2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben de dunden firinda tavuk patetes vardi aksama da ciger kavurucam kocis icin
Bu arada yemek yapmayi seven gecee burda degil galiba tatlim nerdesin? yine dokturmustur o

Benim eşim tavuk yemiyor, yedirmiyor hormonlu hep doğal değil diye olsa en çabuk yemek tavuk patates bende yapardım ne güzel.

Benim eşim tavuk yemiyor, yedirmiyor hormonlu hep doğal değil diye olsa en çabuk yemek tavuk patates bende yapardım ne güzel.

Biz dogal aliyoruz burda adam kendii yetistiriyor tavuklari guzel guvenilir yani benim esim de pek sevmez ben severim ama tavuk firinda cok guzel oluyorhatta esimi beklemiycem isitip yiyim bari

kızlar ben buraya girmeyeli ne kadar çok sayfa geçmişsiniz maşallah :) inşallah herkes iyidir,ben bu aralar kızıma isim aramakla meşgulüm ne kadar zormuş yaaa

herkes acıkmış anlaşılan.

bende sadece bir tane kurabiye yedim şimdi.

Kizlarrrrr yardimm...ben uc dort gundur oksuruyordum kuru bi oksuruk bugun iyice artti hele aksamlari uyutmuyor..annem telde dediki oksururkrn ellerinle karnini tut deyince korktum..doktorumu aradim.bu istenmeyen bisey ama dikakt et gargara yap..bogazini islak tut oksurek surubuda ic daha gecmezse antibiyotik yazalim dedi ;( ben oksurdukce bebek hareket ediyor..bebgim etkilensin istemiyorum boyle bir sey yasayan oldu mu acaba

Canim aynisini bende yasadim zencefilli bal yedim hep sende oyle yap bence ilactan iyidir

Ben daha onceki haftalarda yakalanmistim daha kucuktu ama yinede korkuodum.dr a sordum gribin oksurugun ona bi zarari yok demisti.ins sendeede yoktur.sicak sute bal zencefil zerdecal tarcin katip ic.yada kaynamis suya bal limon zencefil.yumusatio bayag...
Gecmis olsun

Oksuruk ozellikle ben hapsircagim zaman uzaniyosam hemen doğruluyorum. Bebis kaskati kesiliyor karnim tas gibi oluyor. Dikkat edin kızlar mutlaka dogrulun.

Çok geçmiş olsun canım.

Ben geçen sene zencefilli bal tüketiyordum, şükür bu sene hastalanmadım hiç.

Sende dene istersen.

canım oksuruk surubu falan kullanma ben doktoruma ısrarla yaz olecem yoksa dedım doktor hayr cocugun gelısımını etkıler kılosunu etkıler dedı gargara bıle yazmadı bı parol verdı bıde cok ıhlamur ıc ballı lımonlu ıhlamur karabıberlı bal ye burnun akarsa nane lımon yap c vıtamınını fazlasıyla al dedı aman ılac kullanma bnde cok kotuydum cıgerlerım sokuluodu oksururken karnımın altı acıyodu ama bole 4 gunde gecırdım sukur

ayy haklısın canım benim de en nefret ettiğim şeydir mahremiyete saygı gösterilmemesi.. İnş gönlüne göre bi doktor bulursun canım tez zamanda

canım Rabbim bebeğinizi size bağışlasın sağlıkla inş. Yrn güzel haberlerini bekliyor olacağız

J jasminka83 cnm bu aksamki randevun kacta bilmiyoruz ama dualarimizdasin...
Hadi bi gulerek gel güzel anne...
Merakta koyma , seni bekliyoruz...
Kızlar jasminka83 arkadaşın randevusu 5teydi yazdi mi hic ? Sayfayı takip edemedim bgn haber var mi?

Yok kizlar haber yok simdi profiline baktim en son 13:20de burda olmus,ben de onu merak ettim simdi insallah iyi haberlerle gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…