- 16 Nisan 2013
- 271
- 192
- 73
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.401
Ben okudum.KIZLAR JASMİNKA83 İÇİN HEPİMİZ BİRER AYETEL KÜRSİ OKUYALIM NE DERSİNİZ?
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Kaynak Göstermek Zorunludur: http://www.ayetel-kursi.com/#ixzz3OodATbUV
allah kabul etsin okudumKIZLAR JASMİNKA83 İÇİN HEPİMİZ BİRER AYETEL KÜRSİ OKUYALIM NE DERSİNİZ?
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Kaynak Göstermek Zorunludur: http://www.ayetel-kursi.com/#ixzz3OodATbUV
hoş gedin canım aramıza.Herkeseee merhabaa.. ben de buranın sessiz müdavimlerindendim bir süredir. Ama o kadar tatlı, o kadar heyecanlısınız ki dayanamadım ben de size katılmak istedim. Özellikle herkesin birbirini düşünmesi, öğrendiklerini paylaşması çok güzel. Herkesi bu iyi niyetinden dolayı tebrik ediyorum gerçekten.
Bana gelecek olursak ben de haziran annesi olacağım inşallahBebeğim de erkek. Rabbim herkese gönlünden geçenleri en güzel şekilde versin inşallah, bundan sonra bol bol görüşmek üzere
sen beni bırak git diyeceğim inş gider bi kezde tek takılalım inş kabul eder ve arabayı bana bırakır:))
teşekkürler kızlar yorumlarınız için cesaret geldi akşama söyleyeceğim inş strese girip tartışmadan hallolur bu konu
Cok tesekkur ederim canim, aranizdaJ jasminka83 canım hakkında hayrlısı olsun rabbım yardım etsın sana :S
Cok tesekkur ederim canim, aranizda olmak cok guzelhoş gedin canım aramıza.
Cnm benim...kızlar merak etmısınız benı ara sıra gırıp takıp edıyorum sızlerı moralim yok bu uclu testten o yuzden yazmadım sızler de hamılesınız etkılenmeyın dıye.Atıl beyın randevusu detaylı ıcın marta kadar full doluydu,tanıdık falan fax yolladım sonuclarımı.eşim de kesın konustu bu bebekte bı sorun olursa kı zaten yasaması ımkansız,anne karnında ölüyor bı de anneyı de zehırlıye bılıyormus.Senı rıske atmam kesınlıkle dedı,aklından cıkar dogurmayı.Dun cok agladım ben nasıl kıyarım boyle bı sey olursa ,cok yalvardım Allaha boyle bı seyle sınamasın benı,Bı ıptal olsun Atıl bey randevu versın bana ,bu alanda en ıyısı oymus duydum.Bugun aradı ve bı ıptal olmus yarın aksama detaylıya cagırdı.Insallah yarın ıyı haberlerle donerım.Sızden rıcam bu aksam aklına gelen bana dua etsın hamılelerın duası kabul oluyormus.Aksını dusunmek ıstemıyorum zaten uzun sure tedavı gordum hamıle kalmak ıcın ,eşimın sorunları vardı bı turlu olmuyordu,sımdı bu saatten sonra Allahım boyle bi acıyla sınamasın benıBol bol dua edın kızlar bana
kızlar merak etmısınız benı ara sıra gırıp takıp edıyorum sızlerı moralim yok bu uclu testten o yuzden yazmadım sızler de hamılesınız etkılenmeyın dıye.Atıl beyın randevusu detaylı ıcın marta kadar full doluydu,tanıdık falan fax yolladım sonuclarımı.eşim de kesın konustu bu bebekte bı sorun olursa kı zaten yasaması ımkansız,anne karnında ölüyor bı de anneyı de zehırlıye bılıyormus.Senı rıske atmam kesınlıkle dedı,aklından cıkar dogurmayı.Dun cok agladım ben nasıl kıyarım boyle bı sey olursa ,cok yalvardım Allaha boyle bı seyle sınamasın benı,Bı ıptal olsun Atıl bey randevu versın bana ,bu alanda en ıyısı oymus duydum.Bugun aradı ve bı ıptal olmus yarın aksama detaylıya cagırdı.Insallah yarın ıyı haberlerle donerım.Sızden rıcam bu aksam aklına gelen bana dua etsın hamılelerın duası kabul oluyormus.Aksını dusunmek ıstemıyorum zaten uzun sure tedavı gordum hamıle kalmak ıcın ,eşimın sorunları vardı bı turlu olmuyordu,sımdı bu saatten sonra Allahım boyle bi acıyla sınamasın benıBol bol dua edın kızlar bana
