- 14 Nisan 2008
- 311
- 549
- 208
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.481
günaydın canımm. maşallahh prensese. bende ilk defa dün gece rahat ve huzurlu birkaç saat uyudum. ve sebebide uyumadan önce bebeğimle konuştum hadi yavrum ben burdayım de annene diye ve tam elimin altında birkaç pıt pıt hissettim. ve o mutlulukla uyumuşum. hatta şimdi ciddi ciddi düşünüyorum acaba ben bebeğimi hissedemediğim içinmi kafam rahat değildi uyuyamıyordum diye.Günaydın kızlaaarNasılsınız?
Dün gece ilk defa şöyle güzel bir tekme hissetim pııt diye bi vurdu kızım karnım yukarı çıktı indiönce hissettiklerim tekme değilmiş galiba onu anladım.. Çok güzel bir şeydi.
Güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz.
haklısın tatlım zor olur tabii ama sağolsun annem kardeşim ablam var hep bir elden yardım ederler bana diye düşünüyorum farklı şehirlerdeyiz ama şimdiye kadar hiç yalnız bırakmadılar beni. birde bu evim 90 mt biraz acele etmiştik alırken yeter ki kiradan kurtulalım diye şimdi kara kara düşünüyorum bebeğimin beşiğini bile nereye koyacağımı. aslında oğlumun ahşap beşiğide duruyor ama onu kuracak yer olmadığı için 1 yaşına kadar yatabileceği küçük bir beşik almayı planlıyorum.inşallah gönlündeki gibi bir eviniz olur canım taşınırsınız bebiş gelmedenbebişle çok zor oluyormuş çünkü öyle duydum.
oyy maşallah kuzuna canımyaa ne güzel. hiç aklına kötüyü getirme bütün bebeklerin kalplerinde açıklık oluyor ve doğumdan hemen sonrada kapanıyor. Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki.döndüm bile..muhteşem birşey bebeğimin renkli capcanlı ellerini ayaklarını yüzünü görmek..plasentadan biraz zor gördük bebeği..plasenta resmen kucağına almış gibi oğluşumuzu..tekmeleri biraz geç hissedersin dedi doktor plasenta önde olduğu için..sünger gibidir tekmelerin hızına keser birazcık dedi...296 gram olmuş...ayak tabanının oyuğu aynı ben :) bütün gelişimleri çok güzel çıktı..2 gün önden gidiyoruz..sadece kalbindeki kapakçıkta 2 mm lik bir açık varmış..zamanla kapanır dedi doktor kapanmama ihtimali de varmış..ama ben o ihtimali düşünmüyorum bile..rabbimin izniyle herşey yoluna giriyor..4 ay sonra sağlıkla sevgiyle kucağımda bebeğim inş...darısı sizlere kızlar..gerçekten orda bir bebek olduğunu hissetmenin dayanılmaz güzelliğini yaşayın siz de...
canım benim Rabbim yardımcın olur inşallah. annene babana bütün ailene Rabbim acil şifalar versin .ah keşke annem yardım edecek kadar sağlıklı olsa.. kendine hayrı yok derler ya öyle durumda. annem, babam, kayınvalidem rahatsız. anneciğim lenf kanseri. babam böbrek yetmezliği çekiyor. kayınvalidem kalp hastası.. ablam desen kendi evine temizlikçi alıyor belfıtığı var diye. kardeşim askerde. görümcem bursada. geriye bir tek kayınbabam kalıyor o da kendi babasına bakmak için afyonda... yani eşim ve benden başka ailemiz yok yardım edecekarkadaşlarımız komşularımız var çok severler bizi ama nereye kadar yardım ederler. temizliği eşimle ben yapıcaz yavaş yavaş ben süpürürüm o siler. banyoyu mutfak dolaplarını siler. bana yaptırmıyo domestos koklamayayım tenime değmesin diye. Eşime üzülüyorum sadece oyh ne çok konustum
ben 3 cüz alayım canım eğer bitirirsem yine yardımcı olurum.Var eksik tatlim
Annem bende olunca giremiyorum canim benim...
