- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.541
bndede egzama vardı parmaklarım şişerdi sulanırdı geceleri o kdr cok kasınırdıki sonunda kasıya kasıya patlatırdım şişlikleri ama uyuz olurdum kasınmaktan çıldırma, aglama noktasına gelirdim demekki seninkide öle bişey anlayabiliyorum az cok. allah şifa versin cnm doktor mutlaka ilaç yada krem verir onlara rahatlatır seni merak etme bebeğide etkilemez. iyi hbrlerlerle don inşallahDünden beri acayip bi kasinti vucudum kabarsi. Gunduz azdi geece o kadar arttiki aynaya bakamadım. Kasima mak icin Titreye titreye sabah ettim hic uyumadim.nasill bi alerjiymisss hic olmamaistim simdye kadar. Farkli biseyde yemedim simdi doktora gideyimde ins bebeekle ilgili bi durum yoktur zarar gelmemeistr
canım kötü düşünme olmamıştır bebeğine bişey sen pozitif düşünkızlar üzgünüm mutsuzum herkes tekmelerini hissetmeye başladı ben hissediceğime karnım küçülmeye başladı önceden daha büyüktü kimse anlamıyor hamile olduğumu bi de önceden top gibi karnımda sağda solda toplanma olurdu 5 gün oldu hiçbir şey yok doktora gitmek istemiyorum bişey olduysa onu benden almasınlarhamile olduğuma dair hiçbir belirti yok unutucam nerdeyse ne canım bişey çekiyor ne acıkıyorum ne susuyorum bu aralar korkuyorum
günaydınnn:)))
Günaydın Herkese ,
Nedense bugün çok yorgun hissediyorum kendimi Halsizlik baş ağrısı havaldaki basınç da bu hale getirmiş olabilir.
Günaydın herkese
günaydın hepinizeGünaydın kızlaarNasılsınız bakalım Bebişlerinizle birlikte mutlu bir hafta diliyorum hepinize
o ne canım krem miclexan kullanan yok mu kızlar aranızda bi ben miyim kullanan
canım bence gereksiz yere vesvese yapıyosun normal şartlada 20.haftada hissediliyor bende gecen hafta belirgin şekilde hissetmeye başladım arada istisnalar cıkabilir daha oncede hissedenler olabilir ama hissedemezseniz endişelenmeyin diyorlar cunku her annenin karın rahim yapısı farklı olabiliyormuş. bnmde hala karnım hamile karnı gibi değil ve bugun 5.ayıma girdim 20haftalık oldum :) kime sölemesem gülüyor karnın nerde diyorlar nasıl hamilesin die soruyorlar ne aşeriyorum ne de diğer anormal hamilelik belirtileri yaşıyorum oysaki daha c.tesi kontrolumuz vardı hatta haftasına gore kilosu ve boyuda gayet iyi cıktı bizim karnımızın boyuyla iştahımızla bebeğin boyunun kilosunun hiç alakası yok ne zayıf insanların tonbiş bebekleri doguyor ve yine ne kilolu bayanların bebekleri zayıf doğabiliyor yani bunları boşuna kafana takma kontrol gununu bekle şuan doktora gitmene gerek yok bence böle bi sebep içinkızlar üzgünüm mutsuzum herkes tekmelerini hissetmeye başladı ben hissediceğime karnım küçülmeye başladı önceden daha büyüktü kimse anlamıyor hamile olduğumu bi de önceden top gibi karnımda sağda solda toplanma olurdu 5 gün oldu hiçbir şey yok doktora gitmek istemiyorum bişey olduysa onu benden almasınlarhamile olduğuma dair hiçbir belirti yok unutucam nerdeyse ne canım bişey çekiyor ne acıkıyorum ne susuyorum bu aralar korkuyorum
kızlar üzgünüm mutsuzum herkes tekmelerini hissetmeye başladı ben hissediceğime karnım küçülmeye başladı önceden daha büyüktü kimse anlamıyor hamile olduğumu bi de önceden top gibi karnımda sağda solda toplanma olurdu 5 gün oldu hiçbir şey yok doktora gitmek istemiyorum bişey olduysa onu benden almasınlarhamile olduğuma dair hiçbir belirti yok unutucam nerdeyse ne canım bişey çekiyor ne acıkıyorum ne susuyorum bu aralar korkuyorum
