan eğer bir de bu şekilde dene bence.

gunaydın annişler bana da doktorum demir ilacı vermişti ama adı ferro sanol duodenal. doktor bişey demedi ama eczacı ilacı almadan 1 saat once ve 1 saat sonra hayvansal gıda almadan kullanacaksın yani yogurt et yumurta gibi şeyler yemiceksin dedi çok entresan geldi ilk defa duydum bende bu yuzden yatmama bi saat kala kullanıyorum zaten tok oluyorum o yuzden yan etkisini pek hissetmiyorum

:)) ikizlerle zor cnm ya sen biraz daha büyümelerini beklicen mecbur. cnm işten falan erken ayrılıcam sanırım yaparım ben hazırlığımı da inş:)
telaş etmek genlerimizde var cnm hepimiz aynıyızdır. ama merak etme bebişler iyidir. herkeste aynı psikoloji var.
brende ıkı haftada bir gidiyorum haftaya cmtesi gidicem benımde heyecan doktor koltuğuna oturduğumda tavan yapıyor :)

o ilk zamankı öksürüğüm yok tabi ki ama hala öksürüyorumve sırtıma vuruyor ağrı ama rabbim sabrını verıyor işte bebeğim iyi olsun da ben boyle ıdare ederım :) sen nasılsınnn ?
iyiyim ben de canım işte biraz sol tarafım ağrıyor o kadar. geçmezse yarın doktora gidicem. kas ağrısı olabilir diye geçmesini bekliyorum.

Geçmiş Olsun Canım ..

Bende hem ağrı hemde acı var korkuyorum canım ama muyane gününü beklemekden başka çare yok.

Canım ben onu hamile olmadan önce kullanmıştım.Dediği gibi hayvansal gıda ve kafeinde alma oda emilimi azaltıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…