2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yani canım çook pahalı yaa insanın canı çekiyo ama pişman da oluyor pahalı olduğunu duyunca
Sağol canım Allah razı olsun.

Ne kadar düşüncelisin. Benim değil kızımın canı çekmişti.

Hafta sonu metro grosmarkete bakcağım varsa alacağım. Yoksada 5 kiraza 5 lira cidden çok para.

kellogsla denedin mi hiç? nesfit var ya kuru meyveli bide öyle dene belki seversin..
Asiriya kaçmamak için bardagina azcik at nesfitten onu bitircem diye sütte bitmis oluyor

Buldum netten, taneli, meyveli kakaolu vs.

Alıyım hafta sonu.

kızlar kocaları akşam akşam karpuz kiraz aratmaya çıkaracağız galiba

Şu taneli olanlardan mı canım. Hiç almadım da denemedim de.

Şimdi netten bakıyım olmazsa hafta sonu alıyım.

evet onlar

nesquikten daha faydalidir diye dusunuyorum sonuçta kuru meyve yemeliyiz zaten, tahilda var (kabizlik çekenlere iyi gelir hatta)
faydali sanki

evet onlar

nesquikten daha faydalidir diye dusunuyorum sonuçta kuru meyve yemeliyiz zaten, tahilda var (kabizlik çekenlere iyi gelir hatta)
faydali sanki

Aslında zararsızda sabah kahvaltısında öğün olarak ta gün aşırı tüketilebilir o zaman.

kızlar kocaları akşam akşam karpuz kiraz aratmaya çıkaracağız galiba

Benimki erinmeden çıkar, canına minnet. Yarısı kendi midesinde yerini bulacağı için ayakları poposuna değerek gider şüphem yok.

saol canim Allah razi olsun , geçen buldum bende bi kereligine kaçamak yaptim ama mevsimini beklicem artik..

bu arada hakkinizi helal edin cani çeken varsa

evet ya canı çeken hakkını helal etsin lütfen.

Allahtan canım hiç bir şey çekmiyor.

zaten bize bi tane alıyorlr kendilerine iki tane bizden çok onlar yararlanıyo hamilelikten
Benimki erinmeden çıkar, canına minnet. Yarısı kendi midesinde yerini bulacağı için ayakları poposuna değerek gider şüphem yok.

Kızlar sizinle sohbet çok güzel.

Ama kızımın servisten gelme saati geldi.

Aşağı inip almam lazım.

Sonrada malum yemek saati, ödevlerini yaptırmamız gerek.

Babası da mis gibi banyosunu yaptırır hoooop yatıp dinlenme, keyif yapma zamanı.

Siz ve bebekleriniz Allaha emanet olun.

kolay gelsin canim
hayirli aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…