2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
evet canım o dalgalanmalar bebeğin senin bende ilk dalgalanmaları hissediyordum. dünden beri dışarıdan da hissetmeye başladım çok şükür

Canım suan bile oluyor, taze sıkılmış meyve suyu içmiştim
İçimda bişeyler dalgalanıyor, harikaaa bişeey, şükürler olsuunnn

evet canım ikiside çok güzel zevklerimiz de aynıymıs demekki

canım güle güle kullan bişey sorcam aldığın ana kucagı yere çok mu yakın biraz yüksek mi ben fotoğraftan tam anlamadım

canım güle güle kullan bişey sorcam aldığın ana kucagı yere çok mu yakın biraz yüksek mi ben fotoğraftan tam anlamadım
yok canım çok yakın değil. içi de yeterince geniş gibi geldi bana. e-bebek de var canım. n city de gördüm. içinin rahat etmesi için bir bak istersen

amin canım, inşallah...
Allah kimseye boyle bisey yasatmasin aglaya aglaya sabah ettim... acil doktorunnun edeceği müdahaleye guvenemeyip bekledim bebege bi zarar gelmesin diye. Nasil bi illetmis hayatımda ilk defa boyle bisey yaşıyorum... birazdan doktora gidecegim. Cok zormus acisi bi an ölecegim sandim okumadigim dua kalmadi.

hayır olsun canım ne oldu iyisindir inşallah ?

hayır olsun canım ne oldu iyisindir inşallah ?
Dünden beri acayip bi kasinti vucudum kabarsi. Gunduz azdi geece o kadar arttiki aynaya bakamadım. Kasima mak icin Titreye titreye sabah ettim hic uyumadim.nasill bi alerjiymisss hic olmamaistim simdye kadar. Farkli biseyde yemedim simdi doktora gideyimde ins bebeekle ilgili bi durum yoktur zarar gelmemeistr

Merhaba arkadaslar aklima bisey takiliyo da sizinle paylasmak istedim ben clexan ve coraspin kullaniyorun kan sulandirici ve kan sulandirici kullananlar normal dogum yapamaz diye okudum sezaryen oluyolarmis.siz biseyler biliyomusunuz???

selam cnm benımde kollarım ve bacaklarımda aynı durum var bende gectığım cmtesi dermotoloji bölümüne gittim doktora işte hamılelık hormonları ciltte kuruluk yapıyormuş o yüzden kaşınmışım. tum vcudu nemlendırmek gerekıyormuş. ıkı gunde bır yapıyorum onu ben. zaraı yokmuş yani.

canım eğer illa ayrı oda takımı istiyorsan bence yap eğer imkanın da varsa, sonra insanın içinde kalıyor, ama şöyle yapabilirsin ilk altı ay falan kullanılan beşikler varya ondan bitane yatak odasına alırsın, ilk Bi kaç ay geceleri yanında uyutursun sonra yavaş yavaş odasına alıştırırsın.tabi benim naçizane fikrim...

Canım bebeğe bir zarar vermiyor kesinlikle gül hastalığı ise ve verdiği losyon ve hap işe yarıyor benim de bütün vüdümde vardı azaldı kaşıntılarımda azaldı ama sürekli nemlendir yağlı krem olmasın ben bepantolun çok yararını gördüm canım dermalğun veridği ilaçları da doktoruna sor o ona mudail başka bir ilaç verebiliyor.

Günaydın Herkese ,
Nedense bugün çok yorgun hissediyorum kendimi Halsizlik baş ağrısı havaldaki basınç da bu hale getirmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…