2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Evlenmeden önce annemin komşusu da öyleydi çocuğu gönderirdi sonra bi çocuğu daha oldu el kadar bebeği ağlarken geldi verdi bakın iş yapıyorum diye ben asla vermem çocuğumu kimseye ne ceserat bu insanlardaki anlamıyorum.

Ne yüzsüzlük ya cidden, şaka gibilermiş.

kızlar göbek deliğiniz acıyor mu,
rahım göbek deliğine ulaşıyor ya artık o yüzden mi acıyor yoksa bilemedim

Evet canım acıyor bebek ordadır senin de benim kız ordan tekme atıyor.

sen bilirsin tabiki canım ama için rahat etmesi için şart diye düşünüyorum.
tecrubeli anne lafi dinlenir:)

basta bnde cok aserdım canım senı anlıyorum ama nası bı ılletse yardım bıle aldım dktordan ama gıdemedı bıtemedı bı turlu :S cok acı cocuk ıcın herseyı yapmısken en onemlı seyı yapamamak ona ket vuramamak adamı delırtıyor ayy anlattıkca aglayasım gelıor

Ben de içiyordum hatta paketi yiyırdum da denebilir bıraktım ama öğrenince eşim içmiyor benim çok kolay oldu o bakımdan bir kaç kez arkadaşlarım içerken bir kaç nefes aldım ama hiç zevk almadım vicdanen de kötü hissettim.

Ne yüzsüzlük ya cidden, şaka gibilermiş.

ah canım yaptıklarını bir anlatsam varya . hele o hamileyken hiç kıyamazdım ne yaparsam indirirdim. indirmediğimde çocuklarını gönderirdi kapıya ne kokuyor diye. geçen bana diyor ki sana koku gitmesin diye aspiratörü açmıyorum canım çekermiş :)
karşıklıklı değil tabiki ama insan değer görmek istiyor.

Benim de kayınvalidemler alıştırmış heralde onlar burdayken günde 3-5 kere çalıyorlar kapıyı. Bende yine o kadar değil ama ben rahatsız oluyorum yani haklı olarak. banane senin çocuğundan. oyala işin ne yani. bana mı doğurdun? Akraba falan olsak hadi neyse beni şurda 6 aydır tanıyorsun.

Anladim canim..

Bak nesquik çokta iyi bisey degil, sen hergün içmemeye calis yinede :)
Saka gibi ya bi kaç hafta içinde 5 buçuk aylik mi olcaz biz simdi MASALLAH ne ara zaman geçti 5 buçuk aya yaklastik :)

bu arada arkadaşlar yeni aklıma geldi istanbul anadolu yakasında doktor arayanlar için Üsküdar Yunus Emre hastanesinde doktor Nazife Ergen Micozkadıoğlu'nu öneririm pek çok yakınım onda doğum yaptı ve çok memnunlar.
anck orda detaylı ultrason çok pahalıymış yeni öğrendim 262 tl ultrason 47 tl de muayene. benim burdaki onun yanında bedava sanırım. 80 tl detaylı ultrason

canım benim doktorum yaptırmak gerekli, bir sorun varsa dogum anında bile ona göre önlem alırız dedi. açıkcası olumsuz birşey cıkacak diye yaptırmaya da korkuyorum ama tedbirli olmakta fayda var diye de düşünüyorum. o yüzden ben yaptiracagim canım.

Bende tiksinemedim canim acayip istiyor ama elimi karnima koyup sakinlesmeyi bekluyirum her seferinde. Bir an once dogurmayi istememin bir sebebide bu sanirim

Ne yüzsüzlük ya nerde yetişiyor bu insanlar...

Ya kızlar bu gün eşimin iş yemeği var nefret ediyorum bundan kıyafetler olmuyor artık hele sütyen hiç olmuyor bir sütyen aldım yıkaya yıkaya onu giyiyorum eşimin kurumu da çok havalı kendisi de üst düzey orada yani şık olmam lazım ama olmuyor bana akıl verin ya kendimi çok çirkin hissediyorum siz de böyle oluyor mu?

Allah kolaylık versin canım. bende kamuda çalışıyorum ve her gün ne giyeceğim sıkıntısını yaşıyorum ki bir dünya hamile kıyafeti almama rağmen.

SirriEyvan canım Bizim Cinsiyetlerimiz belli oldu Bir Kızımız Bir oğlumuz var İsimlerimiz Efe ve Ece olacak Rabbim nasip ederse. Listeye ekleyebilirmisin?
çokkkk guzel canımm yaa süper bi haber cok sevindimmm ne şanslısın maşallah yaaa ikisinide aynı anda tadıcaksın hep hayalimdi ama allah hepimize hayırlısı neyse onu nasip ediyor sonucta sorgulamamak lazım :)))

benım esımde ıcıyor mutfakta ondan sonra bana ıcme dıyor cık dısarda ıc dıyorum soguk dıyor tek tesellım doktorumun bebıs cok saglıklı ılerlıyor demesı :S

bnde hemen hastane arayayım o zaman :S bole olmıcak saol cnım

hıcte cırkın hıssetmme canım gıy yenı aldıgın sutyenını cek ustune hamıle kıyafeetlerını bu surec bole gıdecek degıl eskı halımıze donucez ıllakı hıc canını da sıkma salına salına gıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…