- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.701
:) çok teşekkür ederim canım deneyeceğimCanim aynisini bende yasadim zencefilli bal yedim hep sende oyle yap bence ilactan iyidir
zencefili deneyim o zaman çok teşekkür ederimBen daha onceki haftalarda yakalanmistim daha kucuktu ama yinede korkuodum.dr a sordum gribin oksurugun ona bi zarari yok demisti.ins sendeede yoktur.sicak sute bal zencefil zerdecal tarcin katip ic.yada kaynamis suya bal limon zencefil.yumusatio bayag...
Gecmis olsun
hadi ya ben 2 kere çok ağır nezle atlattım sadece parol atabilirsin demişti o zaman sabrettim..şimdi öksürük olunca korktum ama zencefili kullanayım canım sağol :)canım oksuruk surubu falan kullanma ben doktoruma ısrarla yaz olecem yoksa dedım doktor hayr cocugun gelısımını etkıler kılosunu etkıler dedı gargara bıle yazmadı bı parol verdı bıde cok ıhlamur ıc ballı lımonlu ıhlamur karabıberlı bal ye burnun akarsa nane lımon yap c vıtamınını fazlasıyla al dedı aman ılac kullanma bnde cok kotuydum cıgerlerım sokuluodu oksururken karnımın altı acıyodu ama bole 4 gunde gecırdım sukur
zencefil evde yok ama ballı süt yapayım yarın zencefille geçer inşlahh..bebklerimize bir şey olmasın inşallah ona şimdiden alıştımayy haklısın canım benim de en nefret ettiğim şeydir mahremiyete saygı gösterilmemesi.. İnş gönlüne göre bi doktor bulursun canım tez zamanda
canım Rabbim bebeğinizi size bağışlasın sağlıkla inş. Yrn güzel haberlerini bekliyor olacağız
canım çok tatlı çıkmış oğluşun. bizmki çok nazlıgunaydın annişler :)
dün kontrolümüze gittik bebiş iyiydi bi kaç ultason resmini verdi doktorumuz el sallarken :) 24.haftada şeker yuklemesine çağırdı eşim illa yaptırmamızmı gerekiyor dedi doktorumuz mutlaka yapılması şart yapmamız lazım dedi ben zaten yaptırmayı düşünüyodum eşim kararsızdı oda mecbur kbl etmek zorunda kaldı doktor öle deyince :) kontrolden sonra gebelik eğitimine girdik 2-3 saat surdu kısa kısa genel olarak butun konuların ustunden gectiler genel bilgilendirme oldu bizim için keyifli gecti :)
Eki Görüntüle 1375328 Eki Görüntüle 1375331
Canim bende yalnizim burda kimsem.yok vala hersey bana bakiyor zor ailem.yakin olsaydi.keske diyorum bazenEvet şanslısın canım. Benim şu anda kayınvalidem kütahyada, annemler istanbulda kimseciğim yok burdakayınvalidem varken o yapıyordu ben bir bulaşıkla ilgileniyordum.
Benim bebisimde seninki gibi canim cinsiyeti ogrenemedik sen ogrendinmicanım çok tatlı çıkmış oğluşun. bizmki çok nazlıhep poposunu dönüyor bize. doktorum çok çekeceksiniz bundan valla diyor. yüzüne hasret bırakıyor bizi yaa. en son gittiğimizde o kadar öksürdüm en fazla yarım döndü. onda da sürekli elini yüzüne getiriyordu yaa
Aynen canım...Canim bende yalnizim burda kimsem.yok vala hersey bana bakiyor zor ailem.yakin olsaydi.keske diyorum bazen
kesinlikle gördüğüm kadarıyla en iyisi sırt çantası şeklinde olanlar. kullanan arkadaşlarımda öyle söylüyorlarbu arada güzel anneler aklınızda bulunsun bebek çantası alırken sırt çantası şeklinde olanlardan alın derim çünkü oğlumda kola takılanlardan almıştır bebekle birlikte taşırken çok zorlanıyorsunuz sırt çantası en iyisi...
canım ben öğrendim. minik bir prensesim olacak benim. inşallah sende öğrenirsin bir an önce. kıymetlimiz o bizimBenim bebisimde seninki gibi canim cinsiyeti ogrenemedik sen ogrendinmi
ayy canım benim sinir oluyorum uykudan uyandırılmayabenim çok düşünceli (!) karşı komşum her zamanki gibi çocuğunu bana gönderdi. Sabahın 10unda çaldı zili ama o zaman uyuyordum uykumdan uyandım kalkmadım. Şimdi bi daha çaldı aldım bende çocuğu içeri napayım. çocuk doğduktan sonra zili iptal ettiricem eşime.
hayırlı olsun canım benim. inşallah güzel günlerde oturursunuz bebişinizle...Kizlar duaya ihtiyacimiz var...
Minigimin uguru kendinden once geldi.nezamandir niyetinde oldugumuz ev alma isine giristik.bigunde gorduk begendik anlastik.bigundede kredi islerini halletttik.ins haftya tapumuzu alacaz.melegim evimizde basliycak hayata
Cok isimiz var bebek ev temizlik tasinma...vs vs...dualarnizda esirgemeyin lutfen
Darisi tum isteyenlerin basina...
canım içine sinmiyorsa hemen değiştir doktorunu. kaç haftalık olmuşsun nasıl söylemiyor anlamadım. birde erkek bebek hemen belli eder pipiden dolayıBen de onu anlamadim iste canim ekranda bebisimi izliyodum ben de bacaklari oynuyodu ama adam kapali dedi2 hafta sonra gel %100 diyecem dedi arkadaslarima soyledim dediler ki adam gormus ama para icin sana %100 dememistir yine gel diye zaten adam bi gicik nefret ettim yaa guvenmiyorum ona ben galiba baska bi dra gidicem artik her kese soyleyip ciciler almak istiyorum
kızlar çok güzel görünüyorsunuz. göbüşler çıktıkça insan nasıl mutlu oluyor yaaKizlar buda benim gobusum isyerimin wc de cekindim resmi mecbur :))) aslinda biraz daha belirgin ama kazakla bu kdr belli oluo anca :)) 20+3um. 5 kilo almisim bugun sabah tartildim :)))
Eki Görüntüle 1375724
amin inşallah canım Allah ağzımızın tadını hiç bozmaz. bebişlerimizle musmutlu oluruzİsmi gibi size yarenlik, arkadaslık eder kuzum inş.
Eşinde alışır zamanla, biz Hazal koymaya beraber karar verdik ama eşim yinede biraz gönülsüz gibiydi şimdi Hazal diye sevdikçe bebeği öyle alıştı ki çok beğeniyor artık
Ahh benim kocamda öyle, bikez daha aşık oldum bebeğimiz hayatımıza girince, ağzımızın tadı hiç bozulmasın hiçbirimizin inşallah...
Canım ben diyemem ne bileyim hani çok yumuşak yuzluyum galiba onun dusunmesi lazım yaniayy canım benim sinir oluyorum uykudan uyandırılmayakomşun çok düşüncesizmiş gerçekten. konuşsan aslında. sabahın köründe rahatsız edilmez ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?