- 14 Nisan 2008
- 311
- 549
- 208
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.881
450 tl. ye hangi hastaneymiş ya o merak ettim valla.
Ankara da özel bir hastaneye gidiyorum.
Detaylı farkı 150 tl.
Sağlık güvencemiz devlet memuru.
o ne ya boyoz gibi birşeymi:)
evet canım malesef öyle hele ki cep telefonları sürekli elimizde bide ben radyasyonlu bi ortamda çalısıyordum hamıle oldugumu da bu ortamda calısırken ögrendım Allah korusun bebeklerımızı
Ben özel bir muaynehaneye gidiyorum onun anlaşmalı olduğu bir yer sanırım burası 2. düzey ileri ultrason diye gönderdi beni bakırköyde bir muaynehane normal gebeliklere 350 TL alıyormuş ikiz diye benimkiler 450 TL aldılar(( Daha evlatlarımı doğmadan kaz gibi yoluyorlar bu ne yahuuu.....
Canım şimdi kendi hastanemi arayıp sordum 220 TL dediler ki benim hastane ççok pahalı bir hastane değil buna rağmen öyle ben düşenemiyorum kadın doğum hastaneleri yaparmı ki pahalı mış .
bilmiyordum canım üzüldüm umarım bu kez güzel bi hamilelik geçirip kızını saglıkla alırsın kucagınatamam canım anladım ama daha erken sanırım detaylı ultrason için biz hemen herşeyı ögrenelim istiyoruz ama mecbur beklemek zorundayız
boyoz ne ki ?
izmir in meşhur çöreği varya ona benzettim:)
Canım bu salı gidince soracam tekrardan doktoruma bakalım genek fiyat öyle sanırsam nene hatuna sordum ismi dğişmiş onudna 253 TL dedi220 mi? Benim hastaneminde faklı olcağını sanmıyorum, soyguncu olmuş her yer malesef...
sağoll canım, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Canım sıkma canını bende devlete gittğimde banada demedi doktor sırf tahlil için gitmiştim aslında kendi özel doktorum o zaman mantar demişdi mantar iyleşdi daha büyük kaşıntıla ki bu gec euyumadım kızarıklar pullanma çıktı kendi özel doktorumda beni cildiyeye yinlendirdi cildiye ğe randevu almak çok zor bana 10 gün sonra ya bukabildim özele gidip para vermekde istemedim ama bu sürede çoğaldı sardı her tarafımı am ayapılacak bir şey yok birde ben çalışıyorum çok sık izin almak zorunda kalıyorum tahliler için oda sıkıntı ...Bakalım devletin cildiyesi nasıl davranacak karaciğer enzim testini isteyecem gerek yok diyip yollmaz ......
Birde yedikleirne dikkat et onlarda kaşıntı yapıyormus ben dün iki adet fındık ezmeli pestil yedim dün gece kaşıntıdan uyuyamadım yumurta domates ceviz çikolata gibi şeylerde yapıyomruş
Canım geçen gün ulus devlet hast. bahsetmiştim. Orayamı gittin? Sıkma canını devlette hepsi öyle. Bende arada zekai tahiri bi yokluyorum biliyorsun, 16 haftalıkken söylemediler cinsiyetini. Lokman hekim özel ve biraz da makul biyer orayı dene birde, inşallah güzel olur, memnun kalırsın.
özeldeki doktor 10 dk falan baktı canım. bebeğin bacak arasında bi çıkıntı vs göremedi. erkek olsa böyle şöyle olurdu diye de bize söyledi, bence kız dedi. emin olamayız 2-3 hafta sonra belli olur dedi.öğrendin mi peki bura bi özel 16. Hafta d olunca bakıyoruz dedi
hamam sauna ve solaryuma gidilmesi sakıncalı
az pişmiş et yumurta ve deniz ürünleri yenmemeli
tabiki sigara ve alkol
ilaçlar,temizlik malzemeleri tuz ruhu vb.
