2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
N nahdax sana bir sey yazmak istemişim ama ne hiç yazdığımı anlamadım ben 20. hafta olmama 1 hafta var o zaman kadar kaç kilo olurum bilmiyorum ama benim bildiğim kafaya takıyorum diye 3 haftada bir tartıldım sonu bu haftada bir kez evde tartı varsa en doğru olan

Evet ya 20 haftada 4 kilo aldm doktrum cok kizdi. Ben sisman hamile istemyrum dedi.. bu benim ikinci dogumum ilkinde vermstm kilolari bunda dikkat etmem lazim

Ben 6 kilo aldım canım... dikkat etmeye başladım ama yine de devam ediyor almam. Benim bünyem yatkın da biraz

oy tek ben degilmisim 21. haftadayim 10 kilo almis bulunuyorum
Cok sükür ki belli olmuyor bi göbege gitti sanirim
Ama doguma kadar daha çok var korkuyorum 20 kiloyu geçmesinden

Hooh bende yalnız değilmişim korkmuştum valla...

70 ile hamile kaldim
63'le evlendim, çocuk tedavisine kadar korudum kilomu ama tedaviye baslayinca igneler ilaçlar 70'e geldim malesef
simdide 80 iste.. demesi bile garip geliyor hayatimda görmedigim rakamlar
Canım bebeğimize saglıkla kucağımıza alalım insallah o zaman Diyet grubu açacaz 2015 haziran anneleri zayıflama grubu daha önce bir arkadaş da demiş di bnunu ben çok beğenmişdim o zman veririz inşallah

70 ile hamile kaldim
63'le evlendim, çocuk tedavisine kadar korudum kilomu ama tedaviye baslayinca igneler ilaçlar 70'e geldim malesef
simdide 80 iste.. demesi bile garip geliyor hayatimda görmedigim rakamlar

O zaman boyun uzundur senin. :)

Ben 6 kilo aldım canım... dikkat etmeye başladım ama yine de devam ediyor almam. Benim bünyem yatkın da biraz

Hooh bende yalnız değilmişim korkmuştum valla...

hahah insan rahatliyor kendi gibi olani görünce

Saklanmayin herkes yazsin kilosunu moral bulalim azcik simdilik en beteriniz benim nasilsa

kızlar bende 20 haftada 2 kılo aldım ama uzunca bı donem kustum ve sanırım bebege gıdıyor yedıklerım esım bıle dktora yedıklerını gorsenız korkarsınız dedı ayy cok utandım
ama aldıgınız kılolara tkılmayın fazlada almayın doktorum ılerde nefes darlıgı ve bel agrısı yapıyor dedı

Canım bundann sonra kilo alımımız dikkat etmekle inşallah yavaşlar

Evde dijital tartım var valla sabah akşam tartılıyorum, hoş hamilelikten önce de tartılırdım annemlerin evinden kalma alışkanlık.

Düşünün 9 yıllık evliyim ama hergün tartılırım.

Kızımda alıştı her akşam yatmadan mutlaka tartıya çıkar, kötü bir hastalık bu.

Toplam aldığım kiloların açılımını yaptım sabah anneme güldü bahaneni seviyim senin dedi, 300 gram bebek, 200 de suyuna desen 500 gram. 1 kilo da şişliğimize ve kabızlığıma ver 2 kilo almışım. hahahahahaha

Canım bebeğimize saglıkla kucağımıza alalım insallah o zaman Diyet grubu açacaz 2015 haziran anneleri zayıflama grubu daha önce bir arkadaş da demiş di bnunu ben çok beğenmişdim o zman veririz inşallah

yapalim valla gündemimiz hem ayni anda dogan çocuklarimiz olur hemde diyetimiz olur

Saglikla gelsin yavrucaklarda biz bi sekilde veririz insallah, eskiden katilmistim oyle gruba yarisma yapiyorduk simdi o grubumdan herkes dogum iznindeler hatta :)

hahah insan rahatliyor kendi gibi olani görünce

Saklanmayin herkes yazsin kilosunu moral bulalim azcik simdilik en beteriniz benim nasilsa
yok şekerim ben 72'ydim evlendiğimde 77kg dım 6 haftalıkken. bu sabah 83 gördüm ama şimdiden hırs yaptım bile doğumdan sonra giddecek hepsi! bir de 90'ı geçmemeye çalışıcam inşallah dicem de imkansız malesef çocuk 3 kg alsa en azından ki daha fazla olacak benim cocuğum eminim buna annesi 4.5 kg doğmuş hani en fazla 95 olmmalı 3 lü rakamları görmemeliyiim ayy korkuyorum valla

167 çokta uzun degil

Bende 162 yim.

Evlendiğimle 53 kilo idim.

ilk hamileliğime kadar 60 oldum.

Hamile kaldım bebeğim düştü etti derken 65 oldum.

Kızıma hamile kalana kadar 70 oldum, 82 ile doğum yaptım.

Doğumdan sonra 65 e düştüm.

Eşim hakkariye gidince hep 59-60 lardaydım 2 sene boyunca (kızımın günlük özel çorbası olurdu geri kalan öğünleri okulda yerdi o dönem dikkat ettim, evde de kimse olmayınca iştahta olmuyordu)

Eşim geçen sene geldi 60 lara çıktım, yazın tatilde 65 oldum.

65 le hamile kaldım şimdi 69 kilocuğum.

Kısacası kendimin hiç suçu yok bakın, ya bebeklerden yada kocam yüzünden kilo alıyorum.

Heheheh çok tatlısın güldüm

Iyi aksamlar kizlar boydan konusmussunuz,benim boyum 1.73 kilom da hamilelikten once 71di boyum uzun oldugu icin kilom hiss olunmuyo hala da 71 kiloyum hic kilo almadim hic istahim yok ama karnim buyudu son 1 haftadir herhalde bundan sonra kilo alirim

ne güzel anlatmissin hiç gülesim yoktu

Valla bu eslerin çogu suçlu, evlenince ilk bi yil bende kilo aldim ama alip alip veriyordum esim aksamlari ivir zivir çok yerdi.. Hâlâ da ayni acimasi yok yanimda cipsleri götürüyor... Artik tutuyorum kendimi ama ilk zaman yiyordum

Yine verirsin sende o potansiyel var baksana ilk çocuktan sonra gitmis hepsi

ahhh hirs yapmak iyidir bende hergün düsünüyorum söyle spor yapicam böyle cocugu alip yürüyüse gidicem diye.. Insallah gerçeklestirebiliriz!

Allah korusun bende çok korkuyorum 3lü rakamlardan

Masallah annesi dombili dogmus bakalim çocuguda mi öyle olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…