2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar karpuz muhabbeti olmus...
Dayanamadim basima geleni anlatayim size...
Ogluma hamileyken koye gitmiştik...
Millet gelin geldi diye toparlandilar gittigimiz evin bahcesine...
Bi ben sandalyede karnim burnumda :)
Herkes kible gibi bana donuk öyle oturuyoruz...
Temmuzdu karpuz geldi...
Bende beyaz kisimlarini severim ama en güzel yerlerini benim tabaga doldurmuslar...
Herkez bana bakiyor...
Yedim artik napiim...
Anam 10 dk gecmedi benim karnim iice sisti gerildi zor oturuyorum...
Bir sesler geliyor karnimdan akillata zarar...
Renkten renge giriyorum delircem ama...
Su borularindan garr guurrr sulat akar ya aynen oyle...
Herkes beni inceliyor ben surekli siritan ama icinde firtinalar kopan baku boru hattı
Rahatsizlandigimi soyledim yürüyüşe ciktik artik...
Ay aklima geldikçe hala gulerim...
Siz siz olun misafirlikte en azindan yemeyin karpuzu

Randevum 1de kizlar cikinca yazarim mutlaka :) haslanmis yumurta yememiz sartmis canim gerci mutlaka yememiz gereken birde balik ve et var onuda benim canim istemiyor

Cnm fl olcumunu soledi 7yle carpti sonuc 12 ama zaten fl yazan yerde 15 hafta yaziyor kafa olcumunun oldugu yerde 16 hafta yaziyor ben gittigimde tam 16 haftam dolmustu
benim bebeğim önde giderken eşitlenmişti. doktora sordum geriliyormu diye. artık başka ölçümlere geçildiğini herkesin karnı kafası falan aynı büyüklükte olamaz. önemli olan bu ölçümlerin tek tek belli sınırlar içinde olması demişti. 10 gün önde 10 gün geride olmayı normal kabul ediyoruz demişti. sıkıntı yapma yani canım. doktorun zaten bir anormallik olsa mutlaka söylerdi söylemese bile seni takibe alıp kısa süre sonra görmek isterdi.

geçmişolsun canım ya sen düşün değiştirmeyi yada şikayet et

Kızlar minnakima niveanin ürünlerinden almayı dusunuyorummm ilk kez bisey alicam bundan basliycam sanırım. Hevese geldim görünce :)

İgne bebege gelir diye mi telaslandin canim oyle diyosan gelmez kac kat asagida yavrular

Sağol canım ama ne bileyim pimpiriklilik işte ...

Canim cok sagol yardimlarin icin inan ki cok icimi rahatlattin. Ben perinatolaga gidiyorum. Olmaza hemotolojiye de gidiyim daha bilgililerse sonuclari gostermekte fayda var.

Canım ne demek, sevindim rahatlanama... Rahat ol zaten, olmak zorundayız pozitif düşünmek zorundayız mecburuz dimi Bak hem perinatolojiye gidiyormussun, ne güzel. Ama yinede iyi olur hemotologoda görün, için daha rahat eder

ben 1 aydır bacaktan vuruyorum göbekten daha rahat geliyor bana.

Ben hiç denemedim bacaktan, göbekten çok rahatım, bi süre daha göbekten vurunup bacağa gecerim artık... Üst tarafa yapıyoduk dimi bacağın canım?

Kizlar 3 lu tarama testi nasil yapiliyor.ac karna tok karna fark ediyormu ona gore randeu alacagim doktordan

Kızlar su an inanılmaz derecede kasildim kas kati oldu karnim catliycak gibi hissediyorum magnezyum var evde adi magvital kullanilir mi acaba bilen var mi ? Yardim

Kızlar su an inanılmaz derecede kasildim kas kati oldu karnim catliycak gibi hissediyorum magnezyum var evde adi magvital kullanilir mi acaba bilen var mi ? Yardim
Magnezyum un bir zararı olmaz ama kasılmama faydası olur mu bilmiyprum bacaklarda felan kramp olmasın diye veriyorlar ama

Canım ben ultrasona göre 18+1(sat a göre 17+6) de gittim doktora. boy 20 cm, kilo 240 g olmuştu.

canım artık bebişler büyüdükleri için yediklerimiz yetersiz geliyor. bebeğimiz vücudumuzdaki depolardan besleniyor. bu yüzden bizim ek takviye almamız şart. bende 4 gündür kalsiyum kullanıyorum. kasılmaların ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…