2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Doktor araştırmalarına başladım canım. Bugünkü doktora ilk izlenim olarak ısındım ama özel muayenesi yok malesef devlet hastanesinde de yoğunluktan ilgilenemiyorlar. Bir de insanlar o kadar gıcık ki afedersin.
İçerde hasta varken dan diye kapıyı açıyorlar. 7 aylık mısın be kadın az bi dur hasta çıksın. En sevmediğim şeydir. o doktora giriyo bakmayınca başka doktora ama uslup aynı dan diye kapıyı açıp bakıyo içeriye ay aklıma geldi bak sinirlendim yine.
Araştırmaya devam yani canım aynı hastanede başka doktora gidebilirim, ya da başka hastaneye geçebilirim şimdilik bir fikrim yok açıkçası,
aramızda 2 ay olan bir arkadaşıma gittiği doktoru bir sürü tahlil yapmış. depolarına bakmış. arkadaş gibi konuşmuş ne yiyip ne yememesi gerektiğini her şeyini anlatmış.
Bende doktorumla aramda biraz samimiyet olsun istiyorum ki, rahat rahat istediğim şeyleri söyleyebileyim. İnşallah istediğim gibi bir doktor bulabilirim...

kızlar merak etmısınız benı ara sıra gırıp takıp edıyorum sızlerı moralim yok bu uclu testten o yuzden yazmadım sızler de hamılesınız etkılenmeyın dıye.Atıl beyın randevusu detaylı ıcın marta kadar full doluydu,tanıdık falan fax yolladım sonuclarımı.eşim de kesın konustu bu bebekte bı sorun olursa kı zaten yasaması ımkansız,anne karnında ölüyor bı de anneyı de zehırlıye bılıyormus.Senı rıske atmam kesınlıkle dedı,aklından cıkar dogurmayı.Dun cok agladım ben nasıl kıyarım boyle bı sey olursa ,cok yalvardım Allaha boyle bı seyle sınamasın benı,Bı ıptal olsun Atıl bey randevu versın bana ,bu alanda en ıyısı oymus duydum.Bugun aradı ve bı ıptal olmus yarın aksama detaylıya cagırdı.Insallah yarın ıyı haberlerle donerım.Sızden rıcam bu aksam aklına gelen bana dua etsın hamılelerın duası kabul oluyormus.Aksını dusunmek ıstemıyorum zaten uzun sure tedavı gordum hamıle kalmak ıcın ,eşimın sorunları vardı bı turlu olmuyordu,sımdı bu saatten sonra Allahım boyle bi acıyla sınamasın benıBol bol dua edın kızlar bana

Canım benim hep aklimdaydin. Inşallah randevunuz iyi geçer. zor elde ettiğin bu mutluluk seni bırakmayacak buna inaniyorum.kolay kolay bırakmayacak minigin annesini. Dua edeceğim canim ve güzel haberlerini bekliyorum

İnşallah inşallah canım güzel haberlerle geleceksin. Hepimiz dua ediyoruz....

Canim bol bol dua edicem sana insallah yarin bebeginin cok guzel ve saglikli oldugunu yazacaksin burya eminim opuyorum canim benim

KIZLAR JASMİNKA83 İÇİN HEPİMİZ BİRER AYETEL KÜRSİ OKUYALIM NE DERSİNİZ?

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Kaynak Göstermek Zorunludur: http://www.ayetel-kursi.com/#ixzz3OodATbUV

canım yolculuğu kendi aracınla yapacaksın. öğretmensin, okulda daha çok yoruluyorsundur diye düşünüyorum. ben yoruluyorum şahsen. dinlene dinlene gidersiniz. seni anlayabiliyorum, emrivakileri bende sevmem canım.

Allah yardimcin olsun insallah
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin insallah yaniliyordur o doktorun..
insallah güzel haberlerle gelirsin canim... Allah büyük, hakkinizda hayirlisini nasip etsin...

Insallah guzel haberler vereceksin bize,allah kulu icin en hayirlisi ne ise onu nasip edermis.dualarimiz seninle...

Allah gönlüne göre versin canım sen güzel düşün güzel olur elinden geldiğince güzel düşün. Hepimizin aklındasın Sana ve senin durumundakilere hep dua ediyoruz. Bize güzel hsberler ver.

Cok iyi dusunmussun canim okudum hep okurum ezber bildigim bir dua Allah kabul etsin hepimizi ve bebislerimizi korusun saglikla kucagimiza alalim insallah

canım çok zor. erkekler maalesef aile konusunda bencil oluyorlar. eşinle konuş bence. sadece onun ailesi yok sonuçta. artık bebeğiniz olduğu için yalnız bırakamaz sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…