diyet ürünleri ve tatlandırıcılar
aşırı çay kahve tüketmemek yemeklerden hemen sonra çay içmemek çok demli çay içmemek gerek
adaçayı içmememiz gerekiyormus
saç boyaları kozmetik ürünler
malesef günümüzde çok aşırı kullanılan cep telefonu ve bilgisayarlar
çok yüksek topuklu ayakkabılar
vajınal mantar olmaması ıcın sentetık degıl pamuklu camasırlar kullanılmalı
canım senınkılerın dısında aklıma gelen bunlar benımde
Evet canım, onu doktorumuz yapmıyor, radyoloji uzmanları yapıyor zaten ama ben fiyat bilgisi almadım henüz, duyduğum kadarıyla normal ücretlere göre biraz pahalı oluyormuş ama hastaneye göre değişir tabi...
geçmiş olsun guzum dualarım seninle. bebeğin sımsıkı sarılaack sana inan buna.kızlar servik boyu sınırda olan biri vardı bana yazabilirmi?ağrılarım arttı doktora yine gittim alttan ölçüm yapıldı erken doğum riskim varmış..pazartesş tekrar ölçüm yapılacak..dua edin
geçmiş olsun guzum dualarım seninle. bebeğin sımsıkı sarılaack sana inan buna.
canım kanama oldugunu rahimden anlıyorlar. siyah siyah yerleri oluyormuş kanama izi. kendi doktorun atlamamıştır biliyordur fakat seni telaşlandırmak istememiştir. sen yine de gönlünün rahat edeceği bir doktorla görüş en iyisiGüzel Annişler birşey danışmak istiyorum sizlere. İki hafta önce bir kanama geçirdim bir gece hastanede yattım sabaha kadar serum verdiler sonra kanama kesildi. Sebep olarak hastane doktoru yaştan olabilir, ikiz gebelik normaldir falan dedi hastaneden çıkar çıkmaz kendi doktoruma gittim kanama niye olmuş olabilir dedim o da belli bir sebebi yok ama 10 gün daha akıntı gibi sürebilir korkacak birşey yok korkma falan dedi. Şimdi ben özel muaynehaneye gidiyorum ve her ay 140 TL para veriyorum. Geçenlerde de bahsetmiştim yine gece iğne için hastaneye gittiğimde oradaki doktora muayene oldum diye adam burun kemiklerine ense kalınlıklarına kadar ölçtü yarım saat inceledi. Kanaman oldumu senin diye sordu evet oldu dedim Çünkü ikizlerden birinin eşi aşağıda 15. hafta sonuna kadar kanama devam edebilir dikkatli olman lazım dedi. Bunu kendi doktorum söylememişken veleddalin amin bir hastanenin doktoru söyledi.... Şimdi kendi doktorumu bırakıp bu doktor ile devam etmek istiyorum bana sanki daha bilgili gibi geldi üstelik de muayene ücreti 25 TL.... Sizce ne yapayım?
evet ulusa gittim bu kadar geri kalmış bir hastane görmemiştim. usg bile yüz yıllıktı . neyse lokman hekim muayene 60 tl miş zaten oraya giderim inşallah 8 inde
-gebeliğin son 1 ayında cinsel ilişki yasakhamam sauna ve solaryuma gidilmesi sakıncalı
az pişmiş et yumurta ve deniz ürünleri yenmemeli
tabiki sigara ve alkol
ilaçlar,temizlik malzemeleri tuz ruhu vb.
diyet ürünleri ve tatlandırıcılar
aşırı çay kahve tüketmemek yemeklerden hemen sonra çay içmemek çok demli çay içmemek gerek
adaçayı içmememiz gerekiyormus
saç boyaları kozmetik ürünler
malesef günümüzde çok aşırı kullanılan cep telefonu ve bilgisayarlar
çok yüksek topuklu ayakkabılar
vajınal mantar olmaması ıcın sentetık degıl pamuklu camasırlar kullanılmalı
canım senınkılerın dısında aklıma gelen bunlar benımde
Ben orayi bir tek atamam olduğunda saglik raporu almak için gittiğimde gormustum. Yerini bile bilmiyordum düşün artik. Valla sözde buyuksehirdeyiz. Gidecek hastane bulamiyoruz. Hepsi birbirinden beter. Allah yardimcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?