- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.721
Ben ankaradayım ama hangi hast gideceğime henüz karar vermedim kızımı lokman hekim hast doğum yaptım hiç memnun kalmadım sizler hangi hast başlıycaksınız
Su an siradaki benim dr kapsindayimgel kaderdaşım, benim de beta 933 çıkmıştı 14 ekimde, görünmedi kesem, ama cumartesi 18'inde gördüm nihayet. yusyuvarlak bi şey, daha 9,6 mm. kız. sen de görürsün yakında. ne zamandı kontrolün? nasıl rahatladım anlatamam, Allah her kontrolde böyle iyi haberler duyursun hepimize. bekliyoruz söyle bize de olur mu?
Kızım besbuçuk yaşında oğlumda on yaşında ankarada elvankentteyim sen nerdnBen oglumu mesa tobb etude dogurdum dr umdan ve haataneden inanilmaz memnundum..ama bu supriz oldugu icin ozel sigorta odemuyorduk bu ara..sanirim bilgi hastanesinde yapacagim.bu sefer..ankarada nerdesin acaba..kizin ne kadarlik
Kızım besbuçuk yaşında oğlumda on yaşında ankarada elvankentteyim sen nerdn
ben ilk ultrasona girdiğimde benim sigortam yoktu. şükür ki eşimin sigortası başladı bu hafta içi. 30 tl verdim muayene ücreti. tahliller için de aile sağlığı merkezine yönlendirdi beni doktorum. orda ücretsiz yapılıyo burda pahalıya patlar dedi. normal muayene alır gibi aile sağlığı merkesinden numara al. ama bilmiyosan öncelikle kendi aile sağlığı merkezini öğren netten. ben öyle yaptım gidip orda verdim kanı ertesi gün aldım tüm sonuçları. ve sonra aile sağlığı merkezinde gebelik kaydı oluşturuluyo. onlar da takip ediyo seni. mesela beni ocakta çağırdılar bi aşı için. benim bildiğim böyle yani.Bana bi liste verdi biton testler yazio uzerinde saglik ocaginda veya devlettde yapabilirsn dedi.
Devlet hastanesine randevu alip mi gidiyorum ? Muayene ye mi gidiyorum yoksa direk testler icin geldigimi soyliyebilirmiyim ? Saglik ocaginda kaydim yok. Devlet e gidicem ama nasl gidilio ne demeli bilmiyorim .
Su an siradaki benim dr kapsindayim
Cooook heyecanliyim....
DUA EDIN
slm beni de ekler misiniz hayalimbenim 10.06.2015 yaş 31Haziran 2015 ANNELERİ
[TABLE="class: grid, width: 524, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Annemiz[/TD]
[TD]Doğum Tarihi[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Kaçıncı[/TD]
[TD]Cinsiyet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Tatlikedi[/TD]
[TD]01.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Erkek hissediyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Serpil94[/TD]
[TD]04.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Denizyildizi2014[/TD]
[TD]06.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Yesim_mm[/TD]
[TD]19.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Grbtksu34[/TD]
[TD]06.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Ladybanu[/TD]
[TD]02.06.2015[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]Kiz hissediyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ee noldu? heyecanladım ben deSu an siradaki benim dr kapsindayim
Cooook heyecanliyim....
DUA EDIN
hoşgeldin canım:) aynı dertler inan herkeste var. özellikle de bende. böyle durumlarda napıyoruz: iyi düşünüyoruz, iyi olduruyoruz. hep birlikte dua edelim, her şey yolunda gitsin. yoksa riskler her zaman var. hepimizin hayatında geçerli değil mi bu durum? -her an başımıza bir sürü iş gelebilir. bunları düşünüp stres yapacağımıza iyi düşünelim, dua edelim korktuklarımızı da yaşamayalım. biraz relax olmak lazım tatlım.7+3 tü doktora gittiğimde. yani tarih tam olarak 14üydü. doktorum çok rahattı yani ne bileyim hiçbi terslik yok tahlillerimde de yok tabi bi tek sarılık aşısı yapılcak doğumdan sonra dedi hiçbi terslik yok rahim tersliğinden de korkma 6.-7. ayda düzeliyo , düzelmese de sıkıntı olmuyo falan dedi içimi rahatlattı ama ben bi kaç gün önce boş gebelikle ilgili bişeyler duydum korktum açıkçası...
hoşbuldukkk :)hoşgeldin canım
ay Allah razı olsun ya iyi geliyo böyle yorumlar valla :) bakalım haftaya yani 28inde tekrar gidicem doktora. inşallah o zaman ultrasonda çıkar. peki ultrasonda çıkmazsa jinekolojik muayene ister mi doktor ?hep birlikte dua edelim, her şey yolunda gitsin
keseyi nasıl gördünüz? karından mı vajinal yoldan mı?hoşbuldukkk :)
ay Allah razı olsun ya iyi geliyo böyle yorumlar valla :) bakalım haftaya yani 28inde tekrar gidicem doktora. inşallah o zaman ultrasonda çıkar. peki ultrasonda çıkmazsa jinekolojik muayene ister mi doktor ?
Allah yardımcın olsun mutlu haberlerle çık inşallah o kapıdan. Bize de haber vermeyi unutmaaa
ee noldu? heyecanladım ben de
Allah yardımcın olsun mutlu haberlerle çık inşallah o kapıdan. Bize de haber vermeyi unutmaaa
ee noldu? heyecanladım ben de
oleyyyyy, kız benim de tüylerim ürperdi. hadi geçmiş olsun. ohh darısı bekleyenlerin başına. maşallah size
Kizlarrrrrr
Kalp atışlarını duyduk...
oy ben seni yaradana kurban olayım....oy o ne şekil kıpraşmalar öleeeee.... o ne tatlı kalp atmaları öleeee....
maşallah.... görür görmez başladım ağlamaya dr hanımın da gözleri doldu...
anneannemizde dinledi....
oy oy Cenabı Hak tüm bebek bekleyen ve isteyenlere bu güzel duyguyu ve anları nasip etsin....
0.37 cm 40 günlük tam .... maşallah benim minnoşuma ....
cnm yanlışınız olmasın normal doğum fiyatına 1 gece yatış ve verilen rütin ilaçlar dahildir hatta suni sancı için bile ekstra almazlar bi tek epidural ekstradır. sezeryanda da 2 gece ücrete dahildir ben 2012 de mecidana bahçeli evlerde 1200 tl ye normal yapmıştım o zaman 200 liraya yaptıranda vardı 2500 liraya yaptıranda örnek medical parköyle ya bir de sen doğum fiyatına bakma hastaneden çıkarken onun 2-3 katı fatura geliyor. odanın ücreti kullanılan ilaçlar, yapılan tahliller vs...
medipolde temmuz ayıydı sanırım arkadaşım normal doğuma 3 bin lira vermiş. aslında normal doğum ne kadar diyince 1000 lira mı ne diyorlamış da iki gecelik oda ücreti tahliller falan filan 3 bini bulmuş. ne bileyim bi kez olacak bi şey en azından benim için, doğum ücretinde değilim allah sağlık versin çalışıyoruz kazanıyoruz bir de öyle bir hastane için gözüme çok gelmiyor. işte şu yerinin ters olması olmasa bir de ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?