- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.561
Hayirli olsun canim cok sevindimKizlar duaya ihtiyacimiz var...
Minigimin uguru kendinden once geldi.nezamandir niyetinde oldugumuz ev alma isine giristik.bigunde gorduk begendik anlastik.bigundede kredi islerini halletttik.ins haftya tapumuzu alacaz.melegim evimizde basliycak hayata
Cok isimiz var bebek ev temizlik tasinma...vs vs...dualarnizda esirgemeyin lutfen
Darisi tum isteyenlerin basina...
Ben de agladim onlari izlerken..hatta esim bakma uzulursun dediKızlar youtube'da doğum hikayeleri falan izliyorum da çok duygulanıyorum yahubende zaman çabuk geçsin istiyorum ama ben kıskanırım cocuğumu baskası kucağına alsın hele hele öpsün oof aşırı sinir olurum valla. en sevmediğim seydir bebeklerin sapır supur öpülmesi.
Goguslerim benimde evrim gecirdiYa kızlar bu gün eşimin iş yemeği var nefret ediyorum bundan kıyafetler olmuyor artık hele sütyen hiç olmuyor bir sütyen aldım yıkaya yıkaya onu giyiyorum eşimin kurumu da çok havalı kendisi de üst düzey orada yani şık olmam lazım ama olmuyor bana akıl verin ya kendimi çok çirkin hissediyorum siz de böyle oluyor mu?
Sağol canım benim valla süpriz oldu iki kayıptan sonra bizde aşılama düşünüyorduk bayramda eşime süpriz yaptım bir tatil ayarladım kafalarımızı dağıtalım diye tatile gittik hatta tüple dalış falan yaptım meğerse o sırada hamileymişim :))) Rabbim korudu evlatlarımı tatilden geldikten 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim 7. haftada tek kese gözüktü 15 gün sonra gittiğimizde doktor ikiz bunlar diyince şok olduk eşimle :)))çokkkk guzel canımm yaa süper bi haber cok sevindimmm ne şanslısın maşallah yaaaikisinide aynı anda tadıcaksın hep hayalimdi ama allah hepimize hayırlısı neyse onu nasip ediyor sonucta sorgulamamak lazım :)))
Burdayız cümletenmerhaba kızlar burada olan var mı
canım çok sevindim bebekler kısmetiyle geliyorlar ciddençKizlar duaya ihtiyacimiz var...
Minigimin uguru kendinden once geldi.nezamandir niyetinde oldugumuz ev alma isine giristik.bigunde gorduk begendik anlastik.bigundede kredi islerini halletttik.ins haftya tapumuzu alacaz.melegim evimizde basliycak hayata
Cok isimiz var bebek ev temizlik tasinma...vs vs...dualarnizda esirgemeyin lutfen
burdayız canımmerhaba kızlar burada olan var mı
hoşgeldin canım aslında doktorunda haklı çok fazla ultrasonuda önermiyor uzmanlar. %90 dediyse emindir doktorun zaten.Merhaba kizlar,doktordan yeni geldim kultur,idrar,kan testi yaptirdim sonuclar pazar gunu belli olucak insallah iyi cikar sonuclar,hamileliyin basindan beri hic kilo almamistim bu gun tartildim 2 kilo almisim dr guzel normal dedi fakat ultrasona izin vermedi gerek yokmus ultrasona gecen sefer ki degerlerin iyi diyor of ya bana %90 erkek demisti gecen sefer dr, onun icin aslinda bakip %100 olsun istiyorum acaba deyisirmi kizlar? hic kimseye soylemedim cinsiyetini soylemek istiyorum artik
hiç bilmiyorum canım doktoruna danışsan boşuna üzme kendini.kızlar ya ikili test sonuçlarım da benm sonuçlar papp-a seviyesi yüksektir yazmışlar.
papp a: 3,73 mom:2,79
b-hcg: 55,5 mom: 1,10
ense kalınlığı: 1,58
11+1 de yaptırmıştım ikiliyi . risk düşük çıktı ancak papp a seviyesi yüksektir yazıyo nedir ki bu bileniniz var mı sizlerde ne kadar sonuçlar,çok kafama taktım ama ya
geçmiş olsun şimdiden canımKızlar ben aşı olmaya gidiyorumkesin kolum şişicek yine inşallah şişmez dua edin
Kizlar duaya ihtiyacimiz var...
bu çok kötü işte canım doktorunun rahatlatması gerek. benim doktorumda önemli olan 2 li test 3lü ve 4 lüye gerek kalmıyor demişti.N never mind doktorumm bişi demio ki sağolsun devlette yaptırmıştım testi.şimdi özele gidiorum ama randevum iki hafta sonra . ve kafama takıldı.
dr dedi ki hiç şu yüksek çıkmış falan demedi iki hafta sonra üçlü teste gel dedi gerek var mı dedim herkese yapıyoruz biz dedi ama işte ewhamlandım bende ya
canım hiç bilmiyorum.kızlar bende saat 3 gibi aşı olmaya gidicem çok ağrı yapıyor mu evde misafirim var napıcam çok ağrır duramazsam yemek falan eşim gelsin yapsın o zaman napim kaç gündür evde oturamadım bile ya
gönlünüze göre olur inşallah.hayırlı olsun, güle güle oturun.. bizde aaştırıyoruz ben aşırı istiyorum eşim beklemekten yana, bende umarım bebeğim kendi evimizde doğar :)
hiç öyle düşünme bence daha iyisi olacağındandır.bende bebeğim yeni evimizde doğsun istiyorum ama bizimki kısmetsiz mi ya bi ev bulamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?