2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bebeişlerinize hazırlıksız mı yakalandınız yoksa isteyerekmi hadi konuşalım.

TEŞEKKÜRLER CANIM AMA HERŞEYDEN AZ AZ DÜN SABAH ARA ÖĞÜNÜM MUZ VE FINDIKTI CANIM KABIZLIK VE GAZ SANCILARIM VAR AMA MUZ EN SEVDİĞİM MEYVE O YÜZDEN VAZGEÇEMİYORUM YOKSA FAZLA YEMEMEK LAZIM BİLİYORUM

DİKKAT ET CANIM BEN BEBEK İÇİN DEĞİL KENDİ SAĞLIĞIM İÇİN BESLENİYORUM GÜÇTEN DÜŞTÜM ÇÜNKÜ

Kızlar bebeişlerinize hazırlıksız mı yakalandınız yoksa isteyerekmi hadi konuşalım.

1,5 yıldır uğraşıyorum canım ilk bebeğime 8.ayımda hamile kaldım malesef kalbi durdu sonra bir kimyasal geçirdim çok şükür tekrardan hamileyim inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almak nasip olur

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bol bol dua edelim.. kaç haftalık senin minik

bende 2 yıllık evliyim. eylül ayında korunmayalım dedik. bebiş oldu :) Belki de ilk denemede hemen oldu.

benim de isteyerek ama muhtemel günlerde yorgunluktan ilişki olmadı nasıl oldu anlamadım allah istedimi yapıyor bi şekilde işte geç ya da erken döllenmeyle hatta bundan 2 ay önce ismi lazım değil hatrı sayılır bi hastanede adetlerim artık 3 gün sürüyor bi sorun mu var diye dr gittim kadın yüzüme senin asla çocuğun olmaz ilaç verecem 1 ay kullan sonra gel ben yapacam sana yoksa imkansız demişti nasıl üzülmüş ağlamıştım resmen psikolojimi bozmuştu hasta kadın para almak için reva mı bu

Allah ıslah etsin o tip insanları.. ilk gebelik heralde senin de

beta 1000 ın uzerınde olunca alttan muayıne ıle kese gozukuyor canım

bende 2 yıllık evliyim. eylül ayında korunmayalım dedik. bebiş oldu :) Belki de ilk denemede hemen oldu.

Allah bağışlasın evlatlarımızı.. Benimde kaza oldu bir defalık hata bir bebiş getirecek dünyamıza, çok değişik bir duygu aslında hiç hazır değilim

beta 1000 ın uzerınde olunca alttan muayıne ıle kese gozukuyor canım
alttan bakmak istedi ben çok kasıldım. usg yi yerleştiremedi bile. bana kendin yerleştir o zaman filan dedi ama yapamadım. çok canım yandı. Bakalım yarın görebilecekmi?

alttan bakmak istedi ben çok kasıldım. usg yi yerleştiremedi bile. bana kendin yerleştir o zaman filan dedi ama yapamadım. çok canım yandı. Bakalım yarın görebilecekmi?
ınsallah gorursun ama kalp atıslarına kadar doktorlar alttan bakmayı tercıh edıyorlar

merhaba arkadaşlarr bugün grip oldum sabahtan beri burnumu silmekten hapşırmaktan bir hal oldum doktorada gidemiyorum malum. ama hamdolsun bugünümüzede sizler nasılsınız?

aman canım siz yinede zeytini abartmayın yengemde bir oturuşta 1 kaseyi bitiriyordu 2 gün hastanede yattı tansiyonu çıkmıştı.
aman gizemcim dinlen iyice
günaydın canımm maşallah size
hoşgeldin yasmincim maşallah kızına benimde bir oğlum var ahmet yusuf adı 4,5 yaşında
Günaydın kızlar sabahları kahvaltı yaparken bayılacak gibi oluyorum içim bi fena oluyor böyle bişey yaşayan var mı ?
tam olarak olmasada yemeklerden sonra inanılmaz halsiz hissediyorum kendimi
günaydın canım bizde de doktor tam göremedi daha doğrusu benzetti sadece 15 eylül sat ım
ne güzel maşallah size bende dün hem karından hemde vajinal ultrason yaptırdım ama göremedi doktor.
gayet güzel besleniyorsun bence canım aslında çay içmemek gerek bendede kansızlık var. ama işyerimde kimse bilmiyor ve çaycı her sabah ve her öğleden sonra 1 açık çay getiriyor bana onada getirme diyemiyorum.

BANA DA DEDİ ALTTAN BAKALIM DİE BENDE DEDİM İKLK ÜSTEN BAKSAK KADINDA TAMAM SONRA ALTTAN BAKARIZ OLMADI DEDİ

GEÇEN SEFERKİNDE YANİ İLKİNDE ALTTAN BAKMIŞLARDI VE ÇOK ACI ÇEKMİŞTİM HİÇ İSTEMİYORDUM ZATEN 5 AYLIK EVLİYİM YENİ YENİ ALIŞTIM DEMİŞTİM

BENDE KİMSEYE SÖLEMEDİM SÜT İÇİYORUM MEYVE YİYORUM FARKLI BAKIYORLAR PERŞEMBE GÜNÜ KLAVYEME DOĞRU KUSTUM HEMDE 2 KEZ O ZAMAN LAVABODAKİLER ŞÜPHELENDİ MİLLET ŞÜPHELENİYOR :)

İSTANBULDAKİ KIZLAR NERELERE GİTTİNİZ DOKTORA ÖZEL SAĞLIK SİGORTA İMKANINIZ VARMI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…