2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben de 17ci haftada gittim ayaklari kapali diye %90 dedi pipiyi gordum ama ayaklarini tam acmamis diye %90 diyorum dedi kafami karistirdi adam pipiyi gorduysen %100 soylesene be adamgicik herif
Bacak kapali olsada pipi gozukuyormuymus erkekse cnm?? Bnmki de bacak kapali bi kordon arada. Ama kiz gibi dedi goremediginden. Bnde catliyorum meraktan:)

Bacak kapali olsada pipi gozukuyormuymus erkekse cnm?? Bnmki de bacak kapali bi kordon arada. Ama kiz gibi dedi goremediginden. Bnde catliyorum meraktan:)

Ben de onu anlamadim iste canim ekranda bebisimi izliyodum ben de bacaklari oynuyodu ama adam kapali dedi 2 hafta sonra gel %100 diyecem dedi arkadaslarima soyledim dediler ki adam gormus ama para icin sana %100 dememistir yine gel diye zaten adam bi gicik nefret ettim yaa guvenmiyorum ona ben galiba baska bi dra gidicem artik her kese soyleyip ciciler almak istiyorum

Hayirlisi olsun bakalim:)

Aşıyı konuşmuşsunuz, ben şanslıyım o konuda lise zamanında 5 doz yapılmıştı,
aşı kartımıda sakladığım için baktılar ve ömür boyu vurunmama gerek olmadığını söylediler, aklınızda bulunsun

detaylı ultrason 3 boyutlu olan degil mi kaçıncı haftada yapılıyor o
Bana detayli tarama var cocugun eli kolu her seyi incelenecek demisti doktor.

Canim ozelde ilk on gun kontrolde ucretsiz biliyorsun..asla iki haftayi bekleme..bende ilk doktorumu iki hafta sonra gel iki hafta sonra gel dedigi icin biraktim bide agzindan cimbizla laf aliyordum

İsme karar verdiniz mi canımm, çook beğenirim Yaren ismini, koymayıda düşünmüştüm ama kuzenim kızına koyunca vazgeçmiştim
çok güzel düşünmüşsün

Evet canım kararlaştırdık eşimle :) biraz gönüllü biraz gönülsüz kabul etti. Benim hevesimi kırmak istemiyor. canım kocam benim, bizim için o kadar uğraşıyor ki onu çok seviyorum.

Heves ettim sizlerden müsait olunca bende koycammm
Çok güzelsiniz canımm
teşekkür ederim canımm :)) bende ne zmndır çekim koyim diyodum hep erteliodum bugun aklıma geldi koydum ama baktım pofuduk18 pofudukla kalplerimiz karsı karsıyaymış oda koymuş çok güzel

Masallah ya sanki benim gobek daha cok gibi geldi..bende 4 kilo aldim simdiden
saol canım benim :))) normaldir canım tam kilo almaya müsait zamanlarımızdayız ben eskiden bi tabak corbanın tamamını bitiremezdim şimdi bitiriyorum resmen midem buyumuş emin oldum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…