- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.541
benim çok düşünceli (!) karşı komşum her zamanki gibi çocuğunu bana gönderdi. Sabahın 10unda çaldı zili ama o zaman uyuyordum uykumdan uyandım kalkmadım. Şimdi bi daha çaldı aldım bende çocuğu içeri napayım. çocuk doğduktan sonra zili iptal ettiricem eşime.
Allah Allah niye gönderiyormuş sana canım hemde bu saatte ? sana diyorumda benimde bir komşum var normalde severdimde ama insan kullanmayı çok sevdiğini farkedince mesafe koymaya karar verdim. pazar akşamı aramış canı kek istemişte yapar mısın diyor. bende sen neden yapmıyorsun dedim seninki gibi olmuyor diyor birde. ve şimdiye kadar yaptıklarımın haddi hesabı yok birde ben çalışıyorum o evde.
kızlar göbek deliğiniz acıyor mu,
rahım göbek deliğine ulaşıyor ya artık o yüzden mi acıyor yoksa bilemedim
sen bilirsin tabiki canım ama için rahat etmesi için şart diye düşünüyorum.bende dusundum canım baska hastanede baktırayım dıye ogrenmek ıstıyorum merak edıp durmaktansa doktorum cok ıyı cok saaglıklı ılerlıyoruz dıyor ayaklarına omurılık kemıgıne mıdesıne kalbıne basına fln bakıyor doktorun ultrasonu ama bılmıorum yeterlımı
tecrubeli anne lafi dinlenir:)
basta bnde cok aserdım canım senı anlıyorum ama nası bı ılletse yardım bıle aldım dktordan ama gıdemedı bıtemedı bı turlu :S cok acı cocuk ıcın herseyı yapmısken en onemlı seyı yapamamak ona ket vuramamak adamı delırtıyor ayy anlattıkca aglayasım gelıor(( bu konuda kendimi gerçekten çok kötü hissediyor ve utanıyorum ama ne yaptıysam ettiysem kendimle ne kadar acı yüzleşsemde günde 1-2 tane içiyorum (((( Çok istemiştim tiksinebilmeyi ama tiksinemedim hatta daha da utanmasam nerdeyse paketleri yalayıp yutucam aş erdiğim tek şey
Kizlar gunaydin
Az once tetanoz asimizi olduk saglik ocaginda. Daha simdiiden asiri bir agri var omuzumda. 3 gun agri yapacak buz koy surekli dediler
Birde bi hamile vardi kapida beklerken sigara iciyordu karni burnunda sasirdim biraz. Bende hamilelikten once iciyordum hatta hamile oldugumu bilmedigimden ilk 1 ay ictim ama cok pisman olmustum. Ogrenir ogrenmez biraktim zatrn agzima surmedim.
Sizde nedir durumlar. Daha once icipte hala devam edeniniz var mi?
Ne yüzsüzlük ya cidden, şaka gibilermiş.
23,24,25 olur inşaAllah...ben 3 cüz alayım canım eğer bitirirsem yine yardımcı olurum.
tamam tatlım hemen not alıyorum. cümlemizden razı olsun Rabbim.23,24,25 olur inşaAllah...
Allahım razı olsun canim...bugün pcden girmem lazım müsait bir zamanda bilgileri girmek için :)
Evlenmeden önce annemin komşusu da öyleydi çocuğu gönderirdi sonra bi çocuğu daha oldu el kadar bebeği ağlarken geldi verdi bakın iş yapıyorum diye ben asla vermem çocuğumu kimseye ne ceserat bu insanlardaki anlamıyorum.
