2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hosgeldin canım neden yazmıyorsun ki hiç ne kadar çok olursak o kadar mutlu oluyoruz bu topicte poyraz ismini ben de çok seviyorum. oğlum olursa koymak istiyoruz sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın paşanı inşallahh

Üzme kendini canım. Yazmışsın bir gün 1.5 saat 2 gün sonrada 4 saat yolculuk edecekmişsin. Sanırım ondan bir sıkıntı olmaz. Muhtemelen Doktorun aynı gün içerisinde 6 saatin üstünde yolculuk yapma demiştir. Gittiğin yerlerde de kendini ve bebişi yorma Rabbimin izniyle hiçbirşey olmaz. Hem de moral depolamış gelmiş olursun :)

izmire gittik biz 2 hafta önce. kar yağdı yolda kazadan vs 5 saatte vardık izmire. 5 gün sonra da geri döndük. yolda mola vere vere giderseniz hiç sıkıntı olmaz. her saat başı bi 5 dk mola verseniz sen yürüsen temiz hava alsan gayet de rahat geçer yolculuğunuz

Evet canim insallah benim birinci sezeryan o yuzden 15 haziran civari olur sanirim senin ilk dogumun sezeryan mi normal mi

Benim de sezeryan ilki dr 15 haziranda dedi bizim icin de gerci ben hamileyken adet olanlardanim bu yuzden ultrasondaki haftaya gore tahmini bir sat belirledi dr. Nadil gidiyor ilk melegin ne kadarlik canim

sağol canım umarım eşime söz geçirebilirim biz bugüne kadar hep bu tatil dönemlerinde gelip gitme mezvularından tartıştık zaten bu konuda pek anlayışlı değil ailesine çok düşkün olduğu için kendiside kendi ailesinin yanına gitmek isticek ama beni yalnız bıırakamayağı için muhtemelen hiçbiri yere gitmeyelim diyecek yine tartışıcaz artık tartışılmak değil anlaşılmak istiyorum ya bıktım hep bişeyleri iki taraflı yapmaktan kendi ailemle bişey yapamıyorum evlendiğimizden beri hep ön plana geçiyor benim ailemede kendi ailesinede herkes onu seviyor :) benimle ilgilenen yok

Canim slmlar biz de somestr icin 7 gece 8 gunduzluk bir yurtdisi tatili ayarladik tam 18 haftalikkkekn gidecegiz ve kendimi yofmadsn cilginlar gibi geebilirsin dedi dr. Bence cok fazla evham yapma sihhatine dikkat et ve eglenmene bak

Oyyy kıyamam biz seni çok çok seviyoruz :))) Kız tarafı öyledir hep tatsızlık çıkmasın diye erkeği tutarlar :) Ama ben o konuda şanslıyım Kayınvalidem de beni tutar :)))) Sanırım eşinizin ailesi ile sizin aileniz farklı şehirlerde ayrı ayrı gitmeyi önerseniz olmaz mı kabul etmez mi?

sen beni bırak git diyeceğim inş gider bi kezde tek takılalım inş kabul eder ve arabayı bana bırakır:))
teşekkürler kızlar yorumlarınız için cesaret geldi akşama söyleyeceğim inş strese girip tartışmadan hallolur bu konu

Hiççççç stress yapma birbirimizi özleyelim falan dersin daha bi hoşuna gider :)))))

Benim de sezeryan ilki dr 15 haziranda dedi bizim icin de gerci ben hamileyken adet olanlardanim bu yuzden ultrasondaki haftaya gore tahmini bir sat belirledi dr. Nadil gidiyor ilk melegin ne kadarlik canim
Canim bu kadar olur ben de adet gordum ve benim de sat i dr belirledi ayni gun dogurabiliriz☺kizim 3 yas 3 aylik canim senin?

Günaydın canlarımmm Bebişleri doyurdunuz, bilgisayar başına geçtiniz dimiiii sizi gidi yaramaslar çalışan annişleri saymıyorum onların işi zor kıyamam
sağlık ocağından geldik. aşımız yapıldı ve idrar tahlili. kilo ve tansiyon ölçüldü. geçen hafta gittiğimde hastanede ölçtü hemşire 71 kiloydum. bu sabah sağlık ocağındaki hemşire ölçtü 75,5 kilo dedi. hani bu eski tip kantarlardan. modern olanlardan değil. bu kadar kiloyu 1 haftada almış olmam mümkün değil çünkü değişen hiç bişey yok evdeki tartım 2 kilo fazla tartıyor o bile 73,7 gösterdi. neyse çok takılmamak lazım. sürekli aynı yerde tartılınca kilo değişimi daha net anlaşılır.
1 ay sonra 2. aşı yapılacak.
Aramıza yeni katılan arkadaşlara merabaa yazın buraya kızlar muhabbetten güzeli mi var
öpüldünüsss

Canim bu kadar olur ben de adet gordum ve benim de sat i dr belirledi ayni gun dogurabiliriz☺kizim 3 yas 3 aylik canim senin?

Dunya uzerinde ayni gun doguracagimiz belki binlerce anne adayi var ama bir tanesini tanimak nile insani mutlu ediyor, garip bir hamilelik psikolojisi sanirim benim kizim 2.5 yasinda canim. Simdi de oglusum geliyor de de her sey ayni olsun

Canım bizim sağlık ocağı da ben 77iken 79 tartmıştı bakalım yarın gidicem bende :)

günaydın annişler ben bi günlk kar tatilimn ardından yine işteyim dün arabamız çıkmadı kardan o yüzden çalışmadım bgn de üstümde bi rehavet var yine calısamıyorum. ay sonunda totişine motor takmış gibi çalışan birini görürseniz işte o benim
ben sadece evimdeki tartımı baz alıyorum canım evdeki de digital doktordaki de ama arasında 4 kilo var. ben 5 kilo aldım baslangıctan bu yana. gecen ay kontrolde dört kilo çıktı doktor yavas git sınırları zorluyosun dedi
ama yine bi kilo aldım bu cuma 4'lü testimiz var kızımı görücem doktor çok heyecanlıyım

kızlar bişey sorcam 4'lü teste giderken aç olmaya gerek yok dimi? açlığa dayanamıyorum

2li teste tok gitmiştim canım ama 4 lü yaptırmadım bilmiyorum

Günaydın kızlar. Bugünlerde çok halsizlik var bende. Dün akşam 9 gibi uyudum. Tabi gece tuvalete taşınmalar, su içmeler derken bölük pörçük bi uıykuyla sabah tekrar işe gel. Sizde durumlar nasıl?

4lü testte sadece kan veriyosun canım kahvaltını yapıp git. aç olmaya gerek yok şimdiden geçmiş olsunn

Canım bizim sağlık ocağı da ben 77iken 79 tartmıştı bakalım yarın gidicem bende :)
kilo sıkıntı değil bebiş iyi olsun da bi haftada aşırı kilo alımı kötü olur. o yüzden ben sağlık ocağındaki tartıyı saymıyorum çünkü 1 haftada 3-4 kilo almış olmam mümkün değil toplamda 10 12 kilo hedefliyorum onları da son aylarda almak istiyorum o yüzden dikkat ediyorum birascık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…