bazıları gerçekten çok kafa karıştırıyor. kadın doğum doktorun yaptırman gerektiğini söylüyorsa gerisi boştur diye düşünüyorum. 6 yıllık eğitimin ardından uzmanlaşmak için o kadar çaba sarfediyorlar. onlardan daha iyi bilemezler benceKızlar Merhabaaasağlık ocağına uğradım yarın tetanoz aşısı ve şeker yüklemesi için gidedecegim. Ebe şeker yüklemesi yaptirmakta kararlimisin dedi ne güzel kararımı vermiştim niye böyle dedi ki simdi yine acaba demeye başladım. Bu arada 2 gündür hissetmiyordum bebeğimi kalp atışını da dinledim rahatladim
Evet canim cok sagol yazdiklarinizi gorunce rahatliyorum ama tam olarak rahatlamak icin pzt randevu aldim baska dr dan bi de o olcsun bakalim minigimiCanım bana da torchyapılmadı, yeni bi doktora gittim anlattım , bu 3 çeşit testten oluşur, 2 türlüsü artık ülkemizde yapılmıyo gerek görülmüyo 10 yıldır dedi, ama 3. Sü kızamıkçık tahlili imiş, geçen hafta yaptı bana, önceden geçirip geçirmediğine bakılıyormuş . Sen de bi sor istersen
çok şirinmiş canım yaa
canım dönem dönem ileride yada geride olması çok normalmiş, ben sorun olduğunu sanmıyorum ama yine de içinin rahat etmesini istiyorsan başka bi doktora git, sen bişey sormadan açıklıcakmı bekle, sonra sorularını sorarsın
Benim bebişim de erkek caım ekler misinVar eksik tatlim
Annem bende olunca giremiyorum canim benim...
Kaç cüz istersin tatlim ?...eksik bu ay baya var sirkeli de paylasamayinca listeyi...
Güzel haberlerle dönüceksin inşallah canım iyi düşün iyi olsun. Dularımız seninle.kızlar merak etmısınız benı ara sıra gırıp takıp edıyorum sızlerı moralim yok bu uclu testten o yuzden yazmadım sızler de hamılesınız etkılenmeyın dıye.Atıl beyın randevusu detaylı ıcın marta kadar full doluydu,tanıdık falan fax yolladım sonuclarımı.eşim de kesın konustu bu bebekte bı sorun olursa kı zaten yasaması ımkansız,anne karnında ölüyor bı de anneyı de zehırlıye bılıyormus.Senı rıske atmam kesınlıkle dedı,aklından cıkar dogurmayı.Dun cok agladım ben nasıl kıyarım boyle bı sey olursa ,cok yalvardım Allaha boyle bı seyle sınamasın benı,Bı ıptal olsun Atıl bey randevu versın bana ,bu alanda en ıyısı oymus duydum.Bugun aradı ve bı ıptal olmus yarın aksama detaylıya cagırdı.Insallah yarın ıyı haberlerle donerım.Sızden rıcam bu aksam aklına gelen bana dua etsın hamılelerın duası kabul oluyormus.Aksını dusunmek ıstemıyorum zaten uzun sure tedavı gordum hamıle kalmak ıcın ,eşimın sorunları vardı bı turlu olmuyordu,sımdı bu saatten sonra Allahım boyle bi acıyla sınamasın benıBol bol dua edın kızlar bana
İlk fırsatta tatlim..pc den grmem lazım onun için... Ev kalabalik.. girmiyorum yoksa hiç üzer miyim tatli annelerimiziBenim bebişim de erkek caım ekler misin
