2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben ankaradayım ama hangi hast gideceğime henüz karar vermedim kızımı lokman hekim hast doğum yaptım hiç memnun kalmadım sizler hangi hast başlıycaksınız

Ben oglumu mesa tobb etude dogurdum dr umdan ve haataneden inanilmaz memnundum..ama bu supriz oldugu icin ozel sigorta odemuyorduk bu ara..sanirim bilgi hastanesinde yapacagim.bu sefer..ankarada nerdesin acaba..kizin ne kadarlik

M8gde bulantim yok ama tuhaf bi durumdayim. Isyerindeyim. Saglikli beslenemiyorum. Dogru duzgun yemek yencek yerler bile yok. Yemek dusunurken tuhaf oluyorum.
Cok sukur yinede. Calisirken cok zor olurdu. Zaten suan bile zorlaniyorum. Yorgunluk halsizlik. Allahm cok zormus hamilelikte calismak. Isyerindekilerede soylemedm. Bu isimi dahada zorlastiriyor.

Bana bi liste verdi biton testler yazio uzerinde saglik ocaginda veya devlettde yapabilirsn dedi.
Devlet hastanesine randevu alip mi gidiyorum ? Muayene ye mi gidiyorum yoksa direk testler icin geldigimi soyliyebilirmiyim ? Saglik ocaginda kaydim yok. Devlet e gidicem ama nasl gidilio ne demeli bilmiyorim .

Su an siradaki benim dr kapsindayim
Cooook heyecanliyim....

DUA EDIN

Ben oglumu mesa tobb etude dogurdum dr umdan ve haataneden inanilmaz memnundum..ama bu supriz oldugu icin ozel sigorta odemuyorduk bu ara..sanirim bilgi hastanesinde yapacagim.bu sefer..ankarada nerdesin acaba..kizin ne kadarlik
Kızım besbuçuk yaşında oğlumda on yaşında ankarada elvankentteyim sen nerdn

ben ilk ultrasona girdiğimde benim sigortam yoktu. şükür ki eşimin sigortası başladı bu hafta içi. 30 tl verdim muayene ücreti. tahliller için de aile sağlığı merkezine yönlendirdi beni doktorum. orda ücretsiz yapılıyo burda pahalıya patlar dedi. normal muayene alır gibi aile sağlığı merkesinden numara al. ama bilmiyosan öncelikle kendi aile sağlığı merkezini öğren netten. ben öyle yaptım gidip orda verdim kanı ertesi gün aldım tüm sonuçları. ve sonra aile sağlığı merkezinde gebelik kaydı oluşturuluyo. onlar da takip ediyo seni. mesela beni ocakta çağırdılar bi aşı için. benim bildiğim böyle yani.

slm beni de ekler misiniz hayalimbenim 10.06.2015 yaş 31

Kizlar belirtileri bir anda duranlar korkmasinlar. Benim ilk hamileligimde aynen oyle oldu. Bütün belirtiler durdu. Progestan kullaniyodum . Belirtiler durunca hemen doktoru aradim,korktum cünkü. Doktor dalga geçti benimle Daha ne istiyosun iste agrın falan olmamasi daha iyi zaten dedi. Aaaa demistim hicbisey hissetmiyorum ben artik.

hoşgeldin canım:) aynı dertler inan herkeste var. özellikle de bende. böyle durumlarda napıyoruz: iyi düşünüyoruz, iyi olduruyoruz. hep birlikte dua edelim, her şey yolunda gitsin. yoksa riskler her zaman var. hepimizin hayatında geçerli değil mi bu durum? -her an başımıza bir sürü iş gelebilir. bunları düşünüp stres yapacağımıza iyi düşünelim, dua edelim korktuklarımızı da yaşamayalım. biraz relax olmak lazım tatlım.

hoşbuldukkk :)

ay Allah razı olsun ya iyi geliyo böyle yorumlar valla :) bakalım haftaya yani 28inde tekrar gidicem doktora. inşallah o zaman ultrasonda çıkar. peki ultrasonda çıkmazsa jinekolojik muayene ister mi doktor ?
keseyi nasıl gördünüz? karından mı vajinal yoldan mı?
ama o zamana kadar karından duyulur heralde. yani karından duyulmazsa, vajinal ultrasonla kesin duyuluyormuş. bu sana da bağlı, doktorun tavsiyesine de. mesela ben de beta 933 iken karından ultrasonla keseyi görmedi, vajinal ultrasonla bakalım da demedi. 3 gün sonra gel dedi. cumartesi gittim keseyi gördük karından. 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışı için. ya ben burdan okuduğum kadarıyla herkes farklı yaşıyor, kişiye göre de doktorun yönlendirmesine göre de değişik şeyler duyuyorum. en mantıklısı doktora göre şekillendirmek. başkasının tecrübesini okurken bazen "aaa ben de niye böyle olmadı" diye endişelendiğim çok oldu ama, vazgeçtim bundan. akışına bırak ve stres yapmamaya çalış. doktorun açıklamaları yeterli gelmez, içini rahatlatmazsa da başka doktor dene bence. mesela ben haftaya araştırma hastanesine de gidicem. henüz doktor belirleyemedim kendime. jinekolojik muayene olursa diye de hazırlıklı gitmek lazım diyorum, varsa görecekleri görsünler artık.

Allah yardımcın olsun mutlu haberlerle çık inşallah o kapıdan. Bize de haber vermeyi unutmaaa

ee noldu? heyecanladım ben de
Allah yardımcın olsun mutlu haberlerle çık inşallah o kapıdan. Bize de haber vermeyi unutmaaa

ee noldu? heyecanladım ben de

Kizlarrrrrr
Kalp atışlarını duyduk...
oy ben seni yaradana kurban olayım.... oy o ne şekil kıpraşmalar öleeeee.... o ne tatlı kalp atmaları öleeee....
maşallah.... görür görmez başladım ağlamaya dr hanımın da gözleri doldu...
anneannemizde dinledi....
oy oy Cenabı Hak tüm bebek bekleyen ve isteyenlere bu güzel duyguyu ve anları nasip etsin....
0.37 cm 40 günlük tam .... maşallah benim minnoşuma ....

Arkadaşlar hangi şehirlerdesiniz paylaşalım mı?Bebeklerimizin muhtrmel doğum tarihi olan çizelgede şehirlerimizde yer alsa aslında süper olurdu

oleyyyyy, kız benim de tüylerim ürperdi. hadi geçmiş olsun. ohh darısı bekleyenlerin başına. maşallah size

cnm yanlışınız olmasın normal doğum fiyatına 1 gece yatış ve verilen rütin ilaçlar dahildir hatta suni sancı için bile ekstra almazlar bi tek epidural ekstradır. sezeryanda da 2 gece ücrete dahildir ben 2012 de mecidana bahçeli evlerde 1200 tl ye normal yapmıştım o zaman 200 liraya yaptıranda vardı 2500 liraya yaptıranda örnek medical park

keseyi karından muayenede gördük. vajinal hiç olmadım ben. rahmimin ters olduğunu da karından muayene esnasında gördü. yaa beta hcg tahlil değerlerinin olduğu kağıdı evde bırakmışım şimdi baktım da söyleyim diye şimdi iş yerindeyim. eve gidip yazarım. ama böyle üç rakamlı bişey değildi yaa 000.000 böyle bişeydi yanlış hatırlamıyosam yani sıfırlar farazi tabi. rakam sayısı için yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…