2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
benimde gobegim cikmiyo ya kimse bana hamile gibi davranmiyo cok uzuluyorum baska hamilelergobusleri onde giduyo el ustunde tutuluyo ne guzel . esim bebise sikayet ediyo annen sana bakmiyo deilmi diye

benimde gobegim cikmiyo ya kimse bana hamile gibi davranmiyo cok uzuluyorum baska hamilelergobusleri onde giduyo el ustunde tutuluyo ne guzel . esim bebise sikayet ediyo annen sana bakmiyo deilmi diye
Canım benim gobusum var ama öyle el üstünde tutuldugum falan yok biraz da ben istemiyorum sonradan söyle yaptım sana böyle baktım diyeceklerine ben kendim yaparım işini gucumu. Annem ablam dışında öyle sürekli arayıp soran da yok zaten kendi yağımda kavruluyorum tabir-i caizse

Kizlarrr gunaydinnnnn bgn minnakimla güne çok erken başladık tahlillerimizi yaptırdık asimizi olduk eve gelip hemen kahvaltimizi yaptık simdi uyuyor minnakim herkese güzel bir gün diliyorum

Kizlarrr gunaydinnnnn bgn minnakimla güne çok erken başladık tahlillerimizi yaptırdık asimizi olduk eve gelip hemen kahvaltimizi yaptık simdi uyuyor minnakim herkese güzel bir gün diliyorum
Günaydın canım bende bugün detaylıya gidip Bebişimi gorucem inşaAllah :)

Valla bilemiyorum allah saglikli evlat versinn):) evet canim dikis var bende. Yatiyorym iste zor oluyo ama ne yapalim. Deger.

Cnm ben de oldum simdi su an için aci ağrı yok inş sonradan da çıkmaz senin de geçer iinş hemencik

hadi güzel haberlerle gel inş.. Benim detayliyi 26 marta verdiler bekler miyim o kadar eşim ne zaman istersen soyle dedi ayarlamış radyoloji uzmanını :) bgn 20.haftaya yeni girdim önümüzdeki hafta değil de sonraki hafta giderim inş :)
Günaydın canım bende bugün detaylıya gidip Bebişimi gorucem inşaAllah :)

Son düzenleme:
Valla bilemiyorum allah saglikli evlat versinn):) evet canim dikis var bende. Yatiyorym iste zor oluyo ama ne yapalim. Deger.

tabiki de değer cnm yolu yarıladık hem bundan sonrası daha kolay geçicek inşallah..
sağlıkla kucağımıza alalım da.
benımde 18. haftamda erken doğumum var o yuzden rahım ağzı alttan sürekli kontrol ediliyor. zaten peritinaloğa gidiyorum bu yüzden.
şuan için hiç kısalma olmadı normal gidiyor ama bi kısalma olursa şayet bende yatmalıyım. çalışıyorum ben bid bankada.
allah kolaylıklar versin cnm

kızlar ilk gebelikse göbişler geç çıkıyor rahım kasları gergin olduğundan öyle yazıyor her yerde. mutsuz olmayın hem 5. aydan sonra duuur diyemiyecez göbişlere :)

Kızlar bisey sorcam ben simdi haziran annesi gorunuyorum nasipse ama mayis sonu da olamaz mi ? Sezeryan olacam nasipse sezeryan da da iki hafta öncesinden aliyorlarmis 40 hafta beklenmiyormus 38.haftalarda da aliniyormus benim 40 haftaya gore haziran 11 görünüyor yoksa ben mayis annesi miyim

Erken dogum riskin var yani. Allah yardimcimiz olsun.Rahim agzi boyu kacmis sende peki?

Erken dogum riskin var yani. Allah yardimcimiz olsun.Rahim agzi boyu kacmis sende peki?

en son 4,5 cm maşşalah kısalmam yokmuş. benım zaten rahım ağzı enfeksyondan dolayı açılmıştı baya bi kasılmam olmuştu cnm. şimdi hastalığa falan çok dikkat etmem lazım. bakalım yatmam gerekırse de yatarım yetterki mutlu sona ulaşıyım bu sefer
senın kaç şuan cnm?

Şişmanlık önemli değil kuzucum hamurişi karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen kısa sürede kilo alırsın ama bebeğe çok faydası olmaz. protein ağırlıklı beslenmen lazım ki bebiş kilo alsın bi an önce gelişimi hızlansın. mesela süt ve yoğurt çok kolay bulunabilir ve her öğün yenebilir. alışman gerek sadece. eskiden olsa ben yemem derdik ama artık öyle bir şansımız yok. bebeğimiz var karnımısda

kızlar ilk gebelikse göbişler geç çıkıyor rahım kasları gergin olduğundan öyle yazıyor her yerde. mutsuz olmayın hem 5. aydan sonra duuur diyemiyecez göbişlere :)

valla benim ilk aydan daha hafif başlamıştı, şimdi kocaman oldu göbüşüm..herkes hamile olduğumu görünce hareketini davranışını değiştiriyor..hemen bir ihtimam gösteriyor..göreve giderken ön koltuğa oturtuyorlar beni, fren yapınca felan 10 kere özür diliyorlar..dün gittiğimiz yerden yemek kalmadı diye döndürülüyorduk ki arkadaşımla, hamile misiniz dediler, evet dedim o zaman buyrun dediler :)) sevdim yani ben bu hamileliği..eşimi izliyorum bazen gizliden, göbeğimi seyredip gülümsüyor neler düşünüyorsa ne hayaller kuruyorsa artık :))) bir de bana sorsalar, yatakta döneme, oturduğun yerden kalkama, göbeğin büyüdükçe içerdeki gerilme sana karnın yırtılacakmış hissi versin...ama herşeye herşeye değer...herşeyiyle çok güzel bir süreçmiş hamilelik..çok şanslıyız ki rabbim biz kadınlara yaşatıyor böylesine yüce bir duyguyu..

Günaydın hanımlar, bu gün kontrolümü oldum her şey güzel gidiyormuş hatta bebeğimin beyninde kistler vardı onlar da kaybolmuş burda bir kaç arakdaş vardı sakın korkmayın geçiyor söyledikleri gibi. 1 kilo vermişim. Bebek 297 gram olmuş. Nesquiki sordum iç de nasıl içersen iç süt önemli bir buçuk bardaktan fazla içme ama dedi :)

Saat 1de detaylı ultrasonum var. Haberleşiriz.

Insallah cnm benim aklina kotu seyler getirme ama cok dikkatli de ol. Benimki baya kisa dikise ragmen. 2.3 cm. Bildigim 3cmden asagi olursa riskli kabul ediliyor. Allah korusun acilma olursa dikis de tutmayabiliyormus. Dikkat ediyorum fakat iste Onceden de hersey aniden olmustu. Akintim coktu beyinsiz doktoru aradim gelmene gerek yok demisti. Aptal gibi evde durdum. Doktor kontrolune gideli bir hafta bile olmamsti... bi gittim acilma 3bucuk cm olmus bilee. Dikis bile atamadilar maleaef. Doktor kurbani oldum yani. Erken gitsem hersey farkli olabilirdi. Akinti ihmale gelmez biseyyyy bunu anladim. Senin enfeksiyon nasil oldu hemen mi avilma oldu neden dikis atilmadi

Masallah sana annesi:) sut neden bi bucuk dediki alla alaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…