- 14 Nisan 2008
- 311
- 549
- 208
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.461
Çok çok çok geçmiş olsun canım. Dur bakalım daha kesin birşey yok kendini üzme moralini de bozup bebişi etkileme. Hepimiz senin için dua ediyoruz kalbini ferah tut.kızlar merak etmısınız benı ara sıra gırıp takıp edıyorum sızlerı moralim yok bu uclu testten o yuzden yazmadım sızler de hamılesınız etkılenmeyın dıye.Atıl beyın randevusu detaylı ıcın marta kadar full doluydu,tanıdık falan fax yolladım sonuclarımı.eşim de kesın konustu bu bebekte bı sorun olursa kı zaten yasaması ımkansız,anne karnında ölüyor bı de anneyı de zehırlıye bılıyormus.Senı rıske atmam kesınlıkle dedı,aklından cıkar dogurmayı.Dun cok agladım ben nasıl kıyarım boyle bı sey olursa ,cok yalvardım Allaha boyle bı seyle sınamasın benı,Bı ıptal olsun Atıl bey randevu versın bana ,bu alanda en ıyısı oymus duydum.Bugun aradı ve bı ıptal olmus yarın aksama detaylıya cagırdı.Insallah yarın ıyı haberlerle donerım.Sızden rıcam bu aksam aklına gelen bana dua etsın hamılelerın duası kabul oluyormus.Aksını dusunmek ıstemıyorum zaten uzun sure tedavı gordum hamıle kalmak ıcın ,eşimın sorunları vardı bı turlu olmuyordu,sımdı bu saatten sonra Allahım boyle bi acıyla sınamasın benıBol bol dua edın kızlar bana
canım ben imperialde dilek hanıma gidiyorum, tahlillerimi falan her şeyi iyi yapıyor, her gittiğimde tansiyon ve kilo takibi yapılıyor, ben pek elektrik alamıyorum kendisinden, ama eşim illa iyi bir doktor sen abartıyorsun diyor.istersen bir dene, bizim emekli sandığı sağlık güvencemiz, muayene 40 lira,tahliller ücretsiz, yine de sen bilirsin...Doktor araştırmalarına başladım canım. Bugünkü doktora ilk izlenim olarak ısındım ama özel muayenesi yok malesef devlet hastanesinde de yoğunluktan ilgilenemiyorlar. Bir de insanlar o kadar gıcık ki afedersin.
İçerde hasta varken dan diye kapıyı açıyorlar. 7 aylık mısın be kadın az bi dur hasta çıksın. En sevmediğim şeydir. o doktora giriyo bakmayınca başka doktora ama uslup aynı dan diye kapıyı açıp bakıyo içeriye ay aklıma geldi bak sinirlendim yine.
Araştırmaya devam yani canım aynı hastanede başka doktora gidebilirim, ya da başka hastaneye geçebilirim şimdilik bir fikrim yok açıkçası,
aramızda 2 ay olan bir arkadaşıma gittiği doktoru bir sürü tahlil yapmış. depolarına bakmış. arkadaş gibi konuşmuş ne yiyip ne yememesi gerektiğini her şeyini anlatmış.
Bende doktorumla aramda biraz samimiyet olsun istiyorum ki, rahat rahat istediğim şeyleri söyleyebileyim. İnşallah istediğim gibi bir doktor bulabilirim...
canım Allah kaldıramıyacağımız acı vermesin. Rabbim yardımcın olsun, inşallah emeklerinin karşılığında güzel haberlerle geleceksin. Arkadaşım sonuç ne olursa olsun paylaş bizimle, bizi merak içinde bırakma.. Miniğinle birlikte Allah a emanet olun.kızlar merak etmısınız benı ara sıra gırıp takıp edıyorum sızlerı moralim yok bu uclu testten o yuzden yazmadım sızler de hamılesınız etkılenmeyın dıye.Atıl beyın randevusu detaylı ıcın marta kadar full doluydu,tanıdık falan fax yolladım sonuclarımı.eşim de kesın konustu bu bebekte bı sorun olursa kı zaten yasaması ımkansız,anne karnında ölüyor bı de anneyı de zehırlıye bılıyormus.Senı rıske atmam kesınlıkle dedı,aklından cıkar dogurmayı.Dun cok agladım ben nasıl kıyarım boyle bı sey olursa ,cok yalvardım Allaha boyle bı seyle sınamasın benı,Bı ıptal olsun Atıl bey randevu versın bana ,bu alanda en ıyısı oymus duydum.Bugun aradı ve bı ıptal olmus yarın aksama detaylıya cagırdı.Insallah yarın ıyı haberlerle donerım.Sızden rıcam bu aksam aklına gelen bana dua etsın hamılelerın duası kabul oluyormus.Aksını dusunmek ıstemıyorum zaten uzun sure tedavı gordum hamıle kalmak ıcın ,eşimın sorunları vardı bı turlu olmuyordu,sımdı bu saatten sonra Allahım boyle bi acıyla sınamasın benıBol bol dua edın kızlar bana
dayanamadım ben yazayım:) meb de insan kaynaklarındayım. malesef analık izninde görünecekler tatilde olsa. ve ekleme gibi bir durum yok.O ortmenim akşam aklıma geldi :) Şimdi Haziran gibi doğum yapacağız hepimiz. Sizlerde okul ya kapanmış olacak ya kapanmak üzere. Sonra doğum izni başlayacak. Ama sizler normalde de yaz boyu okula gitmiyorsunuz ya o izninizin sonuna mı eklenecek doğum izniniz yoksa Tatil hakkınız doğum izniylemi geçecek :) Eşinle konuştun mu naptınız?????
