2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar devlet doğum yapan her bir anneye ilk çocukta 300 lira ikinci çocukta 400 üçüncü çocukta 600 llira verecekmis calisanlara yönelik mi acaba bileniniz var mi

zencefili deneyim o zaman çok teşekkür ederim

hadi ya ben 2 kere çok ağır nezle atlattım sadece parol atabilirsin demişti o zaman sabrettim..şimdi öksürük olunca korktum ama zencefili kullanayım canım sağol :)

zencefil evde yok ama ballı süt yapayım yarın zencefille geçer inşlahh..bebklerimize bir şey olmasın inşallah ona şimdiden alıştım

canım çok tatlı çıkmış oğluşun. bizmki çok nazlı hep poposunu dönüyor bize. doktorum çok çekeceksiniz bundan valla diyor. yüzüne hasret bırakıyor bizi yaa. en son gittiğimizde o kadar öksürdüm en fazla yarım döndü. onda da sürekli elini yüzüne getiriyordu yaa

Benim bebisimde seninki gibi canim cinsiyeti ogrenemedik sen ogrendinmi

kesinlikle gördüğüm kadarıyla en iyisi sırt çantası şeklinde olanlar. kullanan arkadaşlarımda öyle söylüyorlar

ayy canım benim sinir oluyorum uykudan uyandırılmaya komşun çok düşüncesizmiş gerçekten. konuşsan aslında. sabahın köründe rahatsız edilmez ki.

[QUOherkese hsnoya, post: 38893102, member: 357191"]Kızlar devlet doğum yapan her bir anneye ilk çocukta 300 lira ikinci çocukta 400 üçüncü çocukta 600 llira verecekmis calisanlara yönelik mi acaba bileniniz var mi [/QUOTE]
Ben herkes e diyw biliyorum canim

hayırlı olsun canım benim. inşallah güzel günlerde oturursunuz bebişinizle...

Kızlar ya 3 gündür çok fena belim ağrıyordu.Bugün doktora gittim bebeğim aşağıdaymış biraz

Selam kızlar. ..Şeker yuklemesi yaptırdım bugün öf berbat biseydi bayılır gibi oldum şekeri icince ve yüksek çıktı 135 sinirmis 145 çıktı. Aile hekimi takılma sapmalar olabiliyor dedi.kendi doktoruma gösteririm 10 gun sonra. Moralim bozuldu ya

canım içine sinmiyorsa hemen değiştir doktorunu. kaç haftalık olmuşsun nasıl söylemiyor anlamadım. birde erkek bebek hemen belli eder pipiden dolayı
Kizlar buda benim gobusum isyerimin wc de cekindim resmi mecbur :))) aslinda biraz daha belirgin ama kazakla bu kdr belli oluo anca :)) 20+3um. 5 kilo almisim bugun sabah tartildim :)))
Eki Görüntüle 1375724
kızlar çok güzel görünüyorsunuz. göbüşler çıktıkça insan nasıl mutlu oluyor yaa

amin inşallah canım Allah ağzımızın tadını hiç bozmaz. bebişlerimizle musmutlu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…