2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canim drum degil ki radyoloji uzmani gicik herif pipi gordum diyor ama %100 20ci haftada soyluyormus paragoz herif ,bu gun de yaptirmak isteyince dr izin vermedi burda sicak bakmiyorlar sik sik ultrasona,ben cinsiyet icin sadece bi kez baktirdim,detayliyi beklicem herhalde 12 subati

Canım ben diyemem ne bileyim hani çok yumuşak yuzluyum galiba onun dusunmesi lazım yani
kesinlikle onun düşünmesi lazım canım ama bazı insanlar maalesef bencil oluyor böyle. ileride çok sıkıntı çıkarır konuşmazsan sana. çocuk olduktan sonra zaten yorulacaksın üstüne bir de komşu çocuğu. Allah kolaylık versin canım.

Ben hic sigara kullanmadim ailemdede hic yok kullananan siz kesinlikle basarabilirsiniz lutfen az daha gqyret. Rabbim korusun ya cocugunuz da bu sebeble bir sorun ciksa kimse sizin kadar uzulmez. Arkadasim rabbim tiksintisini versin

Sağol canım inşallah akıllanır da ben konuşmak zorunda kalmam.

dediğin gibi para yüzünden demek ki canım. arkadaşım oğlu olduğunu 12. haftada öğrendi. sık ultrasona girmek tabi ki iyi değil ama bir öncekinde söyleyebilirmiş aslında

canım çok geçmiş olsun. bal ve zencefil boğaza iyi geliyor. ben kestane balı aldım eve. öksürüğe iyi geliyor. pekmez ve tereyağı karıştırıp ocakta erit istersen. o da boğazı yumuşatıyor. ilaç da al canım...

Kızlar yarin tetanoz aşısı vurulcam var mi aranızda vurulan ? Kolda aağrı yapıyormuş sanırım

Bizde bugun uclu tarama sonuclarini ogrendik coook sukur sorun yokmus. Kizlar jasminkadan var mi ses bir haber

İyiskşamlar kızlar benimde bi prensesim olucak :)
hoş geldi aramıza prensesin canım. sağlıkla büyüsün inşallah...
Kızlar ya 3 gündür çok fena belim ağrıyordu.Bugün doktora gittim bebeğim aşağıdaymış biraz
canım inşallah yukarı çıkar ama 22. haftaya doğru çıkıyor diye biliyorum canım. bir şey dedi mi doktorun canım...
canım moralini bozma. sağlık ocaklarındaki sonuçlarda hata olabildiğini duydum bir arkadaştan. sağlık ocağından sonuçlarımı almaya gidiyorum dediğimde demişti. biz çok panik olduk ama başka bir yerde tekrar yaptırdığımızda sıkıntı yoktu dedi. inşallah kötü bir şey yoktur. başka bir hastanede tekrar yaptır bence canım

Kızlar doğum parasını araştırdım sadece memurlara veriyorlar. Ssklılar emzirme parası alabiliyormuş 100 tl gibi bişey.

Kızlar yarin tetanoz aşısı vurulcam var mi aranızda vurulan ? Kolda aağrı yapıyormuş sanırım
canım ben olmadım. sağlık ocağına gidiyorum ısrarla 20. hafta diyorlar. daha önce olamıyor mu bu anlamadım. bazı arkadaşlarım hiç acımadı bazıları çok ağrıdı diyor. iğneyi yapan kişiye göre değişebiliyor sanırım.
Bizde bugun uclu tarama sonuclarini ogrendik coook sukur sorun yokmus. Kizlar jasminkadan var mi ses bir haber
test sonucuna sevindim canım. üşenmedim bugün biriken 25-30 sayfayı okudum jasminka yı görmedim. inşallah iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…