- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.061
Çooook sağol canım valla siyahları temizlemekten ömrüm tükenmişti, siyahlar bunlardan güzel duruyordu ama temizliği feciydi, bakalım bu nasıl olacak.
Evet ya 20 haftada 4 kilo aldm doktrum cok kizdi. Ben sisman hamile istemyrum dedi.. bu benim ikinci dogumum ilkinde vermstm kilolari bunda dikkat etmem lazim
oy tek ben degilmisim 21. haftadayim 10 kilo almis bulunuyorum
Cok sükür ki belli olmuyor bi göbege gitti sanirim
Ama doguma kadar daha çok var korkuyorum 20 kiloyu geçmesinden
Canım bebeğimize saglıkla kucağımıza alalım insallah o zaman Diyet grubu açacaz 2015 haziran anneleri zayıflama grubu daha önce bir arkadaş da demiş di bnunu ben çok beğenmişdim o zman veririz inşallah70 ile hamile kaldim
63'le evlendim, çocuk tedavisine kadar korudum kilomu ama tedaviye baslayinca igneler ilaçlar 70'e geldim malesef
simdide 80 iste.. demesi bile garip geliyor hayatimda görmedigim rakamlar
70 ile hamile kaldim
63'le evlendim, çocuk tedavisine kadar korudum kilomu ama tedaviye baslayinca igneler ilaçlar 70'e geldim malesef
simdide 80 iste.. demesi bile garip geliyor hayatimda görmedigim rakamlar
Ben 6 kilo aldım canım... dikkat etmeye başladım ama yine de devam ediyor almam. Benim bünyem yatkın da biraz
Hooh bende yalnız değilmişim korkmuştum valla...
Canım bundann sonra kilo alımımız dikkat etmekle inşallah yavaşlarBen hiç tatlı da yemiyorum. Hamileliğimden beri tatlı ile küstüm desem yeridir.
Bulantı dönemimde çıkartmaktan 4 kilo vermiştim onları geri aldım üstüne 3,5-4 kilo daha aldım bana kilo aldıran tatlı değil de bulantım tekrar olacak korkusu ile sık sık yediğim yemekler, bende 2-3 gündür dikkat ediyorum.
Canım bebeğimize saglıkla kucağımıza alalım insallah o zaman Diyet grubu açacaz 2015 haziran anneleri zayıflama grubu daha önce bir arkadaş da demiş di bnunu ben çok beğenmişdim o zman veririz inşallah
yok şekerim ben 72'ydim evlendiğimde 77kg dım 6 haftalıkken. bu sabah 83 gördümhahah insan rahatliyor kendi gibi olani görünce
Saklanmayin herkes yazsin kilosunu moral bulalim azcik simdilik en beteriniz benim nasilsa
167 çokta uzun degil
Bende 162 yim.
Evlendiğimle 53 kilo idim.
ilk hamileliğime kadar 60 oldum.
Hamile kaldım bebeğim düştü etti derken 65 oldum.
Kızıma hamile kalana kadar 70 oldum, 82 ile doğum yaptım.
Doğumdan sonra 65 e düştüm.
Eşim hakkariye gidince hep 59-60 lardaydım 2 sene boyunca (kızımın günlük özel çorbası olurdu geri kalan öğünleri okulda yerdi o dönem dikkat ettim, evde de kimse olmayınca iştahta olmuyordu)
Eşim geçen sene geldi 60 lara çıktım, yazın tatilde 65 oldum.
65 le hamile kaldım şimdi 69 kilocuğum.
Kısacası kendimin hiç suçu yok bakın, ya bebeklerden yada kocam yüzünden kilo alıyorum.
Benimde gündüz çok bi sıkıntım olmuyor ama gece mahvediyor beni uykularım kaçıyo normaldir diye umut ediyorum cnmKızlar ya belim çok kötü ağrıyor bütün gece ağrıdı hala ağrıyor. Bel ağrısının bu kadar erken başlaması normal mi ki?
Bende 162 yim.
Evlendiğimle 53 kilo idim.
ilk hamileliğime kadar 60 oldum.
Hamile kaldım bebeğim düştü etti derken 65 oldum.
Kızıma hamile kalana kadar 70 oldum, 82 ile doğum yaptım.
Doğumdan sonra 65 e düştüm.
Eşim hakkariye gidince hep 59-60 lardaydım 2 sene boyunca (kızımın günlük özel çorbası olurdu geri kalan öğünleri okulda yerdi o dönem dikkat ettim, evde de kimse olmayınca iştahta olmuyordu)
Eşim geçen sene geldi 60 lara çıktım, yazın tatilde 65 oldum.
65 le hamile kaldım şimdi 69 kilocuğum.
Kısacası kendimin hiç suçu yok bakın, ya bebeklerden yada kocam yüzünden kilo alıyorum.
Heheheh çok tatlısın güldüm
yok şekerim ben 72'ydim evlendiğimde 77kg dım 6 haftalıkken. bu sabah 83 gördümama şimdiden hırs yaptım bile doğumdan sonra giddecek hepsi! bir de 90'ı geçmemeye çalışıcam inşallah dicem de imkansız malesef çocuk 3 kg alsa en azından ki daha fazla olacak benim cocuğum eminim buna annesi 4.5 kg doğmuş hani en fazla 95 olmmalı 3 lü rakamları görmemeliyiim ayy korkuyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?