2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım sana Cenk bey detaylı ultrason için hangi hafta demişti?

20.hafta ile 22. haftalar arası sanırım canım 20.haftanda git bence sen bunlar beklemeye gelmez çok heyecanlı çünkü ama o başka bi yere göndericem dedi anlamadım ama kendi bakacakmış başka yerede gönderecekmiş

Detaylı ultrasona radyaloji uzmanı bakıyor onu demiştir canım zaten kendi ultrason makinesi çok iyi ben bir kaç doktora gittim ultrason fotoğrafından bile anlıyorsun kalite farkını.

Günaydın bende hala hissedemiyorumacaba benim uykusuzluğumdamı bunla alakalı bende hissedeyim debebeğimi rahat uyuyayım
benim aklıma o geldi gizemcim. kafaya birşey taktığımızda uyuyamıyoruzya ondandır diye düşündüm.
11. haftada doktor kıza benziyor demişti canım o yüzden sanırım kendimi hazırlamıştım oğlumda sürekli ipek kardeşim ipek kardeşim diyince bir baskı oldu sanırım. bakalım değişmez dedi ama yinede bir sorarım hatta başka doktorada gitsem mi diyede düşünmüyor değilim:) inşallahh o günlerde gelecek merak etme annesi ben çok şaşırıyordum oğlumda şimdi bu benim mi diye.
çok teşekkür ederim canım bakayım bende.
Cokbsagol canım..yanma fena bazen.Dr ilaç verdi iyi geliyor fakat çok sık icmek istemiyorum.. İnan sevindim.üzülüyorum bazen.kesimde abartma sonra azıcık durun kipirdamayin diceksin diyor:)
Allah kolaylık versin canım bende de dün başladı yine mahvoldum resmen yudum yudum su içtim durdum.
günaydın canım maşallahh size
muhtesem bir kar yagisi ile herkese gunaydinnnn
günaydın meleğim burda kar durdu ama feci soğuk var.

Detaylı ultrasona radyaloji uzmanı bakıyor onu demiştir canım zaten kendi ultrason makinesi çok iyi ben bir kaç doktora gittim ultrason fotoğrafından bile anlıyorsun kalite farkını.
detaylıya benim kendi doktorum bakıyor kadın doğumcu oğlumda da o bakmıştı..

o gün içinde mi gidiyorsun radyoloji uzmanına

Öyledir sanırm canım böyle durumlarda hamileleri bekletmezler diye düşünüyorum bizim hastanede eğitim seniner yok. Kadın doğum hastanesini aradım, önümüzdeki hafta eşli eğitim başlayacakmış haftaiçi akşam 19.30 da 4 hafta sürüyormuş. şu an bi eğitim sınıfı ortalardaymış şubatta yeni başlayacaklarmıi sizi srayalım dediler arkadaşım da var dedim. Arkadaşınızın adı ve numarası dediler bir şey söyeleyemedim salak gibi oldumo sizi arayacak dedim :)))) hastanenin numarasını veriyim de ara canım.

bu arada güzel anneler aklınızda bulunsun bebek çantası alırken sırt çantası şeklinde olanlardan alın derim çünkü oğlumda kola takılanlardan almıştır bebekle birlikte taşırken çok zorlanıyorsunuz sırt çantası en iyisi...

Ya bakım çantalarına bakarken bunu süşünmüştüm ben de ya postacı tipi alayım ya da sırt çantası diye bakınıyordum çok mantıklı sağol tatlım

ya saol canım önümüzdeki haftayasa yine gidemem sanırım burda olmuycam çünkü

ilerisi de düşünmek grek canım en doğrusu biraz daha geniş bi ev blki senin için. inşallah gönlüne göre bulursunuz kuzucum

Maalesef 2 ay iznimiz yaniyor

hiç düşünmedik canım kaç tane lazım olur die yine cevremizdekilere sorarız bebeği olanlara onlar daha iyi bilir :)
canım benim bir oğlum var hastane çıkışı olarak 1 tane tam takın yeterli. ancak zıbın atlet bunları bol alın derim . illa set almanıza gerek yok zıbın, mendil bunlar çok ucuz ve altlı üstlü takımlar alabilirsiniz. hastaneye giderkende yanınızda 3- takım mutlaka götürün ihtiyaç olabilir olmasada en azından sıkıntı çekmezsiniz. penye battaniye olarakta yedeğiniz olsun mutlaka.
bende 1 tane hastane çıkışı almayı düşünüyorum. ilk doğduğunda giydirmek için diğerlerinide set olarak almayı düşünmüyorum.

benim çok düşünceli (!) karşı komşum her zamanki gibi çocuğunu bana gönderdi. Sabahın 10unda çaldı zili ama o zaman uyuyordum uykumdan uyandım kalkmadım. Şimdi bi daha çaldı aldım bende çocuğu içeri napayım. çocuk doğduktan sonra zili iptal ettiricem eşime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…