2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet canım kararlaştırdık eşimle :) biraz gönüllü biraz gönülsüz kabul etti. Benim hevesimi kırmak istemiyor. canım kocam benim, bizim için o kadar uğraşıyor ki onu çok seviyorum.

İsmi gibi size yarenlik, arkadaslık eder kuzum inş.
Eşinde alışır zamanla, biz Hazal koymaya beraber karar verdik ama eşim yinede biraz gönülsüz gibiydi şimdi Hazal diye sevdikçe bebeği öyle alıştı ki çok beğeniyor artık
Ahh benim kocamda öyle, bikez daha aşık oldum bebeğimiz hayatımıza girince, ağzımızın tadı hiç bozulmasın hiçbirimizin inşallah...

Teşekkür ederiz teyzesi :) ne güzel aynı şeyleri düşünmüşüz :)

herkese selam kızlar yrn doktor randevumuz var bebişimi görmeye gidicez bana el sallamasını umuyorum çok özledik miniğimizi yrn hayırlı haberlerle gelirim size inşAllah

Bizimde yarın sabah kontrolümüz var canım, saat sayıyıyorum resmen, güzel haberlerle gelelim inşallahh

İnşallah canım benim :) Kızlarımız da babaya aşık olacak bize rakip geliyor heheheh

İnşallah canım benim :) Kızlarımız da babaya aşık olacak bize rakip geliyor heheheh

Ahhh sorma canım, onun hayalini kuruyor eşim hep, tabi bendee harika bişey bazen bunu düşündükçe delircek gibi oluyorum diyorum ben simdiden böyle seviyorsam bebeğimi, doğunca nasıl olurum kim bilir

E Esra_Babies karnin çok tatliii, kilo da gayet normal... Zayıf insanlar azcik alabilir :):)
Ben ilk üç ay 3 kilo aldım :):) son 1 buçuk aydır 1 kilo aldım... İlk aylarimda mide bulantimi geçiren tek şeyler Pogaca , simit ve hamur işiydi onlara sarinca almıştım :):)

Ahhh sorma canım, onun hayalini kuruyor eşim hep, tabi bendee harika bişey bazen bunu düşündükçe delircek gibi oluyorum diyorum ben simdiden böyle seviyorsam bebeğimi, doğunca nasıl olurum kim bilir

Bizimki de karnıma eğiliyor " kuzuuuuuu naaabiyooojuun ooodaaaa" diyo dürtüyo falan ama henüz ona bir tekmik vurmadı kızım diyorum vur babanın suratına ama yok kıyamıyo heralde şimdiden

Bizimki de karnıma eğiliyor " kuzuuuuuu naaabiyooojuun ooodaaaa" diyo dürtüyo falan ama henüz ona bir tekmik vurmadı kızım diyorum vur babanın suratına ama yok kıyamıyo heralde şimdiden

Hehe. Benim kızın dün babasına hissettirdi kendisini ama henüz ablası hissedemedi.

Kiyamam onlara yaa..
Bizimki de aynı...bütün gün tepiniyor eşim elini koyuyor yok bir tekme atmıyor, tam elini çekiyor atıyor... Çok gülüyorum ama eşim gıcık olmaya başladı galiba

Canım sağlıkla gelsin Zülal'iniz Bizde Hazal koycaz nasipse, ahh su günler cabucak geçseler...
Aamiiinn kuzum amiiinn...
Bütün Bebislerimiz sırasıyla sağlıkla doğacaklar inşaAllah, ne güzel olacak..
Her biri için ayrı heyecanlar yaşayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…