- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.801
benimde gobegim cikmiyo ya kimse bana hamile gibi davranmiyo cok uzuluyorum baska hamilelergobusleri onde giduyo el ustunde tutuluyo ne guzel . esim bebise sikayet ediyo annen sana bakmiyo deilmi diyesag ol canım esım de kızdı artık bana ıstemıyorum lafını duymuyacam dedı artık.Ben 5 kılo almısım ama gobegım cok az cıktı boyle hamılemı olur dıye azarlıyor benı,acaba şişman kadın mı sevıyor anlamadım kı
Canım benim gobusum var ama öyle el üstünde tutuldugum falan yok biraz da ben istemiyorum sonradan söyle yaptım sana böyle baktım diyeceklerine ben kendim yaparım işini gucumu. Annem ablam dışında öyle sürekli arayıp soran da yok zaten kendi yağımda kavruluyorum tabir-i caizsebenimde gobegim cikmiyo ya kimse bana hamile gibi davranmiyo cok uzuluyorum baska hamilelergobusleri onde giduyo el ustunde tutuluyo ne guzel . esim bebise sikayet ediyo annen sana bakmiyo deilmi diye
Günaydın canım bende bugün detaylıya gidip Bebişimi gorucem inşaAllah :)Kizlarrr gunaydinnnnnbgn minnakimla güne çok erken başladık tahlillerimizi yaptırdık asimizi olduk eve gelip hemen kahvaltimizi yaptık simdi uyuyor minnakim herkese güzel bir gün diliyorum
Valla bilemiyorum allah saglikli evlat versinn):) evet canim dikis var bende. Yatiyorym iste zor oluyo ama ne yapalim. Deger.cnm benımkı erkek mesela tescillendi yani :) ama geçen kontrolde bacak kapalı ve kordon geçiyordu göremedi pipiyi doktorum.
yanı kız diyemez bence bu yuzden göremediyse :)
cnm sende rahım ağzı dikişi var diymi yatıyosun heralde ?
ben çarşamba günü aşı oldum. o aksam ağrı yoktu ama dün gittikçe ağrımaya basladı. gece sol tarafa dönemiyorum kolumun üstüne yatamıyorum ve heralde baya ağrıdı ki ağlamışım gece ay of diyerek. baktım eşim sarılmış rüya mı gördün diyo sakinleştirmeye çalışıyo kıyamambirkaç güne geçer diye düşünüyorum.
Günaydın canım bende bugün detaylıya gidip Bebişimi gorucem inşaAllah :)
Valla bilemiyorum allah saglikli evlat versinn):) evet canim dikis var bende. Yatiyorym iste zor oluyo ama ne yapalim. Deger.
Erken dogum riskin var yani. Allah yardimcimiz olsun.Rahim agzi boyu kacmis sende peki?tabiki de değer cnm yolu yarıladık hem bundan sonrası daha kolay geçicek inşallah..
sağlıkla kucağımıza alalım da.
benımde 18. haftamda erken doğumum var o yuzden rahım ağzı alttan sürekli kontrol ediliyor. zaten peritinaloğa gidiyorum bu yüzden.
şuan için hiç kısalma olmadı normal gidiyor ama bi kısalma olursa şayet bende yatmalıyım. çalışıyorum ben bid bankada.
allah kolaylıklar versin cnm
Erken dogum riskin var yani. Allah yardimcimiz olsun.Rahim agzi boyu kacmis sende peki?
Şişmanlık önemli değil kuzucum hamurişi karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen kısa sürede kilo alırsın ama bebeğe çok faydası olmaz. protein ağırlıklı beslenmen lazım ki bebiş kilo alsın bi an önce gelişimi hızlansın. mesela süt ve yoğurt çok kolay bulunabilir ve her öğün yenebilir. alışman gerek sadece. eskiden olsa ben yemem derdik ama artık öyle bir şansımız yok. bebeğimiz var karnımısdasag ol canım esım de kızdı artık bana ıstemıyorum lafını duymuyacam dedı artık.Ben 5 kılo almısım ama gobegım cok az cıktı boyle hamılemı olur dıye azarlıyor benı,acaba şişman kadın mı sevıyor anlamadım kı
kızlar ilk gebelikse göbişler geç çıkıyor rahım kasları gergin olduğundan öyle yazıyor her yerde. mutsuz olmayın hem 5. aydan sonra duuur diyemiyecez göbişlere :)
insallah geçer canım kısa sürede. bu ağrı nedir ki hiç takmıyorum bile. geceleri rahatsız ediyor sadeceCnm ben de oldum simdi su an için aci ağrı yok inş sonradan da çıkmaz senin de geçer iinş hemencik
Bende şubat sonu gidicem geç olmaz inş
Insallah cnm benim aklina kotu seyler getirme ama cok dikkatli de ol. Benimki baya kisa dikise ragmen. 2.3 cm. Bildigim 3cmden asagi olursa riskli kabul ediliyor. Allah korusun acilma olursa dikis de tutmayabiliyormus. Dikkat ediyorum fakat iste Onceden de hersey aniden olmustu. Akintim coktu beyinsiz doktoru aradim gelmene gerek yok demisti. Aptal gibi evde durdum. Doktor kontrolune gideli bir hafta bile olmamsti... bi gittim acilma 3bucuk cm olmus bilee. Dikis bile atamadilar maleaef. Doktor kurbani oldum yani. Erken gitsem hersey farkli olabilirdi. Akinti ihmale gelmez biseyyyy bunu anladim. Senin enfeksiyon nasil oldu hemen mi avilma oldu neden dikis atilmadien son 4,5 cm maşşalah kısalmam yokmuş. benım zaten rahım ağzı enfeksyondan dolayı açılmıştı baya bi kasılmam olmuştu cnm. şimdi hastalığa falan çok dikkat etmem lazım. bakalım yatmam gerekırse de yatarım yetterki mutlu sona ulaşıyım bu sefer
senın kaç şuan cnm?
Masallah sana annesi:) sut neden bi bucuk dediki alla alaahhGünaydın hanımlar, bu gün kontrolümü oldum her şey güzel gidiyormuş hatta bebeğimin beyninde kistler vardı onlar da kaybolmuş burda bir kaç arakdaş vardı sakın korkmayın geçiyor söyledikleri gibi. 1 kilo vermişim. Bebek 297 gram olmuş. Nesquiki sordum iç de nasıl içersen iç süt önemli bir buçuk bardaktan fazla içme ama dedi :)
Saat 1de detaylı ultrasonum var. Haberleşiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?