2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah Allah niye gönderiyormuş sana canım hemde bu saatte ? sana diyorumda benimde bir komşum var normalde severdimde ama insan kullanmayı çok sevdiğini farkedince mesafe koymaya karar verdim. pazar akşamı aramış canı kek istemişte yapar mısın diyor. bende sen neden yapmıyorsun dedim seninki gibi olmuyor diyor birde. ve şimdiye kadar yaptıklarımın haddi hesabı yok birde ben çalışıyorum o evde.

maşallahh sübhanallahh kuzucuğa
saolasın canım hepimizinkine maşallah :)
Oyyyy maşallah kocaman olmuş cidden, şeker yüklemesini sağlık ocakları da yapıyormuş benim ebe arıycam dedi.
çok saol canım evet artık vucutları normal bir bebeğe donuşüyor bu hafta bacaklarıda normal boyuna ulaşıcak yazıyordu takvimde :) zaten sen buraya gel ac gelirsen burda yaparız ya da ben sana nasıl yapılacağını sölerim baska bi gun yaptırırsın demişti olmadı yine kontrole giderim ultasonda bakar şeker yuklemesini de sağlık ocağında yaptırırım baska bi gun :)
günaydin canim merak ediyodum bende seni :)
masallah bebisine elini yuzune kapatmis izlendigini farketmis gibi

kaç kilo olmus doktor soyledi mi ?
canım geçtiğimiz c.tesi 19+5 de 300grama yakındı boyuda 21cm di sanırım, doktorumuz 3 gun once baktırdık diye tekrar bakmaya gerek yok dedi sonraki kontrolde yeniden olcucek 2 hafta sonra tekrar gidicem 5bucuk aylık olmuş olcak kısmetse, daha belirgin olur boyu kilosu birde nequiki sordum çok faydalı diyemem cok zararlıda değil ama sütü sade içemiyorsan içine katıp içebilirsin sonucta yag ve sekerden üretilmiş katkısal bi ürün sen bilirsin dedi. içinde vitamin varmış tavsiye ediliyormuş dedim doğru vitamin var ama çokta gerek yok içmene dedi. bende zaten almıştım artık evde haftasonları yada aksamları canım isterse yerim ama çok fazla yemeye gerek yok :)

bu arada arkadaşlar şeker yüklemesine giderken yanınızda limon götürün mutlaka. aç karnına midenizi bulandırabilir limon o tadı baskılıyor doktorum o şekilde önermişti bana.

kızlar göbek deliğiniz acıyor mu,
rahım göbek deliğine ulaşıyor ya artık o yüzden mi acıyor yoksa bilemedim

valla anlamıyorum çocuğu gelmek istiyormuş. istesin sen göndermeyince cocuk nasıl gelecek? valla çok kızıyorum da işte huyum batsın diyemiyorum bir şey. eşim de zaten mesafe koy dedi. Çocukları da yaramaz gerçi işim var sonra gelin diyorum illa girecekler içeri kolumun altından bacağımın altından geçip dalıyorlar içeri. Bazen bilerek aççmıyorum kapıyı o yüzden.

evet canım yanımıza fazla giysi almaktan zarar gelmez, eksik olmasında oralarda kalmasın bebeğimiz kıyafetsiz :) bnm gittiğim hastane kendi kıyafetlerini giydiriyormuş zaten doğar doğmaz, babasıda illa ben fb li hastane cıkısı giydircem dio bende dedim onlar önce odaya öle getirir biz sonra değiştiririz ne olcak sanki dedim :)

Kizlar gunaydin
Az once tetanoz asimizi olduk saglik ocaginda. Daha simdiiden asiri bir agri var omuzumda. 3 gun agri yapacak buz koy surekli dediler
Birde bi hamile vardi kapida beklerken sigara iciyordu karni burnunda sasirdim biraz. Bende hamilelikten once iciyordum hatta hamile oldugumu bilmedigimden ilk 1 ay ictim ama cok pisman olmustum. Ogrenir ogrenmez biraktim zatrn agzima surmedim.
Sizde nedir durumlar. Daha once icipte hala devam edeniniz var mi?

Bende 6 haftalık olana kadar içmiştim bilmeden. Ondan sonra zaten hemen bıraktım. neredeyse 4 aydır hiç ağzıma sürmedim arkadaşlarla falan buluştuğumuzda istiyor birtek canım. Suçu günahı yokken çocuğumu neden hasta edeyim diye düşündüm hep. Bence çok büyük bir kötülük.

aynen öyle canım benimde oğlum var ve çok samimi bir arkadaşım var eşlerimizde ortak ve evlendik evleneli beraberiz dairelerimiz karşılıklı. onundakızı var ve oğlum çok istesede göndermiyorum ben ne zaman gidersem o zaman gider anca ve çokta sakindir oğlum arkadaşım çok kızıyor göndermiyorum diye. insan yeri geliyor kendi çocuğuna sabredemiyor neden çekesinki . bence yavaş yavaş mesafeni koy ben alt kat komşuma öyle yapıyorum anlayışsız insanlara hiç gelemiyprum artık.

ben bırakamadım canım 3 e ındırdım doktor tmm dedı ama vıcdan azabı olduruyor ama ıllette gıtmıyor :S

kızlar bu arada detaylı ultrasonda nelere bakıyolar neyı ıncelıyorlar detaylı olark anlatırmısınız dokorum yaptırmaya gerek yok dedı ama ıcım ıcımı yıyo valla sız kalbı sole ayagı bole dıyınce

kızlar göbek deliğiniz acıyor mu,
rahım göbek deliğine ulaşıyor ya artık o yüzden mi acıyor yoksa bilemedim
benim göbek deliğim değilde kasıklarım ağrıyor.
aynen canım
inşallah ağrımaz daha fazla begümcüm. ben sigara içmiyorum sağlık açısındanda psikolojik açıdanda çok etkileri var bebeklere ama malesef hiç dinlemiyor bazı insanlar

canım bence baktır bütün organlara ayrıntılı bakılıyor ve Allah korusun bir rahatsızlık varsa bile doğum sonrası hemen tedaviye başlanabiliyor.

canım bence baktır bütün organlara ayrıntılı bakılıyor ve Allah korusun bir rahatsızlık varsa bile doğum sonrası hemen tedaviye başlanabiliyor.

bende dusundum canım baska hastanede baktırayım dıye ogrenmek ıstıyorum merak edıp durmaktansa doktorum cok ıyı cok saaglıklı ılerlıyoruz dıyor ayaklarına omurılık kemıgıne mıdesıne kalbıne basına fln bakıyor doktorun ultrasonu ama bılmıorum yeterlımı

(( bu konuda kendimi gerçekten çok kötü hissediyor ve utanıyorum ama ne yaptıysam ettiysem kendimle ne kadar acı yüzleşsemde günde 1-2 tane içiyorum (((( Çok istemiştim tiksinebilmeyi ama tiksinemedim hatta daha da utanmasam nerdeyse paketleri yalayıp yutucam aş erdiğim tek şey

o konuda bende düşünüyorum kızlar doktor herşey normalse gerek yok diyor ama ayrıntılı ultrasonda baktırmak yararlı diyorlar tek kötü yanı devlet hastaneleri yapmıyor ve özelde biraz pahalı oluşu ama değer yinede yaptırıp içim rahatlasın daha iyi acaba mı demektense

tecrubeli anne lafi dinlenir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…