2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yalnız değilsin yani canım benim göbişim çıkmadı daha ama eşim 7 aylık hamile gibi

ediyor canım benimki hem kiloma hemde tansiyonuma bakıyor duruma görede ne yapmam gerektiğini anlatıyor sağlık ocağıda aynı şekilde ilgileniyor
Kızlar sizin doktorlarınız kilonuzu beslenmenizi takip ediyor mu acaba?

canım mesela bu ay tetanoz aşısı olcağım ben sağlık ocağı arayıp söyledi
canım benim doktorum daha hiç kiloma bakmadı gittiğim hiçbir doktor da bakmadı ve sağlık ocagı da hiçbişeye çağırmadı

canım önemli olan sağlıklı beslemek meyve sebze et süt ürünlerinden hergün dengeli bi şekilde almak daha gecen hafta egıtımde beslenme uzmanı anlattı ara öğün de gerekli kesinlikle dedi eğer bebegın saglıklı ise bence fazla kilo almana da gerek yokbana da hep aynı seyı soyluyorlar yok biz senden cok yıyoruz yok bız hamıleyken bunun bılmem kac katını yerdık herkesın bunyesı farklı canım hıc takılma ınsanların ne dedıgıne sadece doktorunu dınle ama aklına cok takılıyorsa bı dıyetısyenle gorusebılırsın bende 58 kılo ıle hamıle kaldım sımdı 60 kıloyum boyumuz da aynı 1,68

canım mesela bu ay tetanoz aşısı olcağım ben sağlık ocağı arayıp söyledi
umarım benımkıler de soyler bı kayıt olmaya gıttım o kadar ne arayan var ne soran bebeğimin aşılarını da böyle yaparlarsa yandık vallahatta 1 ay once falan rapor almaya gıttım ebe hanımefendı hıc oralı almadı valla hıc guvenmıyorum bızım saglık ocagına tasınsam mı ne yapsam

güvenmiyorsan taşı bence şimdi seninle ilgilenmeyen bebeğin doğunca değişmez araştır etrafındakileri bi memnun olan birileri varsa ona git bence

bebegın hayırlı olsun canım hosgeldın aramıza benım bı arkadsımın oglunun adı poyraz bebek çok tatlı maşallah ama çok fena hatta arkadasım dalga gecıyor acaba daha sakın bı ısım mı koysaydık mülayim falan diyor o aklıma geldi simdi

hoşgeldin canım ya aramıza benimde kızım olacak inşallah haziran 1 de olacak bizimde

güvenmiyorsan taşı bence şimdi seninle ilgilenmeyen bebeğin doğunca değişmez araştır etrafındakileri bi memnun olan birileri varsa ona git bence
haklısın canım ben aile hekimimizden çok memnunum ama ebeler orada ne zaman gitsem bilgisayar basında oturuyorlar resmen basından savıyorlar daha once boyle bı saglık ocagı gormedım ası ıcın de arayıp cagırmazlarsa gıdıp kavga edebılırımmesela troıd rahatsızlıgım var benım hıc bu ıslerden anlamayan bı ınsan olsam onların elıne kalsam yandım daha 1 kez bıle tahlıl ıstemedıler saglık ocagında sagolsunlar o kadar ılgılıler kı

evett gelen mesajları cevapladıktan sonra asıl konuya gelelım dayanamadım haftaya kendı doktoruma gıdecek olmama ragmen bugun devlette kadın doguma gıttım bebısımı gordum ellerı ayakları nasıl da buyumustu yerım onu ben ya saglıklı dedı cok sukurcınsıyetını bu gune kadar zar zor gosteren kızım bugun hemen gosterdı doktor teyzesıne doktor da dırek bu bebek kız dedı hıc tereddutsuz sanırım benım kızım erkek doktorlara gostermıyor edeplı olacak3lü ve 4 lü testlerı sordu bende 2 li yaptırdım normal cıktı onerırsenız yaptırırım dedım gerek yok dedı 20-22 hafta arası ayrıntılı ultrason ıstedı sadece bıde omega 3 kullanmalı mıyım dıye sordum gerek yok dedı dun endokrın uzmanı da aynı seyı soyledı ama ben hıc balık yıyemıyorum ve kullanmayı dusunuyorum hıc olmadı 2-3 gunde bır ıcerım kızlar sız hangı markaları kullanıyorsunuzz? bıde d vitamınıne basladım dun onu aldıktan sonra mıdem yanıyor sızde de aynı durum var mı?çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen

Cnm fl olcumunu soledi 7yle carpti sonuc 12 ama zaten fl yazan yerde 15 hafta yaziyor kafa olcumunun oldugu yerde 16 hafta yaziyor ben gittigimde tam 16 haftam dolmustu
canım bence canını sıkmana hiç gerek yok. hepimizin bebişi sağlıkla doğacak inşallah. kalıtsal faktörlerde etkili olabiliyor. bir dahaki kontrolünde kocaman olacak inşallah. 20. haftaya doğru iyice büyüyorlar çünkü. mesela bir sitede 13. haftanın sonunda 9 cm olması gerekir yazıyor. ben 13+4 de 8 cm di, doktorumda babası gibi uzun olacak demişti. 30 gün sonra gittiğimde 12 cm uzamıştı. dediğim gibi internetteki bilgiler yanıltıcı olabiliyor, en iyisi doktoruna inanmak

Inanir misin canm benimde aklimdan gecti poyraz gibi esip kavurur mu diye ama yinede koyalim dedik. Hayirlisi belki acir annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…