- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.521
teşekkürler canım haklısın en güzeli sırt çantasırica ederim canım ben çok pişman olmuştum sizede söyleyeyim dedim :)))
Allah Allah niye gönderiyormuş sana canım hemde bu saatte ? sana diyorumda benimde bir komşum var normalde severdimde ama insan kullanmayı çok sevdiğini farkedince mesafe koymaya karar verdim. pazar akşamı aramış canı kek istemişte yapar mısın diyor. bende sen neden yapmıyorsun dedim seninki gibi olmuyor diyor birde. ve şimdiye kadar yaptıklarımın haddi hesabı yok birde ben çalışıyorum o evde.benim çok düşünceli (!) karşı komşum her zamanki gibi çocuğunu bana gönderdi. Sabahın 10unda çaldı zili ama o zaman uyuyordum uykumdan uyandım kalkmadım. Şimdi bi daha çaldı aldım bende çocuğu içeri napayım. çocuk doğduktan sonra zili iptal ettiricem eşime.
saolasın canım hepimizinkine maşallah :)maşallahh sübhanallahh kuzucuğa
çok saol canım evet artık vucutları normal bir bebeğe donuşüyor bu hafta bacaklarıda normal boyuna ulaşıcak yazıyordu takvimde :) zaten sen buraya gel ac gelirsen burda yaparız ya da ben sana nasıl yapılacağını sölerim baska bi gun yaptırırsın demişti olmadı yine kontrole giderim ultasonda bakar şeker yuklemesini de sağlık ocağında yaptırırım baska bi gun :)Oyyyy maşallah kocaman olmuş cidden, şeker yüklemesini sağlık ocakları da yapıyormuş benim ebe arıycam dedi.
canım geçtiğimiz c.tesi 19+5 de 300grama yakındı boyuda 21cm di sanırım, doktorumuz 3 gun once baktırdık diye tekrar bakmaya gerek yok dedigünaydin canim merak ediyodum bende seni :)
masallah bebisine elini yuzune kapatmis izlendigini farketmis gibi
kaç kilo olmus doktor soyledi mi ?
Canım bu detaylı ultrasonda mı belli oldu?
Allah Allah niye gönderiyormuş sana canım hemde bu saatte ? sana diyorumda benimde bir komşum var normalde severdimde ama insan kullanmayı çok sevdiğini farkedince mesafe koymaya karar verdim. pazar akşamı aramış canı kek istemişte yapar mısın diyor. bende sen neden yapmıyorsun dedim seninki gibi olmuyor diyor birde. ve şimdiye kadar yaptıklarımın haddi hesabı yok birde ben çalışıyorum o evde.
evet canım yanımıza fazla giysi almaktan zarar gelmez, eksik olmasında oralarda kalmasın bebeğimiz kıyafetsiz :) bnm gittiğim hastane kendi kıyafetlerini giydiriyormuş zaten doğar doğmaz, babasıda illa ben fb li hastane cıkısı giydircem dio bende dedim onlar önce odaya öle getirir biz sonra değiştiririz ne olcak sanki dedim :)canım benim bir oğlum var hastane çıkışı olarak 1 tane tam takın yeterli. ancak zıbın atlet bunları bol alın derim . illa set almanıza gerek yok zıbın, mendil bunlar çok ucuz ve altlı üstlü takımlar alabilirsiniz. hastaneye giderkende yanınızda 3- takım mutlaka götürün ihtiyaç olabilir olmasada en azından sıkıntı çekmezsiniz. penye battaniye olarakta yedeğiniz olsun mutlaka.
bende 1 tane hastane çıkışı almayı düşünüyorum. ilk doğduğunda giydirmek için diğerlerinide set olarak almayı düşünmüyorum.
Kizlar gunaydin
Az once tetanoz asimizi olduk saglik ocaginda. Daha simdiiden asiri bir agri var omuzumda. 3 gun agri yapacak buz koy surekli dediler
Birde bi hamile vardi kapida beklerken sigara iciyordu karni burnunda sasirdim biraz. Bende hamilelikten once iciyordum hatta hamile oldugumu bilmedigimden ilk 1 ay ictim ama cok pisman olmustum. Ogrenir ogrenmez biraktim zatrn agzima surmedim.
