2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım inşallah güzel haberlerle geleceksin buraya. dua ediyorum senin ve bebeğin için...

canım bende okudum. inşallah arkadaşımıza ve bebeğine gider dualarımız...

Merhaba anneler araniza yeni katildim sayilir benimde kizim olacak Allahin izniyle..Ayrica suan dersanede calisiyorum subatta atanma ihtimalim var bana dua edin nolur kurtulayim su ozel sektorden
hoş geldin canım. inşallah atanırsın şubatta. kız bebek kısmetiyle gelir diyorlar. kısmetini getirmiştir inşallah bebişin

hepinize iyi geceler kızlarr artık kar tatili olmadığı için sadece akşamları girebiliyorum 6 gün tatilden sonra çalışmak zor geldi valla kaynanası yada başkalarıyla sorunları olanlara Allah sabır versin taşınacak olanlara da Allah kolaylık versin J jasminka83 canım umarım yarın akşam çok güzel haberlerle dönersin dualarım seninle canımm Allah yardımcın olsun inşallah

Bebek depresyonu diye bir şey hiç duymadım da ben de senin gibiydim. Hamile olduğunu anlamıyordum da hareket edene kadar kendimi hep hasta hissettim çünkü aylarca hiç tanıdığımın olmadığı bir şehirde kustum gece gündüz.

Bunu doktoruma sordum ben neden oooo anneyim harika bir duygu diye hiisetmiyorum bebekle hiç konuşmuyorum saçma geliyor çünkü falan dedim. Doktorum da zaten kadınlar birbirinden görüp böyle davranıyor ya da nazlanmaya çalışıyorlar hamileliği çoğu kadın kullanır dedi. Çok normal çünkü anne değilsin bir şeyler hissetmen için bebeğin tekmelerini hissetmelisin dedi. Dediği gibi de oldu gerçekten.

Mesela farket sen bile içgüdüsel olarak korktuğunda elini hemen göbeğine götüreceksin bunlar doğal güdüler zamanla hissedeceğiz.

Cnm o doktorun adını verebilir misin merak ettim trabzonda çok meth edilen doktorları hemen hemen biliyorum ama hala bi doktor arayışındayım çünkü ikinci dogumumu normal doğum yapmak istiyorum sırayla bu konuda içime sinen doktoru bulmak için gidiyorum sırada yıldızlı güvende yeni bi doktor varmış ona gidecegım bakalım o yüzden merak ettim

Recep Erin canım devlet hastanesinde. Numunede

Yok cnm devlet hastanesinde olanı demiyorum arkadaşının beğendiği doktoru sordum devlet hastanesinde Gülten hanim derim ben.

Yok cnm devlet hastanesinde olanı demiyorum arkadaşının beğendiği doktoru sordum devlet hastanesinde Gülten hanim derim ben.

hee o Hülya Hanım canım karadeniz hastanesinde. benim gittiğim Hasan Tahsin'di.

Rabbim yadımcın olsun cnm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

hee o Hülya Hanım canım karadeniz hastanesinde. benim gittiğim Hasan Tahsin'di.

Tmm cnm benim ilk hamileligim de gittiğim doktordu Hülya hanım genellikle ramazan ayında izne ayrılır 38 haftalık iken bayrama iki hafta kala gitti ortada kalmış gibi oldum resmen yine aynı dönemlere denk geliyor bi de sezeryan sonrası kesinlikle yapmaz normal doğum teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler icin

Internette buldugum kadariyla hamile drpresyonu die birsey var ama benle alakasi yok. Orda ciddi psikolojik sorunlardan bahsetmis. Bende ki sorun bebege adapte olamamakla ilgili bence. Kabullenememek.. Dedigin gibi konusmak vs. Bana sacma geliyor. Hep isimle gucumle ilgileniyorum taylanda gitme programi yapiyorum. Hafif hafif hissediyorum hareketlerini ama ilk tepigini cok siki atip normale dondurmesini bekliyorum.

Yani elin belinde aman of diye dolaşmıyorsundur eminim ben de farklı değilim o konuda bu doğal bir süreç insanlık bizden önce milyar yıldır vardı bizden sonra da olacak evet mucizevi bşr olay ama olayın kendisi sen ben değiliz yani ne ilk doğuracak insanız ne de son ne kendini ne başkalarını bezdirmemek lazım hamile tribiyle şurda imza olmasa kaç haftalık olduğumu bilmiyorum ben mesela bana sürekli soeuyorlar kaç hafta falan diye ne biliyim saymıyorum asker mi bu diyordum. :)) sürekli canın ne istiyor özgürü gece gönderin mi bir şey almaya diyorlar bana çok komik geliyor bu :)))) filmlerdeki gibi yaşamıyorum ve böyle olunca çok mutlu oluyorum.

Eşim mesela hamileliği o kadar filmlerdeki gibi sanıyor ki sncın başlarsa napcaz ya arabamız yok deyip tasalanıyor. Ben de sancı başlayınca 1 gün sonra doğruyorlar merak etme ben anlarım yavaş yavaş gideriz diyorum inanamıyor adam alışmış ekranlarda takside doğran görüntülere :)))

Okudum cnm çok güzel dusunmussun. allahım kabul etsin.

Canım dualarım seninle inş bebeğinin aslında çok sağlıklı olduğunun haberlerini getireceksin bize .. Ablamın da yıllar önce hamileyken uclubtarama testi riskli çıkmıştı karnından sıvı aldılar bi dünya sıkıntı yaşadı simdi 10 yasında yegenim.. Yarin güzel haberlerinin geleceğini düşünüyorum içime kotu bisey hic
dogmuyor bu saatten sonra Rabbim Üzmez
bizleri inş. Mutlulukla dön inş aramıza .

Canim benim kotu dusunme Rabbim yardimcin olsun bebisin saglikla dogsun dua ediyoruz hepimiz sana iyi haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…