- 22 Mayıs 2010
- 143
- 83
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.701
canim bendede aynisi oldu gecen hafta mide bulantisi yorgunluk sirt agrisi hircinlik hepsini yasiyordum bu hafta hepsi bir anda yok oldu senin gibi bende endiselendim ama bugun 7+3 bebegimi ilkdafa ulrosonda kesesini ve minik kalbinin pit pit attigini gordum Alahimin sayesinde herseyi normalmis tarihle boyutlarida tuttu dr herseyi normal gozukuyo dedi nasil duygulandim ellerim bile sevincden titredi onu ekranda seyrederken kisacasi canim inslllh biseyi yoktur bebeginin. demekki vucudumuz hamilelik hormonuna alisti cunku vucudumuz o belirtileri hamileligi algilayamadigi icin normal olmayan bisey oldugunun sinyalini bize vermeye calistigi icin o belirtileri yasiyoruzKızlar merhaba 7+4 benım haftam sanki iki gündür hiç belirtim yok belim inanılmaz ağrıyordu gıttı akıntım hiç olmadı zaten kendımı hıc hamıle gıbı hısettmıyorum dahada 15gun var cuma gunu kalp atışını duyduk cok endıselıyım
gel kaderdaşım, benim de beta 933 çıkmıştı 14 ekimde, görünmedi kesem, ama cumartesi 18'inde gördüm nihayet. yusyuvarlak bi şey, daha 9,6 mm. kız. sen de görürsün yakında. ne zamandı kontrolün? nasıl rahatladım anlatamam, Allah her kontrolde böyle iyi haberler duyursun hepimize. bekliyoruz söyle bize de olur mu?Amin cnm cumlemiz ins...
Ama ben suphelenmistim 23 eylulde not almistim atesim var diye o gün oldu buyuk ihtimal...
tebrik ederim. daha benim ilk olucak. doğurana kadar 19 doğurucam sanırım. tecrübeliisn ama sen. niye korkuyorsun ki, hem normal doğurursun belki? iyi düşünelim iyi olsun. bence sen bize moral versene hem?Günaydın kızlar benimde allah nasip ederse üçüncü geliyo ama korkuyorum sezeryan dan üçüncü olan varmı aramızda
ben başımı başörtüsüyle sıkıyorum, ilaç geçirmezse, iyi fikir mi emin değilim? valla uyuşuyo oralar sıkmaktan, ağrıyorsa bile hissetmiyorumDemek ki migrenimin disinda dogal olarak da bis agrisi olusabiliyormus..kizlar normal demek..beni parol kesmez o yuzden kullanmiyacagim..arkadasim cok sagol..bugunde bi arkadasim patatesi soyup dilimleyip basima sarmami onerdi..
Canım tabi hertürlü sorunuzu cevaplayalirirm tecrübeliyim sadece seZeryandan korkuyorum başka bi sıkıntım yok allaha şükür yoksa hamile kalmal bebek büyütmek kolaytebrik ederim. daha benim ilk olucak. doğurana kadar 19 doğurucam sanırım. tecrübeliisn ama sen. niye korkuyorsun ki, hem normal doğurursun belki? iyi düşünelim iyi olsun. bence sen bize moral versene hem?
1 kasıma kadar betan yükselmiş olur ve sanırım görürsün. hadi inşallah hayırlı haberlerle gel.Benim randevum 1 kasimda 5 haftalık olacak cuma günkü kan değerin123 sizce birşey görebilir miyiz
o zaman sonuca odaklanım ve ayrıntıları önemsememeye çalışalım. sezeryan mı istiyorsun özellikle? belki normal doğum olur ve korkmana gerek kalmaz? hem bir çoğumuz aynı yoldan geçicez, yalnız değilsin. geçti mi korkun? çok etkileyici konuştum değil miCanım tabi hertürlü sorunuzu cevaplayalirirm tecrübeliyim sadece seZeryandan korkuyorum başka bi sıkıntım yok allaha şükür yoksa hamile kalmal bebek büyütmek kolay
Insallah canım Öyledir dualarla kavuşacaz insallah kuzulara Allah hepsıne saglık versıncanim bendede aynisi oldu gecen hafta mide bulantisi yorgunluk sirt agrisi hircinlik hepsini yasiyordum bu hafta hepsi bir anda yok oldu senin gibi bende endiselendim ama bugun 7+3 bebegimi ilkdafa ulrosonda kesesini ve minik kalbinin pit pit attigini gordum Alahimin sayesinde herseyi normalmis tarihle boyutlarida tuttu dr herseyi normal gozukuyo dedi nasil duygulandim ellerim bile sevincden titredi onu ekranda seyrederken kisacasi canim inslllh biseyi yoktur bebeginin. demekki vucudumuz hamilelik hormonuna alisti cunku vucudumuz o belirtileri hamileligi algilayamadigi icin normal olmayan bisey oldugunun sinyalini bize vermeye calistigi icin o belirtileri yasiyoruz
heyyy annnecik burda tanimlanamayan bir cisim saptadik(minik melegimiz) vucuda girmeye calisiyor onlemini al cabukkkkk
diyor vucudumuzzzzzzzz
Tesekkürler tabi böyle konuşuldukça rahatlıyorum ikiside sezeryan buda öyle olucak büyük bi ihtimalleo zaman sonuca odaklanım ve ayrıntıları önemsememeye çalışalım. sezeryan mı istiyorsun özellikle? belki normal doğum olur ve korkmana gerek kalmaz? hem bir çoğumuz aynı yoldan geçicez, yalnız değilsin. geçti mi korkun? çok etkileyici konuştum değil mipehhhh
Evet maalesef diğerleride sezeryan mecburıyettensezeryan mi oldun diger dogumlarinda yoksa ya sezeryan olursa diye mi korkuyosun?
merhaba hamiş hanımlar :)
*ben internetten baktım doğum tarihi olarak haziranı gösteriyodu. o yüzden hemen yorum yapma ihtiyacı duydum :)
*geçtiğimiz hafta salı günü ultrasona girdim. doktorum rahmim ters olduğu için bebeğe dair bişey göremediğini ama keseyi gördüğünü 15 gün sonra gittiğimde kalp atışlarını duyacağımızı söyledi. ama elimde değil boş gebelık olabilir mi diye endişeleniyorum kalp atışlarının duyulmaması falan yani normal mi bu durum
*hiç istifra etmedim ama benim de midem fena. her çeşit kokudan parfümden yemekten kırmızı etten tiksindim ve 3-4 gündür sadece tuzlu çubuk kraker turşu ve mandalina yiyorum onlar tutuyo beni belki de. ondan çıkarmıyorumdur yani.
*son olarak ben normal doğum istiyorum biliyorum zorlu olucak ama inşallah nasib olur.
hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasib etsin Rabbim :)
Evet maalesef diğerleride sezeryan mecburıyetten
7+3 tü doktora gittiğimde. yani tarih tam olarak 14üydü. doktorum çok rahattı yani ne bileyim hiçbi terslik yok tahlillerimde de yok tabi bi tek sarılık aşısı yapılcak doğumdan sonra dedi hiçbi terslik yok rahim tersliğinden de korkma 6.-7. ayda düzeliyo , düzelmese de sıkıntı olmuyo falan dedi içimi rahatlattı ama ben bi kaç gün önce boş gebelikle ilgili bişeyler duydum korktum açıkçası...doktora gittiğinde kaç haftalıktı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?