2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim cok sagol doktorum beni bu sekilde aydinlatsaydi bu kadar korkmazdim hic yorum yapmayinca tedirgin oldum rahatladim simdi cook tesekkurler

Ohhh rahatladim ya içince ne kasildim oyle bide bgn çok hissettim minigimin hareketlerini beni baya sarstı galiba kaskatı kesildim bi an .. Netten araştırdım cnm sağol mide bağırsak kramplarında hamilelerde vs kullanilir diyo sadece bacak kasılması için değil
Magnezyum un bir zararı olmaz ama kasılmama faydası olur mu bilmiyprum bacaklarda felan kramp olmasın diye veriyorlar ama

Kızlar sürekli takip ediyorum yazılarınızı ben de haziran annesi olacağım allah nasip ederse..sizlere bir şey soracağım az önce farkettim afedersiniz ama genital dış bölgede şişlik var her iki tarafta çok korktum şu an başına gelen var mi aranızdan ,neden olabilir

canım çok güzeller yaa. hele bornoza bayıldımmmm. hemen bakıyorum, sağolasınn...

canım öncelikle hoş geldin aramıza... bende şişlik yok. maalesef yardım edemeyeceğim

Cok tatlilarrr bende baktim ck indirim vardi. Ama cinsiyet hala belli olmadigindaan alamadim maleseffff

Merhaba guzel anneler 4lu test sonucumu aldim doktorun gelmesini bekliyorum gosterecegim birde bakarsa bebisime bakarim optum hepinizi

Kuzucuklar ve güzel anneler hepinize musmutlu bir gün olsun günaydınnnnn. Sağlık ocağından çağırmışlardı dün gittik yaptıkları sadece kilomu ve tansiyonumu ölçtüler o kadar.... Nasıl bir takip anlamadım :)))))

günaydın kızlar bugün yine mutsuzm ya sömestrda tatil hayalleri kuruyordum annemlerin yanına gitmek için çünkü burda gerçekten bunaldım artık annemin yemekleri evim akrabalarım herşeyi büyüdüüm sokaklarda gezmeyi o kadar çok özledim ki ama dün doktorum 6 saatin üstünde kara yolculuğu yasak dedi benim yolumda 6 saat sürüyor burdan 1,5 saat izmire gitsem 2 gün sonrada 4 saat daha bursaya gitsem sıkıntı olur mu aranızda yolculuk yapan var mı kendi arabamızla gidicektik ayrıca sıkıntı olmaz diyin nolur eşimlede konuşamıyorum daha gitmek istiyorum diye doktor zararlı olabilir diyince direk sildi attı kafasından gitmek işini bu kez gitmezsem kayınvalidemler biz gelelim diyorlar tatilimi evde birileriyle geçirmek istemiyorum daha çok psikolojim bozuluyor onlarla zaten şimdi kayınpederim geldi işten çıkıyorum hiç oturmadan yemek yap topla çay ikram derken gece 11 oluyor uyanıp okula geliyorum 2 günde yoruldum bile napıcam ben bana akıl verin

Günaydın canlar... Bugün sabah devlet hastanesine gittim ve detaylı ultrason için gün aldım. 4boyutlu değilmiş ama olsun. Su anda nasıl midem kotu anlatamam size biraz uyumaya çalışayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…