2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben okudum.

allah kabul etsin okudum

hoş gedin canım aramıza.

Ben tayland a gidebilirmiyim diye sordum ki yolculuk ucakla 12 saat. Sureklide gezicez sonucta. Hamileligin en rahat donemi gidebilirsin dedi.

Cnm benim...
Cenabi Hak tez zamanda hayirli habere kuvustursun sizi...
ALLAHIN rahmeti sonsuzdur...
Gor bak bebecigin saglikli bir sekilde dunyaya gelecek insaallah...
Belki bu tedirginlikler bu kosusturma senin daha farkli bir sıkıntıni cozecek bebiste saglikla poz verecek sana annesi...
Dualarimiz seninle ALLAHA tevekkül et yeter...
O c.c. hersyi geregiyle yaradan Bari,
her yarattigini koruyup gozeyleyen Muheymindir...
Sabret bacim zahmet olmadan rahmet olmaz...

Ya kizlar burda ki tek manyak anne ben miyim?hepiniz cok hos cok heyecanlisiniz. Bende hic heyecan yok. Bebegime de olumlu sinyaller gondermiyorum. Hatta bu sabah seni seviyormuyum. Bilmiyorum. Dur bi dusuneyim. Yok yok dusunmesem daha iyiymis die uyandim. Erkeklerle babalar anlasamaz sizde anlasamicaksiniz bak die dusundum. Bebek depresyonuna mi girdim acaba?

Canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz...
Dualarımızdasın...

bazıları gerçekten çok kafa karıştırıyor. kadın doğum doktorun yaptırman gerektiğini söylüyorsa gerisi boştur diye düşünüyorum. 6 yıllık eğitimin ardından uzmanlaşmak için o kadar çaba sarfediyorlar. onlardan daha iyi bilemezler bence

Evet canim cok sagol yazdiklarinizi gorunce rahatliyorum ama tam olarak rahatlamak icin pzt randevu aldim baska dr dan bi de o olcsun bakalim minigimi

Güzel haberlerle dönüceksin inşallah canım iyi düşün iyi olsun. Dularımız seninle.

Tatlim zor bir sinavdan geçiyorsun...inşaAllah tertemiz çıkacak yarın detaylida...dualarimiz seninle canim benim...

bu ay sonunda taşınıcaz sanırım canım. 10 15 gün içinde. bikaç güne kesinleşince ben de başlıcam kolilemeye çünkü yardım edecek kimsemiz yok. anca yaparız

inşallah herşey güzel gider kuzucum iyi düşünelim iyi olacak inşallah

canım başta zor ama taşındıktan sonra rahat edersin. bebiş olduktan sonra geniş ev en güzeli. bakalım bizde taşınmak istiyoruz bir iki ay içinde

Bence de canım doktorum yaptır dedi uzun uzun anlattı zararı yok diye.dinlemiyecegim ebeyi pek de güven uyandirmadi bende zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…