Kaç cüz istersin tatlim ?...eksik bu ay baya var sirkeli de paylasamayinca listeyi...
hayırlı olsun güle güle kullanın canım. bende dün markafoniden zıbın vs alsam mı kararsız kaldım sonrada vazgeçtim malını görmedim markalarda bildiğim markalar değildi görerek alayım diye.
döndüm bile..muhteşem birşey bebeğimin renkli capcanlı ellerini ayaklarını yüzünü görmek..plasentadan biraz zor gördük bebeği..plasenta resmen kucağına almış gibi oğluşumuzu..tekmeleri biraz geç hissedersin dedi doktor plasenta önde olduğu için..sünger gibidir tekmelerin hızına keser birazcık dedi...296 gram olmuş...ayak tabanının oyuğu aynı ben :) bütün gelişimleri çok güzel çıktı..2 gün önden gidiyoruz..sadece kalbindeki kapakçıkta 2 mm lik bir açık varmış..zamanla kapanır dedi doktor kapanmama ihtimali de varmış..ama ben o ihtimali düşünmüyorum bile..rabbimin izniyle herşey yoluna giriyor..4 ay sonra sağlıkla sevgiyle kucağımda bebeğim inş...darısı sizlere kızlar..gerçekten orda bir bebek olduğunu hissetmenin dayanılmaz güzelliğini yaşayın siz de...
Günaydın bende hala hissedemiyorumgünaydın canımm. maşallahh prensese. bende ilk defa dün gece rahat ve huzurlu birkaç saat uyudum. ve sebebide uyumadan önce bebeğimle konuştum hadi yavrum ben burdayım de annene diye ve tam elimin altında birkaç pıt pıt hissettim. ve o mutlulukla uyumuşum. hatta şimdi ciddi ciddi düşünüyorum acaba ben bebeğimi hissedemediğim içinmi kafam rahat değildi uyuyamıyordum diye.
birde sizde oldumu bilmiyorum oğlum olacak ama hep içimden kızım demek geçiyor ki bir oğlum var ve bu kelimeye daha alışığız. oğlumda öyle kardeşinin erkek olduğunu biliyor. ama ilk sevmeye başlarken hep melek kızz diyor sonra düzeltiyor:)
Allah kolaylık versin canım. Anne olmak böyle birşey sanırım.Allahım bu kadar zaman geçti şu 2-3 haftada geçsin de bende tepikleri hissedeyim yahu :))) Doktor bu kadar hevesli olma ikisi birden tekmeliycek birbirlerini tetikleyecekler o zaman da rahatsız olacaksın dedi :)) Olsunnnn onlar sağlıklı olsun, rahat olsun ben rahatsız olayım mühim değil :))))))
bende anlamadım canım çok şirin görünüyorlar ama o fiyata çarşıdada bulunur diye düşündüm üstüne kargoda ödemeyiz. bende netten alışveriş yaparım bildiğim markalardan.Evet ben normalde internetten alışveriş çok sık yaparım ama onu ben de beğenmedim. Markafoni normalde ucuzmuş gibi satan bir site düşün nasıl bir malsa o fiyata koymuş oraya.
günaydın canımm. maşallahh prensese. bende ilk defa dün gece rahat ve huzurlu birkaç saat uyudum. ve sebebide uyumadan önce bebeğimle konuştum hadi yavrum ben burdayım de annene diye ve tam elimin altında birkaç pıt pıt hissettim. ve o mutlulukla uyumuşum. hatta şimdi ciddi ciddi düşünüyorum acaba ben bebeğimi hissedemediğim içinmi kafam rahat değildi uyuyamıyordum diye.
