2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yapmak iyidir bende hergün düsünüyorum söyle spor yapicam böyle cocugu alip yürüyüse gidicem diye.. Insallah gerçeklestirebiliriz!

Allah korusun bende çok korkuyorum 3lü rakamlardan

Masallah annesi dombili dogmus bakalim çocuguda mi öyle olcak
[/QUOTE]
Annesi boylu poslu doğmuş şekerim 60 cm doğmuşum ben çekiyorsa çeksin anasına sakıncası yok

Sen benim eşimi görsen daha çok gülersin adamda 185 boy var, şişko değil ama.

Akşamları biz kızımla süt içiyoruz bakıyorum bir kutuda o almış sırıtarak geliyor yanımıza.

(evde çocuk olunca sütleri koli ile alıyorum)

Canı ne isterse ya beni yada kızımı maşa olarak kullanıyor. Canınız baklava istedi mi size alıyım mı? tost alıyım mı size* köfte alıyım mi size sayıyorda sayıyor. Kızım da bende yok diyoruz dur ben alıyım yersiniz diyor, akşam yemeğinden sonra oturup yiyor, birde bunların üstüne utanmadan sütümüze kuruyemişimize ortak oluyor.

boyu uzun tabi ona hava hos yiyor yiyor eritiyor
olan bize oluyor tabi
söylesen bizi maşa olarak kullaniyorsun diye sizi düsünüyorum der kesin

boyu uzun tabi ona hava hos yiyor yiyor eritiyor
olan bize oluyor tabi
söylesen bizi maşa olarak kullaniyorsun diye sizi düsünüyorum der kesin

Hakkını yemeyim gece yarısıda olsa konu boğaz olunca koşar alır.

Hatta geçen kızımın türkçe ödevinde kiraz kelimeli geçti ayy canım kiraz istedi dedi, deli adam 5 kiraza 50 lira verip sipariş verecekti.

Sen kafayı mı yedin dedim, kızımda baba 50 ye kiraz mı olur dedi de zorla durdurdum konu boğaz olsun son kuruşunu da servetini de harcar.

ne güzel esirgemiyor ailesi için masallah, daha ne olsun

Kızları ile babaları arasında ayrı bir aşk oluyor. Babalarına çok düşkün olup annelerine de asla kıyamıyorlar.

Benim kızım babaya çok düştün ama bana asla kıyamaz.

Mesela ailece boğuşurken biz kızımla eşimi yatırır hırpalarız kızım kahkaha atar, eşim beni bir gıdıklasa ben bağırsam sakın anneme elleme der hemen ağlamaya başlar.

Kızlar ya belim çok kötü ağrıyor bütün gece ağrıdı hala ağrıyor. Bel ağrısının bu kadar erken başlaması normal mi ki?
Benim ciktannnn baslamisti canim ozellikle ayakta kalinca yorulunca cok agriyo ve oturduum yerden kalkmakta cok zorlaniyorum

herşeyin mevsiminde yenilmesi taraftarıyım ama akıllandım artık dondurucuya 5 tanede olsa kiraz, kayısı, şeftali koymaya karar verdim, hiç denemedim de bozulursa atarım artık.

merhaba canım ben kiraz koydum güzel oluyor ama diğerlerini bilmiyorum

merhaba canım ben kiraz koydum güzel oluyor ama diğerlerini bilmiyorum

Yollasana bana 5 tane. 5 lira veriyim dermişim.

İşin şakası vişne gibi hiç bozulmadan duruyor mu?

Meyve olarak mı değerlendiriyorsun, yoksa pastada falan mi?

canım aslında bende o halde uğraşmak istemiyorum ama yapan kimse yok etrafımda kurabiyeyi hazır satın alabileceğim bi yer de yok ne yapcam bilmiyorum hamurunun tarifini bulsam annem onu yapar aslında bende şeker hamuruna şekil veririm yani süslemesini yaparım resimleri yükleyebilirsen yükle canım merak ettim

hem o hemde bu mevsimde hormonludur yenmez bosverin yaza surda ne kaldi

Aynen öyle, unuttu gitti bile.

Kızım için canımı veririm konu tam olarak para değil ama nerede üretildi, dolaptan mı çıkıp gönderecekler bilmediğim şeye de 50 lira vermem.

Kizlar kilodan konusulmus. Ben daha yarin kilo aldim. Ben tansiyondan dolayu 10. Haftadan beri bazen tuzsuz bazen cok az tuzlu besleniyorum. Disaridan borek simit falan alip hic yemiyorum. Pilav makarna agzima surmedim.Ama evde gozleme yapiyorum mesela. Yani sabahlari borek ya da tatli tuketiyorum aksamlari agzima sürmüyorum. Ve bunlar disinda yeme icmemden kismiyorum. Cok uzattim. Sunu demek Istiyorum ben sadece tuzsuz ve az yagli yemekle kilo almadim. Onceden boyle beslenmenin kilo verdirebilecegini bilsem diyet yerine beslenme seklimi degistirirdim bir sürüde kilo verirdim :) Aklinizda olsun dedim. Tuzu yagi azalttinizmi kilo almazsiniz fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…