2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allahım bu kadar zaman geçti şu 2-3 haftada geçsin de bende tepikleri hissedeyim yahu :))) Doktor bu kadar hevesli olma ikisi birden tekmeliycek birbirlerini tetikleyecekler o zaman da rahatsız olacaksın dedi :)) Olsunnnn onlar sağlıklı olsun, rahat olsun ben rahatsız olayım mühim değil :))))))

günaydın canımm. maşallahh prensese. bende ilk defa dün gece rahat ve huzurlu birkaç saat uyudum. ve sebebide uyumadan önce bebeğimle konuştum hadi yavrum ben burdayım de annene diye ve tam elimin altında birkaç pıt pıt hissettim. ve o mutlulukla uyumuşum. hatta şimdi ciddi ciddi düşünüyorum acaba ben bebeğimi hissedemediğim içinmi kafam rahat değildi uyuyamıyordum diye.
birde sizde oldumu bilmiyorum oğlum olacak ama hep içimden kızım demek geçiyor ki bir oğlum var ve bu kelimeye daha alışığız. oğlumda öyle kardeşinin erkek olduğunu biliyor. ama ilk sevmeye başlarken hep melek kızz diyor sonra düzeltiyor:)

Güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz.

döndüm bile..muhteşem birşey bebeğimin renkli capcanlı ellerini ayaklarını yüzünü görmek..plasentadan biraz zor gördük bebeği..plasenta resmen kucağına almış gibi oğluşumuzu..tekmeleri biraz geç hissedersin dedi doktor plasenta önde olduğu için..sünger gibidir tekmelerin hızına keser birazcık dedi...296 gram olmuş...ayak tabanının oyuğu aynı ben :) bütün gelişimleri çok güzel çıktı..2 gün önden gidiyoruz..sadece kalbindeki kapakçıkta 2 mm lik bir açık varmış..zamanla kapanır dedi doktor kapanmama ihtimali de varmış..ama ben o ihtimali düşünmüyorum bile..rabbimin izniyle herşey yoluna giriyor..4 ay sonra sağlıkla sevgiyle kucağımda bebeğim inş...darısı sizlere kızlar..gerçekten orda bir bebek olduğunu hissetmenin dayanılmaz güzelliğini yaşayın siz de...

inşallah gönlündeki gibi bir eviniz olur canım taşınırsınız bebiş gelmeden bebişle çok zor oluyormuş çünkü öyle duydum.
haklısın tatlım zor olur tabii ama sağolsun annem kardeşim ablam var hep bir elden yardım ederler bana diye düşünüyorum farklı şehirlerdeyiz ama şimdiye kadar hiç yalnız bırakmadılar beni. birde bu evim 90 mt biraz acele etmiştik alırken yeter ki kiradan kurtulalım diye şimdi kara kara düşünüyorum bebeğimin beşiğini bile nereye koyacağımı. aslında oğlumun ahşap beşiğide duruyor ama onu kuracak yer olmadığı için 1 yaşına kadar yatabileceği küçük bir beşik almayı planlıyorum.

oyy maşallah kuzuna canımyaa ne güzel. hiç aklına kötüyü getirme bütün bebeklerin kalplerinde açıklık oluyor ve doğumdan hemen sonrada kapanıyor. Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki.

canım benim Rabbim yardımcın olur inşallah. annene babana bütün ailene Rabbim acil şifalar versin .

hayırlı olsun güle güle kullanın canım. bende dün markafoniden zıbın vs alsam mı kararsız kaldım sonrada vazgeçtim malını görmedim markalarda bildiğim markalar değildi görerek alayım diye.

Evet ben normalde internetten alışveriş çok sık yaparım ama onu ben de beğenmedim. Markafoni normalde ucuzmuş gibi satan bir site düşün nasıl bir malsa o fiyata koymuş oraya.

Canım bu detaylı ultrasonda mı belli oldu?

Günaydın bende hala hissedemiyorumacaba benim uykusuzluğumdamı bunla alakalı bende hissedeyim debebeğimi rahat uyuyayım

Allah kolaylık versin canım. Anne olmak böyle birşey sanırım.

Evet ben normalde internetten alışveriş çok sık yaparım ama onu ben de beğenmedim. Markafoni normalde ucuzmuş gibi satan bir site düşün nasıl bir malsa o fiyata koymuş oraya.
bende anlamadım canım çok şirin görünüyorlar ama o fiyata çarşıdada bulunur diye düşündüm üstüne kargoda ödemeyiz. bende netten alışveriş yaparım bildiğim markalardan.

Bir dahaki kontrolünüzde doktorunuz bir daha baksın bakalım :) bir de önceden içinden kız istiyorsan belki ndan da olabilir ama oğlun da öyle seviyor ya belki hissediyordur :)
O kadar güzel bir şeyki Allah'ım iyi ki yaşattı bana diyorum... zorlukları sıkıntıları umrumda değil. Kucağıma alayım da sağlıkla gerisi ne olursa olsun :)

Buralardayim sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki uetisrmiyorum bazen:)maşallah tüm bebislere..inş 12. Haftada ayrıldım.fotoğraf cekinmeye Dr.lariyla tanıştırmaya goturucem inş kuzucuklarımı..

Çok heyecanlaniyorum ben ya..günaydın dediğimde bi tepik bekliyorum artik . Can onlar...

kıslarrrr kıslarrr.. çok heyecanlıyım... birazdan detaylı ultrasona giricem..oğluşumla capcanlı ilk buluşma anımız...

canım doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta iznimiz var istersen doğumdan önceki 2 haftayı doğum sonrasına atabiliyorsun benim doğum 13 haziran gibi okullar öğretmenlere 1 temmuzda tatil olur 1 eylülde açılır ben bebeğin duruşundan dolayı sezeryan olucak gibiyim (normal olmayı çok istiyorum ama)şimdilik o da bir hafta önce olsa doğumdan sonraki 3 haftalık doğum iznimi kullanıcam kalan 5 haftam yanacak boşa gidecek nisan başındada doğum iznine ayrılıcam mayısta başlamıştık çalışmalara(o zamanlar hemen olacak zannediyordum) 5 ay bekledik tam vazgeçtik son bi olmaz nasılsa dedik bi sonraki ay denemeyi bırakacaktık bi kaç ay ara verip derken bebeğim gelmiş o ay olsun varsın iznim yansın olmadığı ayları hatırlıyorumda ne kadar üzülürdüm o zamanlar

Kıyafet olarak bebekcaddesi ni tavsiye ederim canım organiknleri özellikle piyasada o fiyata organik kıyafetleri asla bulamayız özellikle hastnae çıkışları. Ben e-bebek ten de alışveriş yaptım çok güzel geldi kıyafetler.

Canım sana Cenk bey detaylı ultrason için hangi hafta demişti?

Cokbsagol canım..yanma fena bazen.Dr ilaç verdi iyi geliyor fakat çok sık icmek istemiyorum.. İnan sevindim.üzülüyorum bazen.kesimde abartma sonra azıcık durun kipirdamayin diceksin diyor:)

merhaba güzel anneler bu gün sabahtan beri kıpır kıpırız biz sizler nasılsınız 4lü testim iyi çıktı çok şükür ayrıntılı ultrasyonada 3 şubat saat 15.00 a gün verdi doktorumuz şimdi bana geçmek bilmez 3 hafta çok uzun yaaaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…