birde sizde oldumu bilmiyorum oğlum olacak ama hep içimden kızım demek geçiyor ki bir oğlum var ve bu kelimeye daha alışığız. oğlumda öyle kardeşinin erkek olduğunu biliyor. ama ilk sevmeye başlarken hep melek kızz diyor sonra düzeltiyor:)
Buralardayim sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki uetisrmiyorum bazen:)maşallah tüm bebislere..inş 12. Haftada ayrıldım.fotoğraf cekinmeye Dr.lariyla tanıştırmaya goturucem inş kuzucuklarımı..cnm nerelerdesin sen :)
biz geçen hafta sonu erbil beyle vedalaştık. vidyoya çektim bütün ultrasonu. baya bi konuştu oğlumla kendiside, saolsun herşeyden haberdar et benı dedı. bebişle gidicem bida oraya inş..
cnm bende hissediyorum iki gündür baya belirgin durumda hemde maşallah.
şuan hissetmemiz bence şans çunku bebeği pozisyonuna bağlı hıssedıp hissetmemek , normal yani cnm bekle çok az kaldı .
bi anda noluyo diceksin :)) seyırmenın daha dokunaklısı gelecek :) ama dediğim gbi şuan daha güçsüz olduklarından bazı pozisyonlarda hissedebiliyomuşuz.
kıslarrrr kıslarrr.. çok heyecanlıyım... birazdan detaylı ultrasona giricem..oğluşumla capcanlı ilk buluşma anımız...
O ortmenim akşam aklıma geldi :) Şimdi Haziran gibi doğum yapacağız hepimiz. Sizlerde okul ya kapanmış olacak ya kapanmak üzere. Sonra doğum izni başlayacak. Ama sizler normalde de yaz boyu okula gitmiyorsunuz ya o izninizin sonuna mı eklenecek doğum izniniz yoksa Tatil hakkınız doğum izniylemi geçecek :) Eşinle konuştun mu naptınız?????
Allah kolaylık versin canım. Anne olmak böyle birşey sanırım.
bende anlamadım canım çok şirin görünüyorlar ama o fiyata çarşıdada bulunur diye düşündüm üstüne kargoda ödemeyiz. bende netten alışveriş yaparım bildiğim markalardan.
Oyyyy maşallah kocaman olmuş cidden, şeker yüklemesini sağlık ocakları da yapıyormuş benim ebe arıycam dedi.
canım doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta iznimiz var istersen doğumdan önceki 2 haftayı doğum sonrasına atabiliyorsun benim doğum 13 haziran gibi okullar öğretmenlere 1 temmuzda tatil olur 1 eylülde açılır ben bebeğin duruşundan dolayı sezeryan olucak gibiyim (normal olmayı çok istiyorum ama)şimdilik o da bir hafta önce olsa doğumdan sonraki 3 haftalık doğum iznimi kullanıcam kalan 5 haftam yanacak boşa gidecek nisan başındada doğum iznine ayrılıcam mayısta başlamıştık çalışmalara(o zamanlar hemen olacak zannediyordum) 5 ay bekledik tam vazgeçtik son bi olmaz nasılsa dedik bi sonraki ay denemeyi bırakacaktık bi kaç ay ara verip derken bebeğim gelmiş o ay olsun varsın iznim yansın olmadığı ayları hatırlıyorumda ne kadar üzülürdüm o zamanlar
Cokbsagol canım..yanma fena bazen.Dr ilaç verdi iyi geliyor fakat çok sık icmek istemiyorum.. İnan sevindim.üzülüyorum bazen.kesimde abartma sonra azıcık durun kipirdamayin diceksin diyor:)hoşgelsin canım. maşallahh kuzularına. benim ikinci hamileliğim olduğu halde hala tam anlamıyla hissetmiş değilim öyle oluncada moralim bozuluyor. miden içinde aman dikkat derim gebelik reflüsü çeken biri olarak.
canım aydında gebelik eğitimi ya da hastanenin bu yönde bi uygulaması var mı biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?