maşallahh sübhanallahh kuzucuğagunaydın annişler :)
dün kontrolümüze gittik bebiş iyiydi bi kaç ultason resmini verdi doktorumuz el sallarken :) 24.haftada şeker yuklemesine çağırdı eşim illa yaptırmamızmı gerekiyor dedi doktorumuz mutlaka yapılması şart yapmamız lazım dedi ben zaten yaptırmayı düşünüyodum eşim kararsızdı oda mecbur kbl etmek zorunda kaldı doktor öle deyince :) kontrolden sonra gebelik eğitimine girdik 2-3 saat surdu kısa kısa genel olarak butun konuların ustunden gectiler genel bilgilendirme oldu bizim için keyifli gecti :)
Eki Görüntüle 1375328 Eki Görüntüle 1375331
gunaydın annişler :)
dün kontrolümüze gittik bebiş iyiydi bi kaç ultason resmini verdi doktorumuz el sallarken :) 24.haftada şeker yuklemesine çağırdı eşim illa yaptırmamızmı gerekiyor dedi doktorumuz mutlaka yapılması şart yapmamız lazım dedi ben zaten yaptırmayı düşünüyodum eşim kararsızdı oda mecbur kbl etmek zorunda kaldı doktor öle deyince :) kontrolden sonra gebelik eğitimine girdik 2-3 saat surdu kısa kısa genel olarak butun konuların ustunden gectiler genel bilgilendirme oldu bizim için keyifli gecti :)
canım ben paylaşmıştım istersen özelden atarım sanahani bir arkadasimiz dogum anina hazirlikla ilgili uzun bir makale yayinlamisti. Simdi bulamiyorum o yaziyi. Kacinci sayfadaydi yada kim paylasmisti hatirlayan var mi
canım Rabbim yardımcın olsun inşallahh birşey çıkmaz kötüyü getirme aklına. bu test sonuçlarıda %100 doğru değilki. en yakın 2 arkadaşım hamileliklerini ağlayarak geçirdiler amniyosentez yaptırdılar vs ama maşallahh o kadar sağlıklı doğduki bebekleri.kızlar merak etmısınız benı ara sıra gırıp takıp edıyorum sızlerı moralim yok bu uclu testten o yuzden yazmadım sızler de hamılesınız etkılenmeyın dıye.Atıl beyın randevusu detaylı ıcın marta kadar full doluydu,tanıdık falan fax yolladım sonuclarımı.eşim de kesın konustu bu bebekte bı sorun olursa kı zaten yasaması ımkansız,anne karnında ölüyor bı de anneyı de zehırlıye bılıyormus.Senı rıske atmam kesınlıkle dedı,aklından cıkar dogurmayı.Dun cok agladım ben nasıl kıyarım boyle bı sey olursa ,cok yalvardım Allaha boyle bı seyle sınamasın benı,Bı ıptal olsun Atıl bey randevu versın bana ,bu alanda en ıyısı oymus duydum.Bugun aradı ve bı ıptal olmus yarın aksama detaylıya cagırdı.Insallah yarın ıyı haberlerle donerım.Sızden rıcam bu aksam aklına gelen bana dua etsın hamılelerın duası kabul oluyormus.Aksını dusunmek ıstemıyorum zaten uzun sure tedavı gordum hamıle kalmak ıcın ,eşimın sorunları vardı bı turlu olmuyordu,sımdı bu saatten sonra Allahım boyle bi acıyla sınamasın benıBol bol dua edın kızlar bana
hayırlı olsun güle güle kullanın canım. bende dün markafoniden zıbın vs alsam mı kararsız kaldım sonrada vazgeçtim malını görmedim markalarda bildiğim markalar değildi görerek alayım diye.Kızlar evidea da çok güzel indirimler var ben bebek odası halı nevresimfalan aldım dayanamayıp.
Çok kötü yaaaaaaaadayanamadım ben yazayım:) meb de insan kaynaklarındayım. malesef analık izninde görünecekler tatilde olsa. ve ekleme gibi bir durum yok.
evet zamanlama olarak kötü canım. o yüzden öğretmen arkadaşlarım eğer gebelik planlıyorlarsa özellikle tarih planlamasına gidiyorlar boşa geçmesin diye.Çok kötü yaaaaaaaa
o konuya hiç girmeyeyim canım çok haklısın. cahil insanlara laf anlatmak çok daha kolay ben bilirim havasında olanlarla uğraşmak zor cidden. bende atanırken hem evli hem çocuklu olunca kurum bazında fazla düşünmedim yeterki şehhir değiştirmeyeyim diye yaşadığım şehirdeki kurumları tercih ettim ve şimdide oturduğum ilçede görev yapıyorum. onun verdiği bir rahatlık var ama insanlarla uğraşması çok zor.canım haklısın. bazi meslektaşlarımız konumlarını gözlerinde fazla büyütüyorlar. ben atanamadığım için memurluk istiyorum. ama kesinlikle MEB de çalışmam. Çalışacagım yerde herkes memur olsun. Hizmet sınıfı farklı olunca, konum farklı olunca, alınan maaş farklı olunca insanların karakteri bozuluyor. Okulda memur olmak çok zor bana göre. İş yükünü geçtim psikolojik olarak.Benden düşük puanla üniversite okuyan, benden düşük puanla atanan öğretmen bana üstten bakmasın.
Allah sabır versin canım benim.
gunaydın annişler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?