2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hoşgeldin canım aslında doktorunda haklı çok fazla ultrasonuda önermiyor uzmanlar. %90 dediyse emindir doktorun zaten.

Evet canim burdakiler yaptirmiyor oyle her istediginde subatin 12de detayli yapacakmis onun icin simdi gerek yok dedi,ben de artik oylemek istiyorum cinsiyeti her kese ama deyisirse diye de cekiniyorum etrafimdakiler 12ci haftadan ogrendiler ya bendeki sanssizlik istebekle dur 1 ay simdi

canım dualarım seninle, lütfen habersiz bırakma bizi ve lütfen güzel haberlerle dön.

kızlar bende saat 3 gibi aşı olmaya gidicem çok ağrı yapıyor mu evde misafirim var napıcam çok ağrır duramazsam yemek falan eşim gelsin yapsın o zaman napim kaç gündür evde oturamadım bile ya

Ben pazartesi vuruldum igneyi vala dun gecti biraz agrisi ve siskinligi doguma alistirma bunlar

Kızlar İstanbullu tecrübeli anneler varsa Eminönü de uygun bebek kıyafet ve eşya alışverişi için nereleri tavsiye edersiniz? Geçen sene havuzluhan ve onun yanındaki çeşitli pasajları gezme imkanım olmuştu. Havuzluhan pasajı 5-6 katlı olan sadece bebek ve çocuk eşyaları satan bir yerdi. Bir de Mahmut paşa da çeşitli dükkanlar vardı galiba. Bu ve yakın semtte başka bilinen yerler var mı?

Ben dortlu taramayi gecen pazrtesi yaptrdim..100 lira tarama 60 lirada muayane vala iyi bi yoldular bizi sinir oldum ;( ikili ve uclu taramalari kacirmistim..cok uzulmustum..dun doktorun sekreteri aradi dediki sonuclariniz iyi detayli ultrasin icinde 23 ocak gelin dediler..emin misiniz hepsi normal mi dedim iyi dediler..vala ne kagit gordum ne sonuc..hem doktora ve hem rabbime guveniyorum

canim benim 17.hafta sonunda ogrendim..yuzde 51 kiz demisti sonraki gidisimde Yuzde yuz kiz dedi ) canim erkekler hemen belli oluyor bence kizdir o kesin

o göğüslerden daha çekeceğimiz var. benim sürekli sızlıyor ve kocaman oldu. emzirirken yarada oluyor.

15 gün önceden krem sürmeye başlamama rağmen olmuştu yara.

ıyı dedılerse sorun yok canım benım hepsını bı gunde yapcklar sanırım bakalım hayrlısı yaa cok merk edıyorum detaylıyı

canim benim 17.hafta sonunda ogrendim..yuzde 51 kiz demisti sonraki gidisimde Yuzde yuz kiz dedi ) canim erkekler hemen belli oluyor bence kizdir o kesin

Ben de 17ci haftada gittim ayaklari kapali diye %90 dedi pipiyi gordum ama ayaklarini tam acmamis diye %90 diyorum dedi kafami karistirdi adam pipiyi gorduysen %100 soylesene be adamgicik herif

doktorun ne dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…