canım geçtiğimiz c.tesi 19+5 de 300grama yakındı boyuda 21cm di sanırım, doktorumuz 3 gun once baktırdık diye tekrar bakmaya gerek yok dedisonraki kontrolde yeniden olcucek 2 hafta sonra tekrar gidicem 5bucuk aylık olmuş olcak kısmetse, daha belirgin olur boyu kilosu birde nequiki sordum çok faydalı diyemem cok zararlıda değil ama sütü sade içemiyorsan içine katıp içebilirsin sonucta yag ve sekerden üretilmiş katkısal bi ürün sen bilirsin dedi. içinde vitamin varmış tavsiye ediliyormuş dedim doğru vitamin var ama çokta gerek yok içmene dedi. bende zaten almıştım artık evde haftasonları yada aksamları canım isterse yerim ama çok fazla yemeye gerek yok :)
bende dusundum canım baska hastanede baktırayım dıye ogrenmek ıstıyorum merak edıp durmaktansa doktorum cok ıyı cok saaglıklı ılerlıyoruz dıyor ayaklarına omurılık kemıgıne mıdesıne kalbıne basına fln bakıyor doktorun ultrasonu ama bılmıorum yeterlımı
Bende tiksinemedim canim acayip istiyor ama elimi karnima koyup sakinlesmeyi bekluyirum her seferinde. Bir an once dogurmayi istememin bir sebebide bu sanirim(( bu konuda kendimi gerçekten çok kötü hissediyor ve utanıyorum ama ne yaptıysam ettiysem kendimle ne kadar acı yüzleşsemde günde 1-2 tane içiyorum (((( Çok istemiştim tiksinebilmeyi ama tiksinemedim hatta daha da utanmasam nerdeyse paketleri yalayıp yutucam aş erdiğim tek şey
ah canım yaptıklarını bir anlatsam varya . hele o hamileyken hiç kıyamazdım ne yaparsam indirirdim. indirmediğimde çocuklarını gönderirdi kapıya ne kokuyor diye. geçen bana diyor ki sana koku gitmesin diye aspiratörü açmıyorum canım çekermiş :)
karşıklıklı değil tabiki ama insan değer görmek istiyor.
Benim de kayınvalidemler alıştırmış heralde onlar burdayken günde 3-5 kere çalıyorlar kapıyı. Bende yine o kadar değil ama ben rahatsız oluyorum yani haklı olarak. banane senin çocuğundan. oyala işin ne yani. bana mı doğurdun? Akraba falan olsak hadi neyse beni şurda 6 aydır tanıyorsun.
Allah kolaylık versin canım. bende kamuda çalışıyorum ve her gün ne giyeceğim sıkıntısını yaşıyorum ki bir dünya hamile kıyafeti almama rağmen.Ya kızlar bu gün eşimin iş yemeği var nefret ediyorum bundan kıyafetler olmuyor artık hele sütyen hiç olmuyor bir sütyen aldım yıkaya yıkaya onu giyiyorum eşimin kurumu da çok havalı kendisi de üst düzey orada yani şık olmam lazım ama olmuyor bana akıl verin ya kendimi çok çirkin hissediyorum siz de böyle oluyor mu?
çokkkk guzel canımm yaa süper bi haber cok sevindimmm ne şanslısın maşallah yaaaSirriEyvan canım Bizim Cinsiyetlerimiz belli oldu Bir Kızımız Bir oğlumuz var İsimlerimiz Efe ve Ece olacak Rabbim nasip ederse. Listeye ekleyebilirmisin?
Ben de içiyordum hatta paketi yiyırdum da denebilir bıraktım ama öğrenince eşim içmiyor benim çok kolay oldu o bakımdan bir kaç kez arkadaşlarım içerken bir kaç nefes aldım ama hiç zevk almadım vicdanen de kötü hissettim.
canım benim doktorum yaptırmak gerekli, bir sorun varsa dogum anında bile ona göre önlem alırız dedi. açıkcası olumsuz birşey cıkacak diye yaptırmaya da korkuyorum ama tedbirli olmakta fayda var diye de düşünüyorum. o yüzden ben yaptiracagim canım.
Ya kızlar bu gün eşimin iş yemeği var nefret ediyorum bundan kıyafetler olmuyor artık hele sütyen hiç olmuyor bir sütyen aldım yıkaya yıkaya onu giyiyorum eşimin kurumu da çok havalı kendisi de üst düzey orada yani şık olmam lazım ama olmuyor bana akıl verin ya kendimi çok çirkin hissediyorum siz de böyle oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?