- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.101
herşeyin mevsiminde yenilmesi taraftarıyım ama akıllandım artık dondurucuya 5 tanede olsa kiraz, kayısı, şeftali koymaya karar verdim, hiç denemedim de bozulursa atarım artık.
Kizlar kilodan konusulmus. Ben daha yarin kilo aldim. Ben tansiyondan dolayu 10. Haftadan beri bazen tuzsuz bazen cok az tuzlu besleniyorum. Disaridan borek simit falan alip hic yemiyorum. Pilav makarna agzima surmedim.Ama evde gozleme yapiyorum mesela. Yani sabahlari borek ya da tatli tuketiyorum aksamlari agzima sürmüyorum. Ve bunlar disinda yeme icmemden kismiyorum. Cok uzattim. Sunu demek Istiyorum ben sadece tuzsuz ve az yagli yemekle kilo almadim. Onceden boyle beslenmenin kilo verdirebilecegini bilsem diyet yerine beslenme seklimi degistirirdim bir sürüde kilo verirdim :) Aklinizda olsun dedim. Tuzu yagi azalttinizmi kilo almazsiniz fazla.
tam da kiraz mevsiminde doğacaklar bizimkiler bol bol yeriz :)
yapalim valla gündemimiz hem ayni anda dogan çocuklarimiz olur hemde diyetimiz olur
Saglikla gelsin yavrucaklarda biz bi sekilde veririz insallah, eskiden katilmistim oyle gruba yarisma yapiyorduk simdi o grubumdan herkes dogum iznindeler hatta :)
Tamam canım yaparız.
canım ya nerde oturuyorun gönderirim tabiki meyve olarak yiyorum benYollasana bana 5 tane. 5 lira veriyim dermişim.
İşin şakası vişne gibi hiç bozulmadan duruyor mu?
Meyve olarak mı değerlendiriyorsun, yoksa pastada falan mi?
canım ya nerde oturuyorun gönderirim tabiki meyve olarak yiyorum ben
Ben buuuuz gibi Ankara dayım.
Şaka söyledim canım benim, çok sağol.
Ama iyi fikir meyve olarak ta bozulmadan yeniliyorsa bir - iki poşet koyarım dondurucuya.
doğru soyluyosun canım artmıştır belki benimkininde kilosu :)Allah razi olsun canim senin bebisinede masallah, bu hafta degil o 300 gram sanirim yarina seninkide büyümüs olur insallahhaberdar et bizi, resim cekebiliyorsan çek :)
Ben resim çekemedim sirti dönük yatiyodu biseye benzemiyordu dogrusuverdigi ultrason kagidindan bile bisey anlamadik esimle
haftasina göre normal gidiyor canim, ne önde ne geride çok sükür..
Yediklerime gelirsek ben süt ve süt ürünlerini çok yiyip içiyorum
Sabah yada aksam 1 bardak (300ml.) süt içerim mutlaka, içmek istemedigimde bardaga kellogs atiyorum onunla içmeye çalisiyorum..
Aksamlari 9-10'dan sonra genelde çok acikiyorum
O açligimida peynir cesitleri ama özellikle beyaz peynir yiyerek geçistiriyorum ekmeksiz tabi.. Bazen zeytinde eslik ediyor..
Kahvaltida da mutlaka peynir çesiti olur ya peynirli omlet yaparim ya tost yaparim bol peynirli..
Cok asiri duskünüm peynire farkettimde
Gün içinde yogurt yerim bazende ya meyveli ya sade..
Bu kadar kalsiyuma düsme sebebim 13üncü haftamda disim ucundan öfelendi parçalandi gibi oldu, devami gelcek diye korkmustum ama çok sükür yok bisey simdilik..
Nesquik gelisimi artiriyor mu gerçekten ben inanamadim buna
ben sevdim canım ya senin damak tadın tabi
doğru soyluyosun canım artmıştır belki benimkininde kilosu :)
bende aksam yatarken bide sabahları bir bardak süt içiyorum. onun dışında çalıştıgım için gun asırı haslanmış yumurta yiyorum arada simit pogaca yanına bişeler alıyorum bazende sandavic yiyorum oğle yemegi yemekhanede ne cıkarsa onu yiyorum aksamada zaten aklıma ne yemeği gelirse onu yapıp yiyoruz :))) ama nesquiki burdan duydum sorcam mutlaka hatta aldık haftasonu evde hali hazırda yenmeyi bekliyor :)
Doyumluk olmasa da tadımlık mutlaka deneyeceğim canım.
doğru soyluyosun canım artmıştır belki benimkininde kilosu :)
bende aksam yatarken bide sabahları bir bardak süt içiyorum. onun dışında çalıştıgım için gun asırı haslanmış yumurta yiyorum arada simit pogaca yanına bişeler alıyorum bazende sandavic yiyorum oğle yemegi yemekhanede ne cıkarsa onu yiyorum aksamada zaten aklıma ne yemeği gelirse onu yapıp yiyoruz :))) ama nesquiki burdan duydum sorcam mutlaka hatta aldık haftasonu evde hali hazırda yenmeyi bekliyor :)
Kızımın evde nesquiki var, doktoruna sorunca buradan da paylaşırsan sevinirim canım.
Zira sütü sevmeyen ama zorunluluktan içen biriyim.
Hatta boş içemediğim için bir kutu sütün yanına söylemesi ayıptır sadece 2 tane şu çubuk rulo katlar var ya ondan alıp içiyorum.
Nesquik işime gelir.
canım ya canın falan çekerse gönderirim ben sana hiç düşünmeden bana mesaj atabillirsi
tam da kiraz mevsiminde doğacaklar bizimkiler bol bol yeriz :)
kellogsla denedin mi hiç? nesfit var ya kuru meyveli bide öyle dene belki seversin..
Asiriya kaçmamak için bardagina azcik at nesfitten onu bitircem diye sütte bitmis oluyor
karpuz karpuz
en çok ona sabirsizlaniyorum asil karpuz zamani gelcekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?