- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.421
tebrik ederim canım. amin hepimizin bebeği sağlıklı olur inşallah...Nihayet bizim de cinsiyetimiz kesinleşti. Bi prenses daha geliyor :)) :)) :)) Herşey yolunda dedi doktorumuz :) Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
canım inşallah güzel haberlerle geleceksin buraya. dua ediyorum senin ve bebeğin için...kızlar merak etmısınız benı ara sıra gırıp takıp edıyorum sızlerı moralim yok bu uclu testten o yuzden yazmadım sızler de hamılesınız etkılenmeyın dıye.Atıl beyın randevusu detaylı ıcın marta kadar full doluydu,tanıdık falan fax yolladım sonuclarımı.eşim de kesın konustu bu bebekte bı sorun olursa kı zaten yasaması ımkansız,anne karnında ölüyor bı de anneyı de zehırlıye bılıyormus.Senı rıske atmam kesınlıkle dedı,aklından cıkar dogurmayı.Dun cok agladım ben nasıl kıyarım boyle bı sey olursa ,cok yalvardım Allaha boyle bı seyle sınamasın benı,Bı ıptal olsun Atıl bey randevu versın bana ,bu alanda en ıyısı oymus duydum.Bugun aradı ve bı ıptal olmus yarın aksama detaylıya cagırdı.Insallah yarın ıyı haberlerle donerım.Sızden rıcam bu aksam aklına gelen bana dua etsın hamılelerın duası kabul oluyormus.Aksını dusunmek ıstemıyorum zaten uzun sure tedavı gordum hamıle kalmak ıcın ,eşimın sorunları vardı bı turlu olmuyordu,sımdı bu saatten sonra Allahım boyle bi acıyla sınamasın benıBol bol dua edın kızlar bana
canım bende okudum. inşallah arkadaşımıza ve bebeğine gider dualarımız...KIZLAR JASMİNKA83 İÇİN HEPİMİZ BİRER AYETEL KÜRSİ OKUYALIM NE DERSİNİZ?
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Kaynak Göstermek Zorunludur: http://www.ayetel-kursi.com/#ixzz3OodATbUV
hoş geldin canım. inşallah atanırsın şubatta. kız bebek kısmetiyle gelir diyorlar. kısmetini getirmiştir inşallah bebişinMerhaba anneleraraniza yeni katildim sayilir benimde kizim olacak Allahin izniyle..Ayrica suan dersanede calisiyorum subatta atanma ihtimalim var bana dua edin nolur kurtulayim su ozel sektorden
valla canım benim ben ne tatlılar yiyorum bazenBence de canım doktorum yaptır dedi uzun uzun anlattı zararı yok diye.dinlemiyecegim ebeyi pek de güven uyandirmadi bende zaten
Kizlar sizinki gene iyi bizde ev aldik ve tam evimizi dogumun olacagi siralar teslim etcekler 9 ayda ev tasicambu ay sonunda taşınıcaz sanırımteslimet 10 15 gün içinde. bikaç güne kesinleşince ben de başlıcam kolilemeye çünkü yardım edecek kimsemiz yok. anca yaparız
Ya kizlar burda ki tek manyak anne ben miyim?hepiniz cok hos cok heyecanlisiniz. Bende hic heyecan yok. Bebegime de olumlu sinyaller gondermiyorum. Hatta bu sabah seni seviyormuyum. Bilmiyorum. Dur bi dusuneyim. Yok yok dusunmesem daha iyiymis die uyandim. Erkeklerle babalar anlasamaz sizde anlasamicaksiniz bak die dusundum. Bebek depresyonuna mi girdim acaba?
Doktor araştırmalarına başladım canım. Bugünkü doktora ilk izlenim olarak ısındım ama özel muayenesi yok malesef devlet hastanesinde de yoğunluktan ilgilenemiyorlar. Bir de insanlar o kadar gıcık ki afedersin.