Üzme kendini canım. Hiçbir sorun yoktur korkacak umarım. İçini ferah tut pozitif düşün pozitif olsun herşey Rabbim hayırlısıyla hepimize meleklerimizi kucağımıza almayı nasip edecek ben yürekten inanıyorum. Ondan sonrasında da hepimiz yemek yemedi, kustu, ateşi vardı bunları konuşacağız :))kızlar üzgünüm mutsuzum herkes tekmelerini hissetmeye başladı ben hissediceğime karnım küçülmeye başladı önceden daha büyüktü kimse anlamıyor hamile olduğumu bi de önceden top gibi karnımda sağda solda toplanma olurdu 5 gün oldu hiçbir şey yok doktora gitmek istemiyorum bişey olduysa onu benden almasınlarhamile olduğuma dair hiçbir belirti yok unutucam nerdeyse ne canım bişey çekiyor ne acıkıyorum ne susuyorum bu aralar korkuyorum
bn kullanıyorum cnım celxan ıle basladık hibora donduk aynı ıgne corasprın var proluton ıgne var progestan 200 tb var hersey varclexan kullanan yok mu kızlar aranızda bi ben miyim kullanan
bende sonbaharda düşünüyorum canım mevlüdü yazın zor olur bide herkes tatilde milleti bi araya toplayamam hemde sıcakta bizede bebeğe de zor oluraçık büfede çok çeşit lazım mevlütte pilav veya pide yanına tatlı ayran verirsin olur biter öyle düğün gibi yemek yok bizde tatlım
kızlar bir şey soracağım minikleriniz nerde hareket ediyor benimki hala kasıklarımda yukarı çıkmadı göbeğimin hemen altında ve merak ediyorum ne zaman yukarıya çıkar çünkü aşağıda hareket ettikçe çok kasılıyorum buda beni korkutuyor...
canım bence gereksiz yere vesvese yapıyosun normal şartlada 20.haftada hissediliyor bende gecen hafta belirgin şekilde hissetmeye başladım arada istisnalar cıkabilir daha oncede hissedenler olabilir ama hissedemezseniz endişelenmeyin diyorlar cunku her annenin karın rahim yapısı farklı olabiliyormuş. bnmde hala karnım hamile karnı gibi değil ve bugun 5.ayıma girdim 20haftalık oldum :) kime sölemesem gülüyor karnın nerde diyorlar nasıl hamilesin die soruyorlar ne aşeriyorum ne de diğer anormal hamilelik belirtileri yaşıyorum oysaki daha c.tesi kontrolumuz vardı hatta haftasına gore kilosu ve boyuda gayet iyi cıktı bizim karnımızın boyuyla iştahımızla bebeğin boyunun kilosunun hiç alakası yok ne zayıf insanların tonbiş bebekleri doguyor ve yine ne kilolu bayanların bebekleri zayıf doğabiliyor yani bunları boşuna kafana takma kontrol gununu bekle şuan doktora gitmene gerek yok bence böle bi sebep için
Canım vücudun artık bebişi iyice kabullendi ve normal işleyişine döndü. Belirti hissetmemen bu sebeptendir. Boşuna üzülüyorsun, bebişin orda rahatı yerindedir. Ama için rahat etmiycekse aile hekimliğinde bebeğin kalp atışını dinliyorlar ya oraya gidebilirsin. Hem yakınındadır orası kolay olur gitmen die dedim.kızlar üzgünüm mutsuzum herkes tekmelerini hissetmeye başladı ben hissediceğime karnım küçülmeye başladı önceden daha büyüktü kimse anlamıyor hamile olduğumu bi de önceden top gibi karnımda sağda solda toplanma olurdu 5 gün oldu hiçbir şey yok doktora gitmek istemiyorum bişey olduysa onu benden almasınlarhamile olduğuma dair hiçbir belirti yok unutucam nerdeyse ne canım bişey çekiyor ne acıkıyorum ne susuyorum bu aralar korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?