2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
herşeyin mevsiminde yenilmesi taraftarıyım ama akıllandım artık dondurucuya 5 tanede olsa kiraz, kayısı, şeftali koymaya karar verdim, hiç denemedim de bozulursa atarım artık.

tam da kiraz mevsiminde doğacaklar bizimkiler bol bol yeriz :)

Bende 20. haftalardan yani bu haftalardan sonra tuza dikkat edeceğim.

İlk hamileliğimde 35. haftalarda çıktı tansiyon problemim.

Bakalım o zaman benimde kilo alımım daha yavaşlar.

Pilavdan tiksindim, hamur işi nadir yiyorum, ekmek sabahları tüketiyorum.

Yağlada aram pek yok.

Söylemesi ayıptır annemle koltukları yerleştirirken akşam içinde yeşil mercimekli erişte çorbası yaptım içine az tuz nanesini ekledim annem bu ne dedi, yağ ile naneyi yakıp koymayacak mısın yok dedim yağsız yapacağım, şaşırdı ama yağa dikkat ediyorum.

Tamam canım yaparız.

Yollasana bana 5 tane. 5 lira veriyim dermişim.

İşin şakası vişne gibi hiç bozulmadan duruyor mu?

Meyve olarak mı değerlendiriyorsun, yoksa pastada falan mi?
canım ya nerde oturuyorun gönderirim tabiki meyve olarak yiyorum ben

canım ya nerde oturuyorun gönderirim tabiki meyve olarak yiyorum ben

Ben buuuuz gibi Ankara dayım.

Şaka söyledim canım benim, çok sağol.

Ama iyi fikir meyve olarak ta bozulmadan yeniliyorsa bir - iki poşet koyarım dondurucuya.

vallahi kızlar ben 2 kilo verdim önce şimdide 2 kilo almışım zaten tombişim hamileliğim boyunca fazla kilo almamam gerekiyor zaten şuan 79 kiloyum

ben sevdim canım ya senin damak tadın tabi
Ben buuuuz gibi Ankara dayım.

Şaka söyledim canım benim, çok sağol.

Ama iyi fikir meyve olarak ta bozulmadan yeniliyorsa bir - iki poşet koyarım dondurucuya.

doğru soyluyosun canım artmıştır belki benimkininde kilosu :)
bende aksam yatarken bide sabahları bir bardak süt içiyorum. onun dışında çalıştıgım için gun asırı haslanmış yumurta yiyorum arada simit pogaca yanına bişeler alıyorum bazende sandavic yiyorum oğle yemegi yemekhanede ne cıkarsa onu yiyorum aksamada zaten aklıma ne yemeği gelirse onu yapıp yiyoruz :))) ama nesquiki burdan duydum sorcam mutlaka hatta aldık haftasonu evde hali hazırda yenmeyi bekliyor :)

Kızımın evde nesquiki var, doktoruna sorunca buradan da paylaşırsan sevinirim canım.

Zira sütü sevmeyen ama zorunluluktan içen biriyim.

Hatta boş içemediğim için bir kutu sütün yanına söylemesi ayıptır sadece 2 tane şu çubuk rulo katlar var ya ondan alıp içiyorum.

Nesquik işime gelir.

artmistir kesin canim kafana takma :) merak ettim bakalim ne zamandi yarin sabah mi?

haslanmis yumurtadan gina geldi yiyemiyorum ben artik baslarda severek yiyodum ama biktim simdi..

nesquiki sor mutlaka doktoruna, ama tahminimce çok içme diyecektir sekerli ya..
hele aksamlari 9-10 dan sonra sekerli seyler yememeye calis meyve bile erken ye bitir..

kellogsla denedin mi hiç? nesfit var ya kuru meyveli bide öyle dene belki seversin..
Asiriya kaçmamak için bardagina azcik at nesfitten onu bitircem diye sütte bitmis oluyor

canım ya canın falan çekerse gönderirim ben sana hiç düşünmeden bana mesaj atabillirsi

Sağol canım Allah razı olsun.

Ne kadar düşüncelisin. Benim değil kızımın canı çekmişti.

Hafta sonu metro grosmarkete bakcağım varsa alacağım. Yoksada 5 kiraza 5 lira cidden çok para.

kellogsla denedin mi hiç? nesfit var ya kuru meyveli bide öyle dene belki seversin..
Asiriya kaçmamak için bardagina azcik at nesfitten onu bitircem diye sütte bitmis oluyor

Şu taneli olanlardan mı canım. Hiç almadım da denemedim de.

Şimdi netten bakıyım olmazsa hafta sonu alıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…