2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar yarın detaylı ultrasona gireceğiz bebeğimle inşallah herşey yolundadır

Kizlar merhaba bir sıkıntım var size sormak istedim. Pazartesi sabah 72 lerdeyken çarşamba 74 lere ciktim ellerim sisti yüzükler olmuyor. Acile gittim protein değerlerin normal dedi. Troidlerine baktir dedi. Bu haftalarda bakilir dedi. Sizin doktorununuz buhaftalarda hangi tahlilleri yapmisti.

hani bir arkadasimiz dogum anina hazirlikla ilgili uzun bir makale yayinlamisti. Simdi bulamiyorum o yaziyi. Kacinci sayfadaydi yada kim paylasmisti hatirlayan var mi

kızlar yarın detaylı ultrasona gireceğiz bebeğimle inşallah herşey yolundadır

Bize haber ver tatlım mutlaka.

Hamilelikte bir arkadaşım yaşamıştı kız işe terlikle geliyordu ama çok tuzlu yiyordu dayanamıyorum diyordu hiç fikrim yok canım bence doktorunu ara ve mutlaka git hastaneye memnun kalmazsan başka bir doktora git şişlik insanı çok rshatsız eder.

Kizlar sizinki gene iyi bizde ev aldik ve tam evimizi dogumun olacagi siralar teslim etcekler 9 ayda ev tasicam
ben de ev taşıycam..hem de evi teslim ederslerse mayıs haziran gibi......sorun etme şimdilerde kolay olur..hele ben burda cehebben sıcağında nemde ev taşıayacağım

Merhaba anneler araniza yeni katildim sayilir benimde kizim olacak Allahin izniyle..Ayrica suan dersanede calisiyorum subatta atanma ihtimalim var bana dua edin nolur kurtulayim su ozel sektorden
cok sevindim canım senin adına..benim puanım 81 ama ben bu puanla bile atanamam bizden çok az kişi alıyorlar..agustosta bu kadar az almasalardı belki benimde şansım olurdu..ama yinede kısmet...sin adına çok sevindim

Merhaba anneler araniza yeni katildim sayilir benimde kizim olacak Allahin izniyle..Ayrica suan dersanede calisiyorum subatta atanma ihtimalim var bana dua edin nolur kurtulayim su ozel sektorden
Hoşgeldin canım. Bebiş kısmetiyle geliyodur umarım atanırsın. Ben de bölüm mezunuyum. formasyon almak bu seneye kısmet oldu. Hem formasyon bitcek hem doğum olcak bakalım kısmetse.Allah hakkımızda hayırlısını eylesin canım bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Jasminka cnm inşallah güzel haber alırız rabbim tum yavrulari korusun

Ayetel kursi okudum bende birde yasini serif.

Bolumun nedir canim benim lise mat bizdende tahminimden daha az kisi alindi 79.5 la bekliyorum 150 civari kisi var onumde hic bisey belli olmaz bu ulkede umarim ikimizede sira gelir

Amin canim hakkimizda hayirlisi gercekten ama bu kadar okuduktan sonra insan mesleginin basinda olmak istiyo bu en dogal hakkimiz umarim emeklerimizin karsiligini alabiliriz

Canım benim doktorum tahlilleri ilk aylarda istedi onun dışında istemedi tahlil Birde Aile Hekimi Kan sayımı ile şekerime baktı o kadar hatta geçen hafta aradım doktorumu istediğiniz tahlil varmı diye bana gerke yok dedi.

Günaydın canlaarımmmm Napıyosunuz bakayım bebişler uyuyo muu??
Günaydın canımmmm uyuyor benimki büyük ihtimal de hiç hareket yok çünkü

Amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun B:)))

Canim ben de ilk 14 hafta hic kilo almayip son 3 hafta 4bucuk kilo birden aldim nasil aldigimi anlamadim evet yiyorum ama asiri sekilde degil bu gidisle yine cook kilo alacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…