Tatlim zor bir sinavdan geçiyorsun...inşaAllah tertemiz çıkacak yarın detaylida...dualarimiz seninle canim benim...kızlar merak etmısınız benı ara sıra gırıp takıp edıyorum sızlerı moralim yok bu uclu testten o yuzden yazmadım sızler de hamılesınız etkılenmeyın dıye.Atıl beyın randevusu detaylı ıcın marta kadar full doluydu,tanıdık falan fax yolladım sonuclarımı.eşim de kesın konustu bu bebekte bı sorun olursa kı zaten yasaması ımkansız,anne karnında ölüyor bı de anneyı de zehırlıye bılıyormus.Senı rıske atmam kesınlıkle dedı,aklından cıkar dogurmayı.Dun cok agladım ben nasıl kıyarım boyle bı sey olursa ,cok yalvardım Allaha boyle bı seyle sınamasın benı,Bı ıptal olsun Atıl bey randevu versın bana ,bu alanda en ıyısı oymus duydum.Bugun aradı ve bı ıptal olmus yarın aksama detaylıya cagırdı.Insallah yarın ıyı haberlerle donerım.Sızden rıcam bu aksam aklına gelen bana dua etsın hamılelerın duası kabul oluyormus.Aksını dusunmek ıstemıyorum zaten uzun sure tedavı gordum hamıle kalmak ıcın ,eşimın sorunları vardı bı turlu olmuyordu,sımdı bu saatten sonra Allahım boyle bi acıyla sınamasın benıBol bol dua edın kızlar bana
bu ay sonunda taşınıcaz sanırım canım. 10 15 gün içinde. bikaç güne kesinleşince ben de başlıcam kolilemeye çünkü yardım edecek kimsemiz yok. anca yaparızTasiniyor musunuz sizde?
Bizde tasincaz bende hamile hamile tek tasinan biziz diye içim içimi yiyordu ama anca ev bulabildik..
Hayirlisi olsun hakkinizda, tam olarak ne zaman tasincaksiniz?
Bizim nisan ayini bulcak sanirim ama bu ay sonunda yavas yavas kolilemeye baslicam kullanmadigim esyalarimizi..
inşallah herşey güzel gider kuzucum iyi düşünelim iyi olacak inşallahkızlar merak etmısınız benı ara sıra gırıp takıp edıyorum sızlerı moralim yok bu uclu testten o yuzden yazmadım sızler de hamılesınız etkılenmeyın dıye.Atıl beyın randevusu detaylı ıcın marta kadar full doluydu,tanıdık falan fax yolladım sonuclarımı.eşim de kesın konustu bu bebekte bı sorun olursa kı zaten yasaması ımkansız,anne karnında ölüyor bı de anneyı de zehırlıye bılıyormus.Senı rıske atmam kesınlıkle dedı,aklından cıkar dogurmayı.Dun cok agladım ben nasıl kıyarım boyle bı sey olursa ,cok yalvardım Allaha boyle bı seyle sınamasın benı,Bı ıptal olsun Atıl bey randevu versın bana ,bu alanda en ıyısı oymus duydum.Bugun aradı ve bı ıptal olmus yarın aksama detaylıya cagırdı.Insallah yarın ıyı haberlerle donerım.Sızden rıcam bu aksam aklına gelen bana dua etsın hamılelerın duası kabul oluyormus.Aksını dusunmek ıstemıyorum zaten uzun sure tedavı gordum hamıle kalmak ıcın ,eşimın sorunları vardı bı turlu olmuyordu,sımdı bu saatten sonra Allahım boyle bi acıyla sınamasın benıBol bol dua edın kızlar bana
canım başta zor ama taşındıktan sonra rahat edersin. bebiş olduktan sonra geniş ev en güzeli. bakalım bizde taşınmak istiyoruz bir iki ay içindeOhh içim rahatladı çok işe yarar önerileriniz olmuş canlarım sağolun. Kolileri marketlerden vs buluruz artık. hurç var ben kıyafetlerimi getirirken çok işime yaramıştıbakalım duruma göre 1 hafta ya da 10 gün içinde taşınıcaz galiba. kurtulmak istiyorum bu evden çok bunalıyorum
Bence de canım doktorum yaptır dedi uzun uzun anlattı zararı yok diye.dinlemiyecegim ebeyi pek de güven uyandirmadi bende zatenbazıları gerçekten çok kafa karıştırıyor. kadın doğum doktorun yaptırman gerektiğini söylüyorsa gerisi boştur diye düşünüyorum. 6 yıllık eğitimin ardından uzmanlaşmak için o kadar çaba sarfediyorlar. onlardan daha iyi bilemezler bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?