- 31 Aralık 2014
- 937
- 791
- 138
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.561
yok canım kan sulandırıcı iğneo ne canım krem mi
canım biliyorum ama işte üzülmeme engel olamıyorum benim bebeğimde 16. haftada 18 haftalık çıktı ve 16. haftada 200 gr. dı ben 6 babası 4,5 kilo doğduğumuzdan bizimkide öyle olacak herhalde gerçi önemli olan sağlığı ama şimdi ona göre 20 haftalık olmalı ve hala göremedik kendisini beyefendi nazlı olcak
kızlar üzgünüm mutsuzum herkes tekmelerini hissetmeye başladı ben hissediceğime karnım küçülmeye başladı önceden daha büyüktü kimse anlamıyor hamile olduğumu bi de önceden top gibi karnımda sağda solda toplanma olurdu 5 gün oldu hiçbir şey yok doktora gitmek istemiyorum bişey olduysa onu benden almasınlarhamile olduğuma dair hiçbir belirti yok unutucam nerdeyse ne canım bişey çekiyor ne acıkıyorum ne susuyorum bu aralar korkuyorum
canım doktorunla hiç dogum hakkında konustun mu ben kan sulandırıcı kullananlar normal doğum yapamaz diye okudum da bi sorayım dedim sezeryan olurlarmıs mecbur sen bişey biliyomusunbn kullanıyorum cnım celxan ıle basladık hibora donduk aynı ıgne corasprın var proluton ıgne var progestan 200 tb var hersey var
bize de bilgi ver canım geldikten sonra hatta etiketle beni olurmu göreyim yazını..benimkiside kasiklarimda canim
hatta normal mi diye merak ettigimden bugun doktoruma gidip soracagim
Günaydin anneler
Kizimi görecegim bugün Allah'in izniyle
Hareketleri hep kasiklarimda merak ediyorum durumu iyi mi cok asagida degil mi diye..
En son gittigimde bas asagi duruyordu sadece cinsiyeti ögrenmistik, simdi durusu normaldir insallah.. Hersey yolundadir insallah bakalim
Yolun yarisi bitti benim için çok sükür, bugün 20+0'dayiz, artik çogu gitti azi kaldi diyebilirim
bize de bilgi ver canım geldikten sonra hatta etiketle beni olurmu göreyim yazını..
bugun benımde kontrolum var canımkıpır kıpır ıcımde minnakım kasıgımdan gobegıme cıktı sanırım dısardakı dalgalar hep gbegımde bızde 20 olduk bu saatten snrası cabuk gecer ınsallah
canım doktorunla hiç dogum hakkında konustun mu ben kan sulandırıcı kullananlar normal doğum yapamaz diye okudum da bi sorayım dedim sezeryan olurlarmıs mecbur sen bişey biliyomusun
Masallah
gözle görebiliyo musun dalgalari?
goruyorum canım esımde goruyor vurdugunda ne tarafta ıse o taraf ınıp kalkıyor sukur gosterene
oy masallah
çok sükür canim veren Allah'a..
biz daha o mertebeye erisemediksimdilik sadece ben hissediyorum, elimde hissediyor bazen tesadüf karnimda olursa, ama esime ispatlayamadim daha
canım bende cok sınır oluodum ben hıssedıyorum ya nası hıssetmessın dıye kızıyodum esıme ama herseyın bı vaktı var emın ol sımdıden bole tepıyosa agırlıgı artınca kımbılır nası teperherkesın bunyesı frklı sende sabır et rabbım gosterırr
yok canım kan sulandırıcı iğne
kızlar ben iki gwcwden beri uyuyamıyorum sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyo 3 4 saat uyuyamıyorum daha sonra uyuyup kalıyorum ama sabaha karşı uyanırsam yine uyuyamıyorum ya benim gibi uyuyamayan var mı uyumak istiyorum yaaaa
aynenn canım ya yüz üstü yatmak istiyorum ama bebeğime bişey olur diye yatmıyorum ama çook özlüyorumBende yatağa yatıyorum dön dön rahat edemiyorum bi türlü kafayı yiyorum yüzüstü yatmak istiyoruumm
Canim ben kasiklarimin ortasında , sağda, soldahissediyorum ama genelde kasigimin ortasında... Ve ordaki tekmeleri daha belirgin... Korkma canim orda olması gayet normal... 5.ayda daha yukarıya çıkacak inşaAllah sonra 6.ayda en yukarı çıktığı ay olmli :)kızlar bir şey soracağım minikleriniz nerde hareket ediyor benimki hala kasıklarımda yukarı çıkmadı göbeğimin hemen altında ve merak ediyorum ne zaman yukarıya çıkar çünkü aşağıda hareket ettikçe çok kasılıyorum buda beni korkutuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?