- 16 Ekim 2014
- 33
- 22
- 18
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.681
Canım hoşbuldum saol...Aminn canim hosgeldin aramiza:))
Ben de dunden firinda tavuk patetes vardiaksama da ciger kavurucam kocis icin
Bu arada yemek yapmayi sevengecee burda degil galiba tatlim nerdesin? yine dokturmustur o
Ben de dunden firinda tavuk patetes vardiaksama da ciger kavurucam kocis icin
Bu arada yemek yapmayi sevengecee burda degil galiba tatlim nerdesin? yine dokturmustur o
Benim eşim tavuk yemiyor, yedirmiyor hormonlu hep doğal değil diye olsa en çabuk yemek tavuk patates bende yapardım ne güzel.
Biz dogal aliyoruz burda adam kendii yetistiriyor tavuklari guzel guvenilir yani benim esim de pek sevmez ben severim ama tavuk firinda cok guzel oluyorhatta esimi beklemiycem isitip yiyim bari
Hadi yiyelim bizBende birazcık acıktım aslındaara öğünümü yiyeyim
Canim aynisini bende yasadim zencefilli bal yedim hep sende oyle yap bence ilactan iyidirKizlarrrrr yardimm...ben uc dort gundur oksuruyordum kuru bi oksuruk bugun iyice artti hele aksamlari uyutmuyor..annem telde dediki oksururkrn ellerinle karnini tut deyince korktum..doktorumu aradim.bu istenmeyen bisey ama dikakt et gargara yap..bogazini islak tut oksurek surubuda ic daha gecmezse antibiyotik yazalim dedi ;( ben oksurdukce bebek hareket ediyor..bebgim etkilensin istemiyorum boyle bir sey yasayan oldu mu acaba
Kizlarrrrr yardimm...ben uc dort gundur oksuruyordum kuru bi oksuruk bugun iyice artti hele aksamlari uyutmuyor..annem telde dediki oksururkrn ellerinle karnini tut deyince korktum..doktorumu aradim.bu istenmeyen bisey ama dikakt et gargara yap..bogazini islak tut oksurek surubuda ic daha gecmezse antibiyotik yazalim dedi ;( ben oksurdukce bebek hareket ediyor..bebgim etkilensin istemiyorum boyle bir sey yasayan oldu mu acaba
Oksuruk ozellikle ben hapsircagim zaman uzaniyosam hemen doğruluyorum. Bebis kaskati kesiliyor karnim tas gibi oluyor. Dikkat edin kızlar mutlaka dogrulun.Kizlarrrrr yardimm...ben uc dort gundur oksuruyordum kuru bi oksuruk bugun iyice artti hele aksamlari uyutmuyor..annem telde dediki oksururkrn ellerinle karnini tut deyince korktum..doktorumu aradim.bu istenmeyen bisey ama dikakt et gargara yap..bogazini islak tut oksurek surubuda ic daha gecmezse antibiyotik yazalim dedi ;( ben oksurdukce bebek hareket ediyor..bebgim etkilensin istemiyorum boyle bir sey yasayan oldu mu acaba
Kizlarrrrr yardimm...ben uc dort gundur oksuruyordum kuru bi oksuruk bugun iyice artti hele aksamlari uyutmuyor..annem telde dediki oksururkrn ellerinle karnini tut deyince korktum..doktorumu aradim.bu istenmeyen bisey ama dikakt et gargara yap..bogazini islak tut oksurek surubuda ic daha gecmezse antibiyotik yazalim dedi ;( ben oksurdukce bebek hareket ediyor..bebgim etkilensin istemiyorum boyle bir sey yasayan oldu mu acaba
ayy haklısın canım benim de en nefret ettiğim şeydir mahremiyete saygı gösterilmemesi.. İnş gönlüne göre bi doktor bulursun canım tez zamandaDoktor araştırmalarına başladım canım. Bugünkü doktora ilk izlenim olarak ısındım ama özel muayenesi yok malesef devlet hastanesinde de yoğunluktan ilgilenemiyorlar. Bir de insanlar o kadar gıcık ki afedersin.
İçerde hasta varken dan diye kapıyı açıyorlar. 7 aylık mısın be kadın az bi dur hasta çıksın. En sevmediğim şeydir. o doktora giriyo bakmayınca başka doktora ama uslup aynı dan diye kapıyı açıp bakıyo içeriye ay aklıma geldi bak sinirlendim yine.
Araştırmaya devam yani canım aynı hastanede başka doktora gidebilirim, ya da başka hastaneye geçebilirim şimdilik bir fikrim yok açıkçası,
aramızda 2 ay olan bir arkadaşıma gittiği doktoru bir sürü tahlil yapmış. depolarına bakmış. arkadaş gibi konuşmuş ne yiyip ne yememesi gerektiğini her şeyini anlatmış.
Bende doktorumla aramda biraz samimiyet olsun istiyorum ki, rahat rahat istediğim şeyleri söyleyebileyim. İnşallah istediğim gibi bir doktor bulabilirim...
canım Rabbim bebeğinizi size bağışlasın sağlıkla inş. Yrn güzel haberlerini bekliyor olacağızkızlar merak etmısınız benı ara sıra gırıp takıp edıyorum sızlerı moralim yok bu uclu testten o yuzden yazmadım sızler de hamılesınız etkılenmeyın dıye.Atıl beyın randevusu detaylı ıcın marta kadar full doluydu,tanıdık falan fax yolladım sonuclarımı.eşim de kesın konustu bu bebekte bı sorun olursa kı zaten yasaması ımkansız,anne karnında ölüyor bı de anneyı de zehırlıye bılıyormus.Senı rıske atmam kesınlıkle dedı,aklından cıkar dogurmayı.Dun cok agladım ben nasıl kıyarım boyle bı sey olursa ,cok yalvardım Allaha boyle bı seyle sınamasın benı,Bı ıptal olsun Atıl bey randevu versın bana ,bu alanda en ıyısı oymus duydum.Bugun aradı ve bı ıptal olmus yarın aksama detaylıya cagırdı.Insallah yarın ıyı haberlerle donerım.Sızden rıcam bu aksam aklına gelen bana dua etsın hamılelerın duası kabul oluyormus.Aksını dusunmek ıstemıyorum zaten uzun sure tedavı gordum hamıle kalmak ıcın ,eşimın sorunları vardı bı turlu olmuyordu,sımdı bu saatten sonra Allahım boyle bi acıyla sınamasın benıBol bol dua edın kızlar bana
J jasminka83 cnm bu aksamki randevun kacta bilmiyoruz ama dualarimizdasin...
Hadi bi gulerek gel güzel anne...
Merakta koyma , seni bekliyoruz...
Kızlar jasminka83 arkadaşın randevusu 5teydi yazdi mi hic ? Sayfayı takip edemedim bgn haber var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?