- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.501
Canım sana Cenk bey detaylı ultrason için hangi hafta demişti?
20.hafta ile 22. haftalar arası sanırım canım 20.haftanda git bence sen bunlar beklemeye gelmez çok heyecanlı çünkü ama o başka bi yere göndericem dedi anlamadım ama kendi bakacakmış başka yerede gönderecekmiş
benim aklıma o geldi gizemcim. kafaya birşey taktığımızda uyuyamıyoruzya ondandır diye düşündüm.Günaydın bende hala hissedemiyorumacaba benim uykusuzluğumdamı bunla alakalı bende hissedeyim debebeğimi rahat uyuyayım
11. haftada doktor kıza benziyor demişti canım o yüzden sanırım kendimi hazırlamıştım oğlumda sürekli ipek kardeşim ipek kardeşim diyince bir baskı oldu sanırım. bakalım değişmez dedi ama yinede bir sorarım hatta başka doktorada gitsem mi diyede düşünmüyor değilim:) inşallahh o günlerde gelecek merak etme annesi ben çok şaşırıyordum oğlumda şimdi bu benim mi diye.Bir dahaki kontrolünüzde doktorunuz bir daha baksın bakalım :) bir de önceden içinden kız istiyorsan belki ndan da olabilir ama oğlun da öyle seviyor ya belki hissediyordur :)
O kadar güzel bir şeyki Allah'ım iyi ki yaşattı bana diyorum... zorlukları sıkıntıları umrumda değil. Kucağıma alayım da sağlıkla gerisi ne olursa olsun :)
çok teşekkür ederim canım bakayım bende.Kıyafet olarak bebekcaddesi ni tavsiye ederim canım organiknleri özellikle piyasada o fiyata organik kıyafetleri asla bulamayız özellikle hastnae çıkışları. Ben e-bebek ten de alışveriş yaptım çok güzel geldi kıyafetler.
Allah kolaylık versin canım bende de dün başladı yine mahvoldum resmen yudum yudum su içtim durdum.Cokbsagol canım..yanma fena bazen.Dr ilaç verdi iyi geliyor fakat çok sık icmek istemiyorum.. İnan sevindim.üzülüyorum bazen.kesimde abartma sonra azıcık durun kipirdamayin diceksin diyor:)
günaydın canım maşallahh sizemerhaba güzel anneler bu gün sabahtan beri kıpır kıpırız biz sizler nasılsınız 4lü testim iyi çıktı çok şükür ayrıntılı ultrasyonada 3 şubat saat 15.00 a gün verdi doktorumuz şimdi bana geçmek bilmez 3 hafta çok uzun yaaaa((
günaydın meleğim burda kar durdu ama feci soğuk var.muhtesem bir kar yagisi ile herkese gunaydinnnn
Detaylı ultrasona radyaloji uzmanı bakıyor onu demiştir canım zaten kendi ultrason makinesi çok iyi ben bir kaç doktora gittim ultrason fotoğrafından bile anlıyorsun kalite farkını.
detaylıya benim kendi doktorum bakıyor kadın doğumcu oğlumda da o bakmıştı..Detaylı ultrasona radyaloji uzmanı bakıyor onu demiştir canım zaten kendi ultrason makinesi çok iyi ben bir kaç doktora gittim ultrason fotoğrafından bile anlıyorsun kalite farkını.
o gün içinde mi gidiyorsun radyoloji uzmanına
detaylıya benim kendi doktorum bakıyor kadın doğumcu oğlumda da o bakmıştı..
Ya bakım çantalarına bakarken bunu süşünmüştüm ben de ya postacı tipi alayım ya da sırt çantası diye bakınıyordum çok mantıklı sağol tatlımbu arada güzel anneler aklınızda bulunsun bebek çantası alırken sırt çantası şeklinde olanlardan alın derim çünkü oğlumda kola takılanlardan almıştır bebekle birlikte taşırken çok zorlanıyorsunuz sırt çantası en iyisi...
Öyledir sanırm canım böyle durumlarda hamileleri bekletmezler diye düşünüyorum bizim hastanede eğitim seniner yok. Kadın doğum hastanesini aradım, önümüzdeki hafta eşli eğitim başlayacakmış haftaiçi akşam 19.30 da 4 hafta sürüyormuş. şu an bi eğitim sınıfı ortalardaymış şubatta yeni başlayacaklarmıi sizi srayalım dediler arkadaşım da var dedim. Arkadaşınızın adı ve numarası dediler bir şey söyeleyemedim salak gibi oldumo sizi arayacak dedim :)))) hastanenin numarasını veriyim de ara canım.
Ama onu sürekli düzenliyorlarmış şu an devam eden var katılabilirsiniz ama biz yeni sınıfa alalım sizi dediler döndüğünde başlayan bir sınıfa girersin sen de.ya saol canım önümüzdeki haftayasa yine gidemem sanırım burda olmuycam çünkü
rica ederim canım ben çok pişman olmuştum sizede söyleyeyim dedim :)))Ya bakım çantalarına bakarken bunu süşünmüştüm ben de ya postacı tipi alayım ya da sırt çantası diye bakınıyordum çok mantıklı sağol tatlım
sağol canımcanım benim Rabbim yardımcın olur inşallah. annene babana bütün ailene Rabbim acil şifalar versin .
ilerisi de düşünmek grek canım en doğrusu biraz daha geniş bi ev blki senin için. inşallah gönlüne göre bulursunuz kuzucumhaklısın tatlım zor olur tabii ama sağolsun annem kardeşim ablam var hep bir elden yardım ederler bana diye düşünüyorum farklı şehirlerdeyiz ama şimdiye kadar hiç yalnız bırakmadılar beni. birde bu evim 90 mt biraz acele etmiştik alırken yeter ki kiradan kurtulalım diye şimdi kara kara düşünüyorum bebeğimin beşiğini bile nereye koyacağımı. aslında oğlumun ahşap beşiğide duruyor ama onu kuracak yer olmadığı için 1 yaşına kadar yatabileceği küçük bir beşik almayı planlıyorum.
hiç düşünmedik canım kaç tane lazım olur die yine cevremizdekilere sorarız bebeği olanlara onlar daha iyi bilir :)Tatlim kac tane hastane cikisi alacaksin. Acaba iki tane yeterli mi
Maalesef 2 ay iznimiz yaniyorO ortmenim akşam aklıma geldi :) Şimdi Haziran gibi doğum yapacağız hepimiz. Sizlerde okul ya kapanmış olacak ya kapanmak üzere. Sonra doğum izni başlayacak. Ama sizler normalde de yaz boyu okula gitmiyorsunuz ya o izninizin sonuna mı eklenecek doğum izniniz yoksa Tatil hakkınız doğum izniylemi geçecek :) Eşinle konuştun mu naptınız?????
canım benim bir oğlum var hastane çıkışı olarak 1 tane tam takın yeterli. ancak zıbın atlet bunları bol alın derim . illa set almanıza gerek yok zıbın, mendil bunlar çok ucuz ve altlı üstlü takımlar alabilirsiniz. hastaneye giderkende yanınızda 3- takım mutlaka götürün ihtiyaç olabilir olmasada en azından sıkıntı çekmezsiniz. penye battaniye olarakta yedeğiniz olsun mutlaka.hiç düşünmedik canım kaç tane lazım olur die yine cevremizdekilere sorarız bebeği olanlara onlar daha iyi bilir :)
inşallahhh canımm Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah.ilerisi de düşünmek grek canım en doğrusu biraz daha geniş bi ev blki senin için. inşallah gönlüne göre bulursunuz kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?