Sizde nedir durumlar. Daha once icipte hala devam edeniniz var mi?
aynen öyle canım benimde oğlum var ve çok samimi bir arkadaşım var eşlerimizde ortak ve evlendik evleneli beraberiz dairelerimiz karşılıklı. onundakızı var ve oğlum çok istesede göndermiyorum ben ne zaman gidersem o zaman gider anca ve çokta sakindir oğlum arkadaşım çok kızıyor göndermiyorum diye. insan yeri geliyor kendi çocuğuna sabredemiyor neden çekesinki . bence yavaş yavaş mesafeni koy ben alt kat komşuma öyle yapıyorum anlayışsız insanlara hiç gelemiyprum artık.valla anlamıyorum çocuğu gelmek istiyormuş. istesin sen göndermeyince cocuk nasıl gelecek? valla çok kızıyorum da işte huyum batsın diyemiyorum bir şey. eşim de zaten mesafe koy dedi. Çocukları da yaramaz gerçi işim var sonra gelin diyorum illa girecekler içeri kolumun altından bacağımın altından geçip dalıyorlar içeri. Bazen bilerek aççmıyorum kapıyı o yüzden.
Kizlar gunaydin
Az once tetanoz asimizi olduk saglik ocaginda. Daha simdiiden asiri bir agri var omuzumda. 3 gun agri yapacak buz koy surekli dediler
Birde bi hamile vardi kapida beklerken sigara iciyordu karni burnunda sasirdim biraz. Bende hamilelikten once iciyordum hatta hamile oldugumu bilmedigimden ilk 1 ay ictim ama cok pisman olmustum. Ogrenir ogrenmez biraktim zatrn agzima surmedim.
benim göbek deliğim değilde kasıklarım ağrıyor.kızlar göbek deliğiniz acıyor mu,
rahım göbek deliğine ulaşıyor ya artık o yüzden mi acıyor yoksa bilemedim
aynen canımevet canım yanımıza fazla giysi almaktan zarar gelmez, eksik olmasında oralarda kalmasın bebeğimiz kıyafetsiz :) bnm gittiğim hastane kendi kıyafetlerini giydiriyormuş zaten doğar doğmaz, babasıda illa ben fb li hastane cıkısı giydircem dio bende dedim onlar önce odaya öle getirir biz sonra değiştiririz ne olcak sanki dedim :)
inşallah ağrımaz daha fazla begümcüm. ben sigara içmiyorum sağlık açısındanda psikolojik açıdanda çok etkileri var bebeklere ama malesef hiç dinlemiyor bazı insanlarKizlar gunaydin
canım bence baktır bütün organlara ayrıntılı bakılıyor ve Allah korusun bir rahatsızlık varsa bile doğum sonrası hemen tedaviye başlanabiliyor.kızlar bu arada detaylı ultrasonda nelere bakıyolar neyı ıncelıyorlar detaylı olark anlatırmısınız dokorum yaptırmaya gerek yok dedı ama ıcım ıcımı yıyo valla sız kalbı sole ayagı bole dıyınce
canım bence baktır bütün organlara ayrıntılı bakılıyor ve Allah korusun bir rahatsızlık varsa bile doğum sonrası hemen tedaviye başlanabiliyor.
Kizlar gunaydin
tecrubeli anne lafi dinlenir:)canım benim bir oğlum var hastane çıkışı olarak 1 tane tam takın yeterli. ancak zıbın atlet bunları bol alın derim . illa set almanıza gerek yok zıbın, mendil bunlar çok ucuz ve altlı üstlü takımlar alabilirsiniz. hastaneye giderkende yanınızda 3- takım mutlaka götürün ihtiyaç olabilir olmasada en azından sıkıntı çekmezsiniz. penye battaniye olarakta yedeğiniz olsun mutlaka.
bende 1 tane hastane çıkışı almayı düşünüyorum. ilk doğduğunda giydirmek için diğerlerinide set olarak almayı düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?