2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evde iş bitmiyor ne yaparsak yapalım yemeği bitti çamaşırı o bitti süpürgesi tozu...

Ben o konuda sanslıyım canım yaa sadece yemek yapmakla ilgileniyorum oda bikaç haftadır ayaklanınca şükür, elime bişey aldırmıyorlar 2 kayıp olunca onlarda benim gibi diken üstündeler, annemle kayınvalidem kankalar, sağolsunlar haftada 1 gelip beraber temizlik, çamasır ütü ne varsa hallediyorlar, Allah razı olsun...
Bana evde boş boş pinekleyip zaman gecirmek kalıyor, oda gecerse işte

Evet şanslısın canım. Benim şu anda kayınvalidem kütahyada, annemler istanbulda kimseciğim yok burda kayınvalidem varken o yapıyordu ben bir bulaşıkla ilgileniyordum.

ohhh ne güzel.

Kizzlarr isimlerden konusmussunuz bizde oglumuzun ismine hala karar veremedik ismail mete mi olsun yoksa ismail efe mi fikir verirmisinizz

Evet şanslısın canım. Benim şu anda kayınvalidem kütahyada, annemler istanbulda kimseciğim yok burda kayınvalidem varken o yapıyordu ben bir bulaşıkla ilgileniyordum.

Kendini yormadan usul yavas yapcan o zaman mecbur canım, keske yakın olsaymışsınız gercekten büyük nimet oluyor aileler o konuda... Ama keske daha rahat bi hamileliğim olsaydı da bütün işlerimi ben yapaydım yeter ki demeden de gecemiyorum bazen, böyle boş boş durmakta beter vala...

temizlik yapmayı severim, çünkü biraz titizim.

ama yemek yapmaktan nefret ederim.

şimdiden haftanın menüsünü oluşturdum kafamda, hafta sonu malzemelerini taze taze alıyım diye.

2 gün patlıcan oturtma yanına pilav.

2 gün ıspanak yanına makarna.

cuma da börek yaparım yufka ile çay kahvaltılık bu bile çok.

Mecbur artık canım. orası da öyle Allah'a şükür sağlığım yerinde yaparım yavaş yavaşta olsa.

Çok şükür annem yürüyerek 3-5 dk. ilk dönemlerimde çoook yardımı oldu. şimdide haftada bir çağırırım ama öğlene kadar kızım okula gidene kadar oturur o sırada istersem yemeğimi yapar, işimi kendim yapabiliyorum şükür.

Mecbur artık canım. orası da öyle Allah'a şükür sağlığım yerinde yaparım yavaş yavaşta olsa.

Sağlık, rahatlık herseyin bası, bunu çook iyi anladım inanın, sevindim sizin adınıza hep böyle rahat gecer inşallahh

Sağlık, rahatlık herseyin bası, bunu çook iyi anladım inanın, sevindim sizin adınıza hep böyle rahat gecer inşallahh

13 hafta bende çok çektim bulantıdan, kusmaktan boğazlarım şişmişti.

şükür şimdi iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…