- 3 Nisan 2010
- 626
- 58
- 323
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.501
Kızlar ya nasıl yatıyorsunuz?
Sol tarafa yatmanın hamilelikte daha iyi olduğunu biliyorum ama pek sağıma-soluma yatamıyorum, kendimi sırt üstü yatarken buluyorum, ve sırt üstü yatarken bazen karın kısmımda sanki gerilme gibi bişey hissediyorum hareket gibi ne bileyim anlatamadım suan
bebekten mi kaynaklı yani bebeğimi hissediyorum yoksa sırt üstü yatmak mı rahatsız ediyor anlamadım?
ayy bu kıs gunlerını bu yuzden sewmıyorum ıste ewdesın ye ıc yat bıde hamıle hamıle kayıcam dusucem korkusu pooff canım cok sıkılıyor hamişler
Kasiniyorum ve sirtim kollarimin icleriiii bileklerim pul pul kipkirmizi kabarcıklar olduuuuu. Kasintidan ölecegim kasindikca kasiniyo kendimi duvarlara süresim varrrr. Biseye alerjim yok simdi pat doye nerde cikti buuuu gece uyuyamadimmm kasintidan aglayacaktim( su cicegimi acaba yaaa varmi böyle bisey yasayan lutfen cevappp
Merhaba kızlar bende nasip olursa haziran annesi olucam doğum 20 haziran gôrünüyo ilk hamileliğim ve cinsiyetimiz erkek. :)
Kızlar çok kötüyüm BN ya mide bulantısı geceden beri iştahsızlık bgn hic bir sey yiyemedim çok kötüyüm vücudum kırgın her yerim agriyor hissediyorum Burnum tıkalı off hic iyi değilim hic
canım bebeğini hissediyorsun rahatsızlık hissi gibi gelir önce sonra bebişler iyice büyüyünce zaten sırt üstü yatamayacaksın bir tekmeile nasıl rahat ediyorsa seni o yöne çevirecek annesi
canım bence de çocuğun bağımlı bir şekilde yetişmemesi için erken ayırmakta fayda var. 6 aylık olduktan sonra ayırmak istiyorum şimdilik. bakalım artık, zaman gösterecek...Odalar ve beşikler konuşulmuş kızlar herkes park yatakları övüyor etrafımda ama o kadar çirkin ki asla alamıycam o yüzden mobilya düşünüyorum ve ben oda yapıcam.
Araştırdığım ve uzmanların söylediği bebeği üçüncü ayında ayrı yatırmak. Zaten o telsizlerden alıcaz. Odası da bana yakın olacak. Hem sizin evliliğiniz hem de bebeğinizin psikolojisi için ayrı bir odada karanlıkta yatması en doğrusu. İlk üç. Ay yanınızda her ağladığınızda göğsünde olmak zorunda zaten.
Bu konuda hassasanne diye bir bloger var onu takip edebilirsiniz.
evet canım o dalgalanmalar bebeğin seninCanım ya bal damlıyor ağzındanbende emin oldum bebeğim olduğuna çünkü bugün çok oldu, bugün birkaç kez de dalgalanma gibi bişey hissettim, peşinden minik pıt pıtlar bebek dimi
canım çok güzel. benim ve eşim içinde tam bir muamma bebek bakımı. tabi ki etrafımda bebekler vardı ama kendi çocuğun başka olur. hele eşim rutin kontrollerde bile acaip stres oluyor. ben naz yapacağıma onunla uğraşıyorum vallaIyi aksamlar kizlar dun detayli ultrason icin hastaneye gittigimde tesadufen bebek bakimi icin seminer olcagini ogrendim. Her hafta bi doktorun varmis carsamba gunu kendi doktorumun egitim vercegini ogrendim bi terslik olmazsa katilicam egitim sonunda sertifikada verilcekmis. Merak ettigim bilmedigim ne varsa ogrenicem insallah :)
Oda suan uzak bir fikir gibi ama odamizin bir kosesini ona ayircaz duvar kagitlariyla felan susleriz raf felan yapariz besik ve ufak bi dolabinida koydukmu bizi bi sure idare eder gibi dusunuyoruz :)Odalar ve beşikler konuşulmuş kızlar herkes park yatakları övüyor etrafımda ama o kadar çirkin ki asla alamıycam o yüzden mobilya düşünüyorum ve ben oda yapıcam.
Araştırdığım ve uzmanların söylediği bebeği üçüncü ayında ayrı yatırmak. Zaten o telsizlerden alıcaz. Odası da bana yakın olacak. Hem sizin evliliğiniz hem de bebeğinizin psikolojisi için ayrı bir odada karanlıkta yatması en doğrusu. İlk üç. Ay yanınızda her ağladığınızda göğsünde olmak zorunda zaten.
Bu konuda hassasanne diye bir bloger var onu takip edebilirsiniz.
Evet canim bnde hep istiyordum bu konuda bir egitim almayi cunku ortalikta hep yanlis bilgiler var bebek bakimiyla ilgili :) maglum kitap okumaya cd felan izlemeyede pek vaktim olmuyor. Umarim sizde katilirsiniz esinle :)canım çok güzel. benim ve eşim içinde tam bir muamma bebek bakımı. tabi ki etrafımda bebekler vardı ama kendi çocuğun başka olur. hele eşim rutin kontrollerde bile acaip stres oluyor. ben naz yapacağıma onunla uğraşıyorum vallabizimde katılmamız gerek aslında
canım ben odama başucuma bundan almayı düşünüyorum daha büyüğü sığmaz zaten, sonra 10-12 ay sonra odasını yapıp ayırcam inşhttp://www.e-bebek.com/baby-plus-oval-organik-besik_BYP-45236
kızlar ben bu beşiği mağazada gördüm ve bayıldım çok uzun süre kullanılmaz malesef ama çoook tatlı yaa
. Bide bundan alcam, kampanyaları araştırıyorum, mutfakta oturma odasında felan buna yatırırım, bide annemler başka ilde, onlara giderken yanıma alırım diye düşündüm, çok kullanışlı geldi bana..http://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-birarada-uykucu-ana-kucagi-18-kg_TLO-1801006830
bunu da buradan bi arkadaş almıştı kimdi hatırlamıyorum buda tasınabılır beşik olarak çok güzel hemde mama sandalyesi gibi kullanılabiliyormuş
Cok guzel canim ama suda cok tuttular sanki yada bana ole geldi :)kızlar bir bebişin ilk videosu...
çokkk güzel...
aminayyy bende bebısımme elıf eylul koyucamm yasıyla adıyla yasasınnlar nsallahh
Cok guzel bir duygu demi canim insan ilk basta garipsiyor saf bi gulumse oluyor insanin yuzunde :)Ay bebeğin tekmesini ilk kez dışardan hissettik eşimle ölcem mutluluktan.
Dün çok kötü bir haber almıştım bu gün kızım sevindirdi yine beni çok şük
canım ben aldım ve kurdum. eşimle hayran hayran baktık resmencanım ben odama başucuma bundan almayı düşünüyorum daha büyüğü sığmaz zaten, sonra 10-12 ay sonra odasını yapıp ayırcam inş
. Bide bundan alcam, kampanyaları araştırıyorum, mutfakta oturma odasında felan buna yatırırım, bide annemler başka ilde, onlara giderken yanıma alırım diye düşündüm, çok kullanışlı geldi bana..
ama çok huzurlu gözüküyor sanki. sonuçta 9 ay anne karnında. uyudu resmen suda. yerim ben onuuuCok guzel canim ama suda cok tuttular sanki yada bana ole geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?