İçerde hasta varken dan diye kapıyı açıyorlar. 7 aylık mısın be kadın az bi dur hasta çıksın. En sevmediğim şeydir. o doktora giriyo bakmayınca başka doktora ama uslup aynı dan diye kapıyı açıp bakıyo içeriye ay aklıma geldi bak sinirlendim yine.
Araştırmaya devam yani canım aynı hastanede başka doktora gidebilirim, ya da başka hastaneye geçebilirim şimdilik bir fikrim yok açıkçası,
aramızda 2 ay olan bir arkadaşıma gittiği doktoru bir sürü tahlil yapmış. depolarına bakmış. arkadaş gibi konuşmuş ne yiyip ne yememesi gerektiğini her şeyini anlatmış.
Bende doktorumla aramda biraz samimiyet olsun istiyorum ki, rahat rahat istediğim şeyleri söyleyebileyim. İnşallah istediğim gibi bir doktor bulabilirim...
Cnm o doktorun adını verebilir misin merak ettim trabzonda çok meth edilen doktorları hemen hemen biliyorum ama hala bi doktor arayışındayım çünkü ikinci dogumumu normal doğum yapmak istiyorum sırayla bu konuda içime sinen doktoru bulmak için gidiyorum sırada yıldızlı güvende yeni bi doktor varmış ona gidecegım bakalım o yüzden merak ettim
kızlar merak etmısınız benı ara sıra gırıp takıp edıyorum sızlerı moralim yok bu uclu testten o yuzden yazmadım sızler de hamılesınız etkılenmeyın dıye.Atıl beyın randevusu detaylı ıcın marta kadar full doluydu,tanıdık falan fax yolladım sonuclarımı.eşim de kesın konustu bu bebekte bı sorun olursa kı zaten yasaması ımkansız,anne karnında ölüyor bı de anneyı de zehırlıye bılıyormus.Senı rıske atmam kesınlıkle dedı,aklından cıkar dogurmayı.Dun cok agladım ben nasıl kıyarım boyle bı sey olursa ,cok yalvardım Allaha boyle bı seyle sınamasın benı,Bı ıptal olsun Atıl bey randevu versın bana ,bu alanda en ıyısı oymus duydum.Bugun aradı ve bı ıptal olmus yarın aksama detaylıya cagırdı.Insallah yarın ıyı haberlerle donerım.Sızden rıcam bu aksam aklına gelen bana dua etsın hamılelerın duası kabul oluyormus.Aksını dusunmek ıstemıyorum zaten uzun sure tedavı gordum hamıle kalmak ıcın ,eşimın sorunları vardı bı turlu olmuyordu,sımdı bu saatten sonra Allahım boyle bi acıyla sınamasın benıBol bol dua edın kızlar bana
Recep Erin canım devlet hastanesinde. Numunede
Yok cnm devlet hastanesinde olanı demiyorum arkadaşının beğendiği doktoru sordum devlet hastanesinde Gülten hanim derim ben.
kızlar merak etmısınız benı ara sıra gırıp takıp edıyorum sızlerı moralim yok bu uclu testten o yuzden yazmadım sızler de hamılesınız etkılenmeyın dıye.Atıl beyın randevusu detaylı ıcın marta kadar full doluydu,tanıdık falan fax yolladım sonuclarımı.eşim de kesın konustu bu bebekte bı sorun olursa kı zaten yasaması ımkansız,anne karnında ölüyor bı de anneyı de zehırlıye bılıyormus.Senı rıske atmam kesınlıkle dedı,aklından cıkar dogurmayı.Dun cok agladım ben nasıl kıyarım boyle bı sey olursa ,cok yalvardım Allaha boyle bı seyle sınamasın benı,Bı ıptal olsun Atıl bey randevu versın bana ,bu alanda en ıyısı oymus duydum.Bugun aradı ve bı ıptal olmus yarın aksama detaylıya cagırdı.Insallah yarın ıyı haberlerle donerım.Sızden rıcam bu aksam aklına gelen bana dua etsın hamılelerın duası kabul oluyormus.Aksını dusunmek ıstemıyorum zaten uzun sure tedavı gordum hamıle kalmak ıcın ,eşimın sorunları vardı bı turlu olmuyordu,sımdı bu saatten sonra Allahım boyle bi acıyla sınamasın benıBol bol dua edın kızlar bana
hee o Hülya Hanım canım karadeniz hastanesinde. benim gittiğim Hasan Tahsin'di.
Bebek depresyonu diye bir şey hiç duymadım da ben de senin gibiydim. Hamile olduğunu anlamıyordum da hareket edene kadar kendimi hep hasta hissettim çünkü aylarca hiç tanıdığımın olmadığı bir şehirde kustum gece gündüz.
Bunu doktoruma sordum ben neden oooo anneyim harika bir duygu diye hiisetmiyorum bebekle hiç konuşmuyorum saçma geliyor çünkü falan dedim. Doktorum da zaten kadınlar birbirinden görüp böyle davranıyor ya da nazlanmaya çalışıyorlar hamileliği çoğu kadın kullanır dedi. Çok normal çünkü anne değilsin bir şeyler hissetmen için bebeğin tekmelerini hissetmelisin dedi. Dediği gibi de oldu gerçekten.
Mesela farket sen bile içgüdüsel olarak korktuğunda elini hemen göbeğine götüreceksin bunlar doğal güdüler zamanla hissedeceğiz.
Internette buldugum kadariyla hamile drpresyonu die birsey var ama benle alakasi yok. Orda ciddi psikolojik sorunlardan bahsetmis. Bende ki sorun bebege adapte olamamakla ilgili bence. Kabullenememek.. Dedigin gibi konusmak vs. Bana sacma geliyor. Hep isimle gucumle ilgileniyorum taylanda gitme programi yapiyorum. Hafif hafif hissediyorum hareketlerini ama ilk tepigini cok siki atip normale dondurmesini bekliyorum.
KIZLAR JASMİNKA83 İÇİN HEPİMİZ BİRER AYETEL KÜRSİ OKUYALIM NE DERSİNİZ?
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Kaynak Göstermek Zorunludur: http://www.ayetel-kursi.com/#ixzz3OodATbUV
Canim benim kotu dusunme Rabbim yardimcin olsun bebisin saglikla dogsun dua ediyoruz hepimiz sana iyi haberlerini bekliyoruz..kızlar merak etmısınız benı ara sıra gırıp takıp edıyorum sızlerı moralim yok bu uclu testten o yuzden yazmadım sızler de hamılesınız etkılenmeyın dıye.Atıl beyın randevusu detaylı ıcın marta kadar full doluydu,tanıdık falan fax yolladım sonuclarımı.eşim de kesın konustu bu bebekte bı sorun olursa kı zaten yasaması ımkansız,anne karnında ölüyor bı de anneyı de zehırlıye bılıyormus.Senı rıske atmam kesınlıkle dedı,aklından cıkar dogurmayı.Dun cok agladım ben nasıl kıyarım boyle bı sey olursa ,cok yalvardım Allaha boyle bı seyle sınamasın benı,Bı ıptal olsun Atıl bey randevu versın bana ,bu alanda en ıyısı oymus duydum.Bugun aradı ve bı ıptal olmus yarın aksama detaylıya cagırdı.Insallah yarın ıyı haberlerle donerım.Sızden rıcam bu aksam aklına gelen bana dua etsın hamılelerın duası kabul oluyormus.Aksını dusunmek ıstemıyorum zaten uzun sure tedavı gordum hamıle kalmak ıcın ,eşimın sorunları vardı bı turlu olmuyordu,sımdı bu saatten sonra Allahım boyle bi acıyla sınamasın benıBol bol